- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Vitamini doktora danismadan kullanmak da bircok probleme yol açıyor.
Üstelik d vitaminini ancak güneslenirseniz vücudunuzda kullanabilirsiniz. Obur turku isterseniz sabah aksam d vitamini alin farketmez.
Doktora danışın ve oyle kullanın vitaminlerinizi.
bnce bi okutun kendinizi ağırlık var demekki üzerinizde .Saçam gelebilir ama nazar ağırlıda böyle yapar yoksa sürekli yeni bir çift neden hemen uyuyakalsınki ağırlık olsunki üzerinde sürekli.Kullandığınız bir ilaç yoksa bnce nazar ayetlerini okuyunBizimki uyumak deil, bildigin bayginlik hali ne o uyanabiliyo ne ben..
Çok doğru tespit yapmışsınız dusuncenize katılıyorum bayramda eşimle çocuklarımla çok akraba gezdik resmen bayramdan sonra dokulduk diyebilirim kuran okumak evi sirkeli suyla silmek ,varsa uzerlik tohumu yakmak bol bol dua okumak bana da eşime de evimede çok iyi geldi ha birde kurşun dokturdum.bnce bi okutun kendinizi ağırlık var demekki üzerinizde .Saçam gelebilir ama nazar ağırlıda böyle yapar yoksa sürekli yeni bir çift neden hemen uyuyakalsınki ağırlık olsunki üzerinde sürekli.Kullandığınız bir ilaç yoksa bnce nazar ayetlerini okuyun
Saçam ne demekbnce bi okutun kendinizi ağırlık var demekki üzerinizde .Saçam gelebilir ama nazar ağırlıda böyle yapar yoksa sürekli yeni bir çift neden hemen uyuyakalsınki ağırlık olsunki üzerinde sürekli.Kullandığınız bir ilaç yoksa bnce nazar ayetlerini okuyun
Saçma demek istemiştirSaçam ne demek
HaaaSaçma demek istemiştir
daha önce D vitamini eksikliğim vardı doktor De-vit vermişti. eşim de yorgunluktan şikayet edince ona da 2 günde bir 5 damla içiriyorum.
Zaten D vitamininin fazlalığı zarar vermiyormuş insana.
C vitamini de Solgar ın 500 mg lık olanından.
C vitamini vücutta birikme yapmadığından gün aşırı da onu içiyoruz.
not: d vitamini fazlalığında bilgi yanlışlığım olabilir.
çünkü daha önce gerekenden uzun süre kullanınca sık idrara çıkma sorunum başgöstermişti.
saçma demek istemiştim canımSaçam ne demek
bana da nazar gibi geldi
üzerlik bilir misiniz, tütsü yapılır, dua ederek odalarda dolaştırılır, babaannem çok yapardı
Uyuyun kuzum bizim yerimize de uyuyunBizimki uyumak deil, bildigin bayginlik hali ne o uyanabiliyo ne ben..
evde birşey olmasın
bdv köşesi beni büyülere inandırdı galiba
evinizden başka yerde uykunuz geliyor mu? mesela komşuya akşam yemeğine gidince durum nasıl
bdv beni ne hale getirmiş
Evet aynen katılıyorum uzerligi kendim yakıp dumanını evde gezdiriyorum böyle durumlarda nazara çok iyi geliyor birde yıldızı düşük insanlara daha çok nazar değiyor benimde yıldızın düşük bi bakışla devirebiliyorlarbana da nazar gibi geldi
üzerlik bilir misiniz, tütsü yapılır, dua ederek odalarda dolaştırılır, babaannem çok yapardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?