• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyumak istemiyorum. Yardıma ihtiyacım var

FfeRriDde

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
709
2.832
63
Geceleri yatmak bilmeyen gündüz kalkmak bilmeyen sözü tam bana göre heralde. Bu dertten çok muzdaribim her sabah gece erkenden yatıcam diyorum ama gece olunca uyumak istemiyorum resmen uyumamak için elimden geleni yapıyorum. Ve haliyle geç kalkıyorum bu hal o kadar canımı sıkıyorki bir türlü düzeltemiyorum kendimi tamam bazen erken yatıyorum ama bu seferde saatlerce uyuyamıdıgım oluyo. Benim gibi olup kendini düzelten var mı? neler yapmalıyım?
Mesela dün o kadar yorgundumki saat 10 olmadan uyuyakaldım sonra gecenin 3 küsürü gibi kalkıp uyuyamadım, gündüz bir saat kestirdim şimdi hala aynı uyuyamıyorum

Dün gecenin üçünde kalktım gündüz bir saat uyudum ama gene tık yok. En erken kaşkabilecegim saat düşünün artık. Erken kalkmayı gerçekten denedim hatta kalktım başka odaya geçtim orda da uyuyakalmışım. Gözlerim gidiyor nerde olsam farketmiyo yani

Dün gecenin üçünde kalktım gündüz bir saat uyudum ama gene tık yok. En erken kaşkabilecegim saat düşünün artık. Erken kalkmayı gerçekten denedim hatta kalktım başka odaya geçtim orda da uyuyakalmışım. Gözlerim gidiyor nerde olsam farketmiyo yani
Gece 3 erken uyanmak değil ki, uykuyu bölmek. Normal uyku saati o.
Örneğin 12 gibi yatağa girip 8'de uyanmaktan bahsediyorum.
Öğlen uykusu da gece uykusunu kaçırabilir.

Aynı sorun bende var
Geceleri uyuyunca sanki günümden çalıyor gibi hissediyorum
Haliyle sabah da geç kalkıyorum.
Çalışmıyorsunuz herhalde?
Çalışınca işten geldiğim gibi yatıyordum ben bile

Aynı sorun bende var
Geceleri uyuyunca sanki günümden çalıyor gibi hissediyorum
Haliyle sabah da geç kalkıyorum.
Çalışmıyorsunuz herhalde?
Çalışınca işten geldiğim gibi yatıyordum ben bile
Kpss çalışıyorum evde tek başımayım gündüzleri. Çalışsam böyle olmazdı muhtemelen

Yıllarca buna bir care bulamadım. Hamilelik bile uyku yapmadı bende. Erken kalkmak, gun içinde uyumamak vs gibi sıradan yöntemleri saymıyorum bile. Tek umudum bebeğim :D asla uyuyamadigim saatlerde uykum gelir diyorlar, maksat terslik olsun :D

Ben duzeltmek icin gece uyumadiysam ogun gunduz uyumuyorum ve aksam 9 gibi yatiyorum sabah kalkiyorum. Oyle duzene giriyor anca. Bir ara duzeltmistim yine bozdum :)))
Aslında bugünde uyumasam sabah misafirliğe gitsem bizm yakın akrabalara orda zaten uyuyamam mecburen. Evde kalsam kesin uyurum çünkü..

O kadar farklı bir duyguki aslında gece erken yatmayı çok istiyorum Ama gece oluncada uyumak istemiyorum uykumda kaçıyor sabahki düşüncemde. Hatta rüyalarımda bile dert yanıyordum insanlara geceleri uyuyamıyorum diye.

Geceleri yatmak bilmeyen gündüz kalkmak bilmeyen sözü tam bana göre heralde. Bu dertten çok muzdaribim her sabah gece erkenden yatıcam diyorum ama gece olunca uyumak istemiyorum resmen uyumamak için elimden geleni yapıyorum. Ve haliyle geç kalkıyorum bu hal o kadar canımı sıkıyorki bir türlü düzeltemiyorum kendimi tamam bazen erken yatıyorum ama bu seferde saatlerce uyuyamıdıgım oluyo. Benim gibi olup kendini düzelten var mı? neler yapmalıyım?
Mesela dün o kadar yorgundumki saat 10 olmadan uyuyakaldım sonra gecenin 3 küsürü gibi kalkıp uyuyamadım, gündüz bir saat kestirdim şimdi hala aynı uyuyamıyorum
aynı ben gece kuşu gibi bir çözüm bulursanız bende merak ediyorum

Aslında bazen düzene soktugum oldu. Mesela bir hafta düzenli gitti gerçekten psikolojikmende çok rahatladım bi huzurlu oldum. Ama sonra ne olduysa geri bozuldu

Yıllarca buna bir care bulamadım. Hamilelik bile uyku yapmadı bende. Erken kalkmak, gun içinde uyumamak vs gibi sıradan yöntemleri saymıyorum bile. Tek umudum bebeğim :KK70: asla uyuyamadigim saatlerde uykum gelir diyorlar, maksat terslik olsun :KK70:
Allah bagışlasın bebeğinizi. Hayırlı saglıklı dogum nasip etsin.

Ben o düzeni gece hiç uyumayıp akşam erken yatarak sağlıyorum. Başka türlü bana misin demiyor maalesef diğer yöntemler.

Ben o düzeni gece hiç uyumayıp akşam erken yatarak sağlıyorum. Başka türlü bana misin demiyor maalesef diğer yöntemler.
Aslında bu yöntemi çok denedim. Ama evde oldugu için birde yalnızım onunda etkisi var muhtemelen oturdugum yerde koltukta uyuyakaldıgım oldu . Gerçi hiç uyumayıp sabahtan çıkıp bir günümü dışarda geçiricem bakalım nasıl olacak ...

Aynı ben bebeklerimde bana uyum sağladı gece yatmaz gündüz kalkmazlar eşim söylenmeye başladı artık adam haklida ne kahvaltı ne bise ben kalkana kadar kendini doyurmuş oluyor birlikte yapamıyoruz bende kendime sinir oluyorum bugünde yatmadan eşime beni zorla kaldır sabah dedim sabah gene kalkamicazzz eşim uyuyor çocuklarımla ben yatakta uyumaya calisyoz onlarida bozdum ben

Aynı ben bebeklerimde bana uyum sağladı gece yatmaz gündüz kalkmazlar eşim söylenmeye başladı artık adam haklida ne kahvaltı ne bise ben kalkana kadar kendini doyurmuş oluyor birlikte yapamıyoruz bende kendime sinir oluyorum bugünde yatmadan eşime beni zorla kaldır sabah dedim sabah gene kalkamicazzz eşim uyuyor çocuklarımla ben yatakta uyumaya calisyoz onlarida bozdum ben
Senin durumun aslında benden daha zor ya hadi ben bekarım bi sorumluluğum yokta senin eş durumu olunca işin zorlaşıyor. Allah kolaylık versin, Rabbim bizede uyku versin..

Yıllarca buna bir care bulamadım. Hamilelik bile uyku yapmadı bende. Erken kalkmak, gun içinde uyumamak vs gibi sıradan yöntemleri saymıyorum bile. Tek umudum bebeğim :KK70: asla uyuyamadigim saatlerde uykum gelir diyorlar, maksat terslik olsun :KK70:
Geçen gün uykusuzluktan ölüyorum bayıldım bayılırım az kaldı bebekle ugraş ugraş bittim. artık annem aldı hadi sen git uyu dedi tam da benim uyuyamadığım saatte. Yataga yattıgım gibi uykum kaçtı yarım saat debelenip uyuyamadım imkansız gibi birşey oldu yani. Konu sahibi kendini bir düzene alıştırsan senin için çok daha kolay olur. Tabi nasıl olacagını ben de bilmiyorum.

Back
X