- 10 Ekim 2016
- 150
- 46
- 98
- 30
- Konu Sahibi sekerimbuz
-
Emziriyorum canım gazını cıkarıyorum gaz damlasıda aldım ama sürekli ağlıyor uyanıyor kundakta yaptım bu sefer daha beter ağlamaya basladıCanim ne dovmesi yapma boyle Allah askina sinirlerine hakim ol kundak yap kucagina al belki kokunu ariodur kisik sesle ninni soyleyerek odalari gez bide emzirdinmi
Isıklarıda kapattım canım denemediğimiz yontem kalmadı esimle umarım düzelirBi iki haftaya geçer bütün isiklari kapatın geceyle gündüzü karıştırıyor diyorlar benim oglumda öyleydi sabah duyurdu ama uzun sürmedi geçti
Masallah bebeğine canım sağlıcakla büyütUyku duzeni olusturulabilir benmkide 5 aylik ben onu hic sallamaya alistrmadim kendi kendine uyumaya alistrdim kundakta yapmiyorum hic emzikte emmiyo uyutacagim zaman aliyo sadece emzigi kundak yapinca uyku oldugunu anlio 3 .5 aylikken anlamaya basladi kundak yapip sariyorum emzigide ozamn aliyo uyuyacgini anlayinca yuzunu saga veya sola ceviriyo uyumaya baslio :)))))
Onuda denedim canım bezini her gün acıyorum 1-2 dk arayala dusta aldırıyorum ama yok uyumuyor sütüm yetersiz dedik mama aldık yok içmedi tükürdüAllah alalh bi dus aldirsan yada masaj yapsan mesela ac bezini flan bi benimki oyle yapinca hemn susuyo cunku
Genelde Yusuf suresini dinletiyorum umarım düEzelirBide nazar duasi flan acsana telden sende oku bi yandan
Canım desene bizim bebişlerin huyu böyleBn her şeyi yaptım yatak yorgan yastık belki rahat etmiyor diye ama işte 2 tane beşik aldım ama kucaklari ama uyumuyor o çocuğundan
Allah yardımcımız olsun1 yaşında kızım hala uyumuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?