uyumaktan esimle gorusemez olduk

danıştım zaten testlerimi yaptırdım.
güneşlenemediğim için d vitamini eksikliğim had safhada.
haftada bir gün balık yememi önerdi doktorum
ve de kollarım omuza kadar, bacaklarım dize kadar, yüzüm açık şekilde güneşte 30 dk yürümemi. ama şu an kışın soğuğunda malesef hiçbir yerimi açamıyorum.
yazın tatile vs. de gitmediğimden güneş yüzü gördüğüm yok nerdeyse.

Bizimki uyumak deil, bildigin bayginlik hali ne o uyanabiliyo ne ben..
bnce bi okutun kendinizi ağırlık var demekki üzerinizde .Saçam gelebilir ama nazar ağırlıda böyle yapar yoksa sürekli yeni bir çift neden hemen uyuyakalsınki ağırlık olsunki üzerinde sürekli.Kullandığınız bir ilaç yoksa bnce nazar ayetlerini okuyun

Bencede sizinki halsizlik uyku hali yerine başka bişey
Ayetel kursi nasfelak okuyun
Şifa olur inşAllah

Çok doğru tespit yapmışsınız dusuncenize katılıyorum bayramda eşimle çocuklarımla çok akraba gezdik resmen bayramdan sonra dokulduk diyebilirim kuran okumak evi sirkeli suyla silmek ,varsa uzerlik tohumu yakmak bol bol dua okumak bana da eşime de evimede çok iyi geldi ha birde kurşun dokturdum.

Saçam ne demek

anam ne guzel hayat :)
ben kronık uykusuz olarak ımrendım

bana da nazar gibi geldi
üzerlik bilir misiniz, tütsü yapılır, dua ederek odalarda dolaştırılır, babaannem çok yapardı

d vitamini değerleriniz kaçtı. doktor verdi alerjiktir bu kullanacaksan sen bilirsin dedi. korktum kullanamadım... kan değerlerim 19 da. karatay'da 100 olmalı diyor.

yorgunluk bende de çok. saatler değişince kafam sapıttı resmen. 9 da uykum geliyor

Bekarım ama inanın bu hayat beni cezbetti Keşke bende uyusam öyle... Kan ölçümü yaptırmanızı öneririm, eğer bir şey çıkmazsa akşamları karbonhidrat yemeyin, protein ağırlıklı beslenin.

evde birşey olmasın
bdv köşesi beni büyülere inandırdı galiba
evinizden başka yerde uykunuz geliyor mu? mesela komşuya akşam yemeğine gidince durum nasıl
bdv beni ne hale getirmiş

Bizimki uyumak deil, bildigin bayginlik hali ne o uyanabiliyo ne ben..
Uyuyun kuzum bizim yerimize de uyuyun
Yarin cocuk olunca ikiniz de zombi gibi gezeceksiniz bak biz dun gece 02.30da uyuduk sabahin da korunde kalktik yine

evde birşey olmasın
bdv köşesi beni büyülere inandırdı galiba
evinizden başka yerde uykunuz geliyor mu? mesela komşuya akşam yemeğine gidince durum nasıl
bdv beni ne hale getirmiş

nazardır o nazar. büyü olsaydı duramazdı

İkinizin de aynı modda olması çok tuhaf. Çok uyumlu göründünüz gözüme.

Nasıl dayanamıyorsunuz uykusuzluğa çok ilginç? Kaldı ki bu uykusuzluk da değil.

Yemekten sonra evde oturmayın. Çıkın dolaşın o zaman.

Ben de bütün gün işyerinde uykuya hasret dururum. Akşam oldu mu uykum kaçar.

bana da nazar gibi geldi
üzerlik bilir misiniz, tütsü yapılır, dua ederek odalarda dolaştırılır, babaannem çok yapardı
Evet aynen katılıyorum uzerligi kendim yakıp dumanını evde gezdiriyorum böyle durumlarda nazara çok iyi geliyor birde yıldızı düşük insanlara daha çok nazar değiyor benimde yıldızın düşük bi bakışla devirebiliyorlar

bu konu karşısında esnedim cok sıkıcı değil mi ya evliliğiniz tehlikeye dogru ilerliyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…