- 25 Ağustos 2014
- 150
- 32
- 38
- Konu Sahibi fairytaless
-
ayy bende korktum şimdi, evde yalnızım da.
dua ederek yatın demekten başka bişi aklıma gelmiyor. bir de yatmadan önce ağır yemekler yemeyin, bitki çayı ya da ılık süt falan için.
rahat olursan kimse bulaşmaz korkana gelirler.Sen dediğimi dinle.psikiyatri halisinasyon der sanrı der halk karabasan der ama her ne haltsa ruhsal çökünntü yaşayan insanlar görür bunları .Rahat ol kardeş
Arkadasmda öyle demisti bide öyle deniyeyim bakalmSırt üstü yatıyorsanız yan yatmayı deneyin.
Aynen ya kimseye duyuramadm Allah kimseye yasatmasn cok kötüydü düsününce bile kötü oluyorumKarabasan yoktur kısmı beyin felci vardır herşeyin bilincindesin ama vücuda komut veremiyorsun kramp gibi düşün korkulacak bişey yok kötü rüyaların iyice etken olmuş sadece rahatla
Hmmm gecen sene bi kac defa olmustu yeniden basladi insallah devam etmez ederse ciddi anlamda gidicem korkuyorum cnku. Tesekkur ederimRüyanın etkisinin devam etmesi... Korkulacak bir şey değil aslında ama insan o an farkına varamıyor. Çok sıklaşırsa doktora gidin, sorun var demektir.
Aynen ya kimseye duyuramadm Allah kimseye yasatmasn cok kötüydü düsününce bile kötü oluyorumrahat olmaya calscam cnm her ne kadar takntli biri olsamda
Bende inanmiyorum nette dolaniyor karabsan diye insallah devam etmez teskkur ederimmUykuda herkesin yaşadığı şey olan kısmı felç o yaşadığın.
Bazen bilinç uyanıyor ama beyin sinirlere emri iletemiyor ve kımıldayamıyorsun.
Karabasan bir şehir efsanesidir.
Ayy anlattrken bile sanki tekrar yasadim o durumuu cidden çok kötü bisey insallah devamli olmazİki gun once gece 4 de benimde basima aynisi geldi
Aglayarak ve baigira bagira beni uyandirin dedim amma kimse duymuyordu sesimi
Uyandigim da birde korkumdan agladim
Korkumdn sol elimin parmagi kasilmisti
Kotu duru
Cok ruya goruyorum
Gecen senede bi defa olmustu o arada stresylydm dediğiniz gibi olabilir :/ay onda bir şey yok ya
iyi bir abdest alın dua edin yatın hiçbir şeycik olmaz
cinlerle minlerle alakası bile yok
uyku felci o yarı uyku halinde gözler açılıyor vücut hareket ettirilemiyor filan yani br sorun yok
sanırım bu ara stresli gergin filansınız onun yansımasıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?