uyumaya korkuyorum :(

fairytaless

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
150
32
38
Mrb arkadaşlar

Dün kötü bi şekilde uyandım sabah kalktğmda hala etksindeydim
Kötü rüyalar gòrdüm daha sonra kalkmak istedim ama kalkamadm sanki biri beni tutuyo gibiydi ve bağrmalarm duyulmuyodu gecen senede bi kere böyle olmustu daha sonra gecmsti ama tekrar başladi nette yazinca hep karabasan vs yaziyo öyle midir sizcede ? Uyumaya korkuyorum artik öglende bi ara dalmışm yine ayni seyi yaşadm

ayy bende korktum şimdi, evde yalnızım da.
dua ederek yatın demekten başka bişi aklıma gelmiyor. bir de yatmadan önce ağır yemekler yemeyin, bitki çayı ya da ılık süt falan için.

ayy bende korktum şimdi, evde yalnızım da.
dua ederek yatın demekten başka bişi aklıma gelmiyor. bir de yatmadan önce ağır yemekler yemeyin, bitki çayı ya da ılık süt falan için.

8 den sonra yemek yemem genelde neden birden oldu bende anlamadm dua edicem dediğnz gibi insallah tekrar yaşamam

rahat olursan kimse bulaşmaz korkana gelirler.Sen dediğimi dinle.psikiyatri halisinasyon der sanrı der halk karabasan der ama her ne haltsa ruhsal çökünntü yaşayan insanlar görür bunları .Rahat ol kardeş

Karabasan yoktur kısmı beyin felci vardır herşeyin bilincindesin ama vücuda komut veremiyorsun kramp gibi düşün korkulacak bişey yok kötü rüyaların iyice etken olmuş sadece rahatla

rahat olursan kimse bulaşmaz korkana gelirler.Sen dediğimi dinle.psikiyatri halisinasyon der sanrı der halk karabasan der ama her ne haltsa ruhsal çökünntü yaşayan insanlar görür bunları .Rahat ol kardeş

Ondan da olabilir ya bu aralar iyi degilim pisikolojk açdan rahat olmaya çalısacağm :)

Karabasan yoktur kısmı beyin felci vardır herşeyin bilincindesin ama vücuda komut veremiyorsun kramp gibi düşün korkulacak bişey yok kötü rüyaların iyice etken olmuş sadece rahatla
Aynen ya kimseye duyuramadm Allah kimseye yasatmasn cok kötüydü düsününce bile kötü oluyorum rahat olmaya calscam cnm her ne kadar takntli biri olsamda

Melissa cayı falan ic canım vücudun da gevsesin rahatla uyumadan da ayetel kürsi oku bir sey olmaz :)

Rüyanın etkisinin devam etmesi... Korkulacak bir şey değil aslında ama insan o an farkına varamıyor. Çok sıklaşırsa doktora gidin, sorun var demektir.

Uykuda herkesin yaşadığı şey olan kısmı felç o yaşadığın.
Bazen bilinç uyanıyor ama beyin sinirlere emri iletemiyor ve kımıldayamıyorsun.
Karabasan bir şehir efsanesidir.

Bol dua edin felak nas ve ayetel kursü okuyun inşallah bişey olmaz bide özellikle ağırlık çöktüğü anda nasla felak surelerini okuyun bişeyiniz kalmaz allahın izniyle

İki gun once gece 4 de benimde basima aynisi geldi
Aglayarak ve bagira bagira beni uyandirin dedim amma kimse duymuyordu sesimi
Uyandigim da birde korkumdan agladim
Korkumdan sol elimin parmagi kasilmisti
Kotu durum
Cok ruya goruyorum

Aynen ya kimseye duyuramadm Allah kimseye yasatmasn cok kötüydü düsününce bile kötü oluyorum rahat olmaya calscam cnm her ne kadar takntli biri olsamda

İşte duyuramazsın çünki sesini çıkaramıyon ara ara bana da olmuştı araştırdım öğrendim sebebini sende rahatla geldi geçti stres altındaysan düşüncelerini başka yöne kaydır bi uğraş edin çok düşünmeni engelle

Uykuda herkesin yaşadığı şey olan kısmı felç o yaşadığın.
Bazen bilinç uyanıyor ama beyin sinirlere emri iletemiyor ve kımıldayamıyorsun.
Karabasan bir şehir efsanesidir.
Bende inanmiyorum nette dolaniyor karabsan diye insallah devam etmez teskkur ederimm

ay onda bir şey yok ya
iyi bir abdest alın dua edin yatın hiçbir şeycik olmaz
cinlerle minlerle alakası bile yok
uyku felci o yarı uyku halinde gözler açılıyor vücut hareket ettirilemiyor filan yani br sorun yok
sanırım bu ara stresli gergin filansınız onun yansımasıdır..

İki gun once gece 4 de benimde basima aynisi geldi
Aglayarak ve baigira bagira beni uyandirin dedim amma kimse duymuyordu sesimi
Uyandigim da birde korkumdan agladim
Korkumdn sol elimin parmagi kasilmisti
Kotu duru
Cok ruya goruyorum
Ayy anlattrken bile sanki tekrar yasadim o durumuu cidden çok kötü bisey insallah devamli olmaz

Gecen senede bi defa olmustu o arada stresylydm dediğiniz gibi olabilir :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…