Aslinda korunmayi biraktim ve cocuk dusunuyoruz 4 senelik evliyim bu arada..kendime kiziyorumm sen bu halinlemi cocuk bakacaksin, aglasa catlar cocuk..kendime agir sozler safediyorumki kendime geleyim ama banamisin demiyor..Çocuk olunca ayvayı yersiniz o zaman
Hafta sonlari gorusuyoz iste kahvaltida :))1 aymıhaftasonları napıyonuz uyuyonuzmu gene
Yok yok benimde uykum ağırdır ve bende öyle düşünürdüm kiAslinda korunmayi biraktim ve cocuk dusunuyoruz 4 senelik evliyim bu arada..kendime kiziyorumm sen bu halinlemi cocuk bakacaksin, aglasa catlar cocuk..kendime agir sozler safediyorumki kendime geleyim ama banamisin demiyor..
sen de bizdensin iki çocukla gece yapıyoruz mecbur sabah 6-7 de kalk ve dus alAl bizden de o kadar. BiZde cocuk var maximum 9:30da uyuyor. O uyuduktan sonra biz de uyuyoruz. Birbirimize dalsak da duş almadan uyuyoruz. Duşu sabah alıyoruz. Çözümü ne ben de merak ettim
Iyi fikir,tskler..Evinde nazar mı var nedir
Her gelen mi uyukluyo bi bak derim
Herkes uykuyu sever ama sizinki biraz fazla gibi
Kabe Tv kanalını aç evinde Kuran-ı Kerim okunsun, nazara da iyi gelir
Rica ederimIyi fikir,tskler..
Coook acoktoommm diyen bi koca olunca :)) isten gelince hemen mutfaktayim..oda guya yardim eder doke kira, git derim git otur ben yaparim :))Aksam az yada hafif seyler yiyebilirsiniz.
Kimisi yemek olayina cok vakit ayiriyor, isten gelip saatlerce mutfakta.
E haliyle can dayanmaz gece uyku basar.
Eve gelince ilk is birbirinize vakit ayirip daha sonra da yemek olayina girebilirsiniz.
biz eşimle bir gün D vitamini bir gün C vitamini alıyoruz. bakalım işe yarıyor gibi.
Yok yani bi hafta sonlari dogru durust sohbet muhabbet onu diyorumbacım haftasonları tüm gün kahvaltımı yapıyonuz
doktorunuz mu tavsiye etti.
Aslında bende D vitamini takviyesi düşünüyorum, kendim koydum teşhisi ama, sıkıntı olur mu bilemedim.
Ben de supradyn aldım,işe yarar mı bilmiyorum hergün içemiyorum.
Senin söylediğin hangisi,adı nedir? Doktor kontrolünde mi aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?