Uyumak istemiyorum. Yardıma ihtiyacım var

Geçen gün uykusuzluktan ölüyorum bayıldım bayılırım az kaldı bebekle ugraş ugraş bittim. artık annem aldı hadi sen git uyu dedi tam da benim uyuyamadığım saatte. Yataga yattıgım gibi uykum kaçtı yarım saat debelenip uyuyamadım imkansız gibi birşey oldu yani. Konu sahibi kendini bir düzene alıştırsan senin için çok daha kolay olur. Tabi nasıl olacagını ben de bilmiyorum.
Haklısınız ya. Bi düzen tutturdum derken bi bakıyorum geri eski halime dönmüşüm..Ben elimden geleni gene yapmaya çalışıcam ama genede bu mesajımı görenlerden dua bekliyorum, Allah herşeye kadir bakalım

Haklısınız ya. Bi düzen tutturdum derken bi bakıyorum geri eski halime dönmüşüm..Ben elimden geleni gene yapmaya çalışıcam ama genede bu mesajımı görenlerden dua bekliyorum, Allah herşeye kadir bakalım
Alışkanlıklarını değiştir mesela ben sürekli gecenin sessizliğini çok severdim karanlığı severdim, şarkılar dinlerdim,şiirler yazardım yalnızlığı severdim. Oyüzden böyle alıştım. Sabah saatlerinde mecburiyetten olsun uyanmak zorunda ol bir etkinlik olur, spor olur, kurs olur. Uyanmaya mecbur olursan uzun süre sonra alışabilirsin düzene. İnşallah bir çözüm bulursun :)

Senin durumun aslında benden daha zor ya hadi ben bekarım bi sorumluluğum yokta senin eş durumu olunca işin zorlaşıyor. Allah kolaylık versin, Rabbim bizede uyku versin..
Çok çok Aminnn biz kasiniyoruz dengem bozuldu birde tembel Bi insanim

Alışkanlıklarını değiştir mesela ben sürekli gecenin sessizliğini çok severdim karanlığı severdim, şarkılar dinlerdim,şiirler yazardım yalnızlığı severdim. Oyüzden böyle alıştım. Sabah saatlerinde mecburiyetten olsun uyanmak zorunda ol bir etkinlik olur, spor olur, kurs olur. Uyanmaya mecbur olursan uzun süre sonra alışabilirsin düzene. İnşallah bir çözüm bulursun :)
Geceleri bende severdim taki dert etmeye başlayana kadar. Aslında geçen yıl bi ara yegenlerime baktım haliyle okula göndermek için saat 10 gibi kalkmış oluyordum hayatım düzen içindeydi. Sonra onları bırakınca bu düzene girdim bi türkü çıkamıyorum. Aslında bi doktora falanda gidecem acaba vitamin eksikligi falan mı var yada başka birşey mi yapıyor bilmiyorum. Ama kararlıyım inşaallah düzene girecek burayada yazacam ..
Buraya yazmak bile bu konuda güç verdi inanın

Bende 2 haftadir calismiyorum sabah 6 da yatip oglen 3 yada 4 te yatiyorum çüş kendime ama kalkinca hayla uykum oluyo kendime inanamiyorumm

Bende 2 haftadir calismiyorum sabah 6 da yatip oglen 3 yada 4 te yatiyorum çüş kendime ama kalkinca hayla uykum oluyo kendime inanamiyorumm
Gece uykusu yanlış olmasında saat 11-2 arası uyku çok önemli falan diyorlardı. Gece uykusu olmayınca gündüz ne kadar uyusanda gece alınan verimi alamıyorsun. Muhtemelen seninkide ondan olabilir. Ben mesela sabah 6-7 gibi yatıyorum en geç 2.30da kalkmış oluyorum. Toplam 7,5 saat falan uyuyormuşum :)

Gece uykusu yanlış olmasında saat 11-2 arası uyku çok önemli falan diyorlardı. Gece uykusu olmayınca gündüz ne kadar uyusanda gece alınan verimi alamıyorsun. Muhtemelen seninkide ondan olabilir. Ben mesela sabah 6-7 gibi yatıyorum en geç 2.30da kalkmış oluyorum. Toplam 7,5 saat falan uyuyormuşum :)
Zaten 8 saat uyumak iyimis bizde iyi olani yapiyoruz uyumaya devam :)

Zaten 8 saat uyumak iyimis bizde iyi olani yapiyoruz uyumaya devam :)
Ahh ah eskiden sevdiğim gecelere bu yüzden sitem eder oldum :) gece uyanık kalmak beni mutsuz ediyo maalesef. Ben o uyuma hakkımı gece kullanmak istiyorum

Ahh ah eskiden sevdiğim gecelere bu yüzden sitem eder oldum :) gece uyanık kalmak beni mutsuz ediyo maalesef. Ben o uyuma hakkımı gece kullanmak istiyorum
Ozaman yine yattigin saatte yat alarmi kur zorla kalk disari cik temizlil yap aksam gec gel 9 gbi ozaman uyu oylede olabilir

Yaz.sindi ne yapiyorsun.benim uykum geliyor da ben yatmak istemiyorum.benimki daha tuhaf bence.gözüm telde.

Yoo benimde öyle aslında saat 12 olmadan yatağa girdim ben ışığı falan kapattım.Yatınca her sabah gece erken uyuyacam diye kurduğum hahaller aklıma geliyo sonra bakıyorum aslında uykum var ama uyumak istemiyorum hatta bazen gözüm yanıyo uykudan hadi diyorum uyuyayım telefonu kapatıp uyumaya çalışıyorum oda olmuyo. Sonra dizi falan izliyorum nette takılıyorum işte.. Belkide sorun telefon ve internetin olması yada başka birşey bilmiyorum.. Gerçi uyusam bile çok fazla uykum bölünüyor

Valla canim biz seninle ayniymisiz.çözümünü de kendin yazmissin.bu teleemfonu interneti saat 10 da birakacaz.valla duramiyorum bakmadan.suna bakim.dizi izliyim derken bi bakmisim ezan okunuyir.tabi ben evliyim.herif kızıyor kapat sunu diye.

Bu kesinlikle bir huy ve bence değişmez. Ben küçüklüğümden beri böyleyim, şu an çocuğum oldu hala böyleyim. Uyu demi işte şimdi çocuk uyurken. Yok illa uyanık kalcam, yarın da öğlene kadar uyurum. Nasıl olsa çocuk da öğlene kadar uyuyor. Onu da kendime benzettim. Kalıtsallıkla ilgisi var mıdır bilemem ama benim babam da böyle. Sırf sabah kalkamadığı için sabah hasta kabul etmezdi mesela. Ben de akşam dersleri seçtim üniversitede hep. Yapı meselesi tamamen.

Aaahhh ahhhh ben 20 yıldır çözemedim bu sorunu...geceleri çok severim kendimle başbaşa kalmaya bayılırım gece izledigim dizilerden okudugum kitaplardan içtiğim kahve sigaradan daha çok zevk alırım....Ama sabahlari da erken kalkmak ayrı bi huzur yani kısacası uykusuz yaşansa yaşarım.Malesef hayat aliskanliklardan ibaret....hep düzene girer ve ne yapar ederr geri çıkarım o durumdan ama artik insan kendini tuhaf hissediyo normal insanlar gibi yaşamak isteği geliyo yoruyo hep açıklama yapmak hep bi yerlere geç kalmak gibi hele hastane kontrolleri eziyet oluyo hangi birini sayayım kısacası geceleri sevmek iyi bişey değil.....

Aslında huy mu bilmiyorum. Ama şöyle bi düşündümde ünideyken de odada en geç kalkan bendim. Hatta bi arkadaşım sabahları erken kalkan bi kız bigün aynı odada kaldık. Benle 11e kadar uyumuş sonra kalkmış ordan bana sesleniyo kalk artık seni gördükçe uyuyasım geliyo bende kalkamıyorum diye...
Artık geceleri sevmiyorum bana huzur vermiyor ve ciddi manada rahatsız olmaya başladım.. Yenmek istiyorum artık bunu

Back
X