Uyumak istemiyorum. Yardıma ihtiyacım var

Aslında dogru bi düzene giriyor sonra bi bakmışım geri geceler ayaktayım. Gerçekten benim psikolojimi çok etkilemeye başladı artık. Öyleki rüyalarımda gece uyuyamıyorum ne yapmalıyım falan diye soruyorum dualar istiyorum falan.. O kadar imreniyorumki sabah erkenden kalkanlara

Mutlaka erken yatmak zorunda görme kendini.. ideal 2 gbi yat sabah 10-11 gbi kalkarsın. Tadını çıkar . Bebek olunca hasret kalırsın :emir_bebek:

Besinler ile aldığımız enerjiyi kaloriyi yakmadığımız zaman da enerji fazlalığından beyin kontağı kapatmıyor.Mümkün olduğu kadar az yiyin, yatmak istediğiniz saatte tüm ışıkları ve elektronik aletleri fişten çekip sadece farklı frekanslarda (432,528 hz gibi) olumlama,bilinçaltını temizleme, uykuya dalma için çeşitli telkinler içeren müzikleri dinleyin youtube dan örn koşulsuz sevgi/olumlama 432 hz &theta frekans var çok iyi gelen, ılık bi duş ta ev soğuk değilse ilaç gibi geliyor :) sınavlarda başarılar

Uyumak için hazirlik yap ... mesele pijAma giy dişlerini fırçala bunları alışkanlık haline getir .. Bi yerden sonra vücut uyuması gerektiğini söylüyor .. Ben öyle yaptım .. BiDe kitap okudum

Papatya çayı, lavanta çayı deneyebilirsiniz. Ya da Pasifloralı bir çay var. O da etkili. Bir deneyin derim.

Çok teşekkür ederim, hepimizden Allah razı olsun :) Biraz desteğe ihtiyacım varmış güç toplamlak için. Biri olmadı digerini hepsini uygulamaya çalışıcam. Kalkmak için kendimi baya zorladım hatta birazda ayakta uyudum sonra bi şekilde zorla açtım uykumu. Şimdi ders çalışıcam. Akşamada erkenden telefonu elimden düşürecem en azından uyku düzenim yerine gelene kadar. Bitki çaylarıda çok güzel fikir. Yatmadan yemek yememin çaresinede bakıcam... Hadi bakalım neler olacak.Güzel fikirlerininz için tekrardan teşekkürler

Back
X