Bizimki uyumak deil, bildigin bayginlik hali ne o uyanabiliyo ne ben..uyuma canım uyumaaaaaa.
:)) hergunmuuuu..dus kismi sikinti :))Yemekten kalkarkalkmaz
Dalın birbirinize uyanirsiniz:))))
bence de birbirinize daldınız daldınız yoksa uykuya dalarsınız:)Yemekten kalkarkalkmaz
Dalın birbirinize uyanirsiniz:))))
Dışarı çıkın gezin açılın benceAynen basliktaki gibi kizlar..1 aydir bu vaxiyetteyiz esimle..yemegi yiyip iki cift laf etmeden uyuya kaliyoruz, sabah ise gittigimizde birbirimizi arayip gorusmeyeli nasilsin diyoruz :)))
Bu halimizden ikimizde cok mutsuz durumdayiz..uzerimize biri õlu topragi serpmis sanki..varmi bi cozum yolu,cay kahve desem o asamaya gelmeden zaten bayilmis duruma geliyoruz..evimiz cok sicakda deilki rehavet coktu diyeyim ayy ne bilim,bu miskin halden gina geldi uzuldugum icin danisayim dedim(
Aynen basliktaki gibi kizlar..1 aydir bu vaxiyetteyiz esimle..yemegi yiyip iki cift laf etmeden uyuya kaliyoruz, sabah ise gittigimizde birbirimizi arayip gorusmeyeli nasilsin diyoruz :)))
Bu halimizden ikimizde cok mutsuz durumdayiz..uzerimize biri õlu topragi serpmis sanki..varmi bi cozum yolu,cay kahve desem o asamaya gelmeden zaten bayilmis duruma geliyoruz..evimiz cok sicakda deilki rehavet coktu diyeyim ayy ne bilim,bu miskin halden gina geldi uzuldugum icin danisayim dedim(
Oooooo sizde cok eringecsiniz be kardesim 1 aydir yikanmiyormusun sanki:)) hergunmuuuu..dus kismi sikinti :))
Ben de supradyn aldım,işe yarar mı bilmiyorum hergün içemiyorum.biz eşimle bir gün D vitamini bir gün C vitamini alıyoruz. bakalım işe yarıyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?