Uyumak istiyorum 😔 yardım 🙏

SevgiRAD

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
24
15
3
Kızlar banada tavsiye verin ne yapmalıyım
1bucuk yaşında oğlum var ve 7 aylık hamileyim. Oğlumda özelikle son 3 aya yakındır uyku sorunu çekiyoruz saat 4 5 e kadar uyumuyo ne yaparsak yapalım uyudumuda 2 3 e kadar yatmiyo hadi diyorum öğle uykusu yapmiyim erken uyusun yok yine aynı 2 de filan yatiyo bu sefer. Sabah 7 8 kalktigi zaman yatırmıyorum öğlen uyutuyorum sadece yine geç yatiyo. En erken 12 de uyusa 2 3 muhakak uyaniyo abartısız sabah 6 7 ye kadar uyanık ve uyandığında da çok ağlaması oluyo bazen. Şu halimle dayanamıyorum artık bana bi fikir verin ne yapayım tavsiyeleriniz neler

Hamile halini geç bebek gelince ne yapacaksın onu düşün gülüm .
Öğlene kadar uyutma uyandır , çık dışarı ya da oyun merkezine filan götür oynasın bi yorgun düşsün bakalım ? Ay çok zor bu çocuklar böyle ya

Bazen 2 de filan kalkiyo yatırmıyoruz yok yine banamisindemiyo, su halimle hergun dışarı çıkmak zor oturduğumuz yerde kötü yani uzak öyle yerler ama parka filan da götürsek yine aynı değişen bisey yok 1 gün olsa ikinci gün yine hiç sorma ya su 1 2 sene geçsin hemen

ALLAH yardım eder etmez mi hic dogunca belkide şimdiki bebeğiniz deliksiz uyucak...
Benimde 15 aylık kızım var ve hamileyim zorlaniyoruz ama ilerde iyi ki dicez inanıyorum. Tek derdimiz uyku olsun. Olumsuzda yorum yapmayın hamile kadinlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…