uyumaktan esimle gorusemez olduk

024

..alnımın yazısı yarim..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.291
818
123
İstanbul
Aynen basliktaki gibi kizlar..1 aydir bu vaxiyetteyiz esimle..yemegi yiyip iki cift laf etmeden uyuya kaliyoruz, sabah ise gittigimizde birbirimizi arayip gorusmeyeli nasilsin diyoruz :)))

Bu halimizden ikimizde cok mutsuz durumdayiz..uzerimize biri õlu topragi serpmis sanki..varmi bi cozum yolu,cay kahve desem o asamaya gelmeden zaten bayilmis duruma geliyoruz..evimiz cok sicakda deilki rehavet coktu diyeyim ayy ne bilim,bu miskin halden gina geldi uzuldugum icin danisayim dedim (

Dışarı çıkın gezin açılın bence

biz eşimle bir gün D vitamini bir gün C vitamini alıyoruz. bakalım işe yarıyor gibi.

Beslenme düzeninizi gözden geçirin, fazla karbonhidrat tüketiyor olabilirsiniz.

Bu aralar bende de var bu,eşim sürekli laf sokup duruyor ama erkenden uykum geliyor napayım Sabah da kalkamıyorum ben hatta,sık sık işe geç kalıyoruz

Aynı durum bizde de vardı. Kanepelerimiz çok konforlu spotlarımız loşa yakın rahatlatıcı etkiye sahip bunlar hep etken tabi.

Akşamları yemekten sonra tempolu yürüyüşe başladık ve çok etkili oldu. Tavsiye ederim.

biz eşimle bir gün D vitamini bir gün C vitamini alıyoruz. bakalım işe yarıyor gibi.
Ben de supradyn aldım,işe yarar mı bilmiyorum hergün içemiyorum.
Senin söylediğin hangisi,adı nedir? Doktor kontrolünde mi aldınız?

Al bizden de o kadar. BiZde cocuk var maximum 9:30da uyuyor. O uyuduktan sonra biz de uyuyoruz. Birbirimize dalsak da duş almadan uyuyoruz. Duşu sabah alıyoruz. Çözümü ne ben de merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…