Uyumayan bebeğim

sekerimbuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
150
46
98
30
Bayanlar merhaba benim bebeğim ayın 4nde tam 3 aylık oldu ama saat 3 olmus hala uyumuyor sallıyom pıspıslıuorum her seyi yapıyorum uyumuyor 2 sefer doktora götürdüm bir sıkıntı cıkmadı nolur yardım edin cok sinirleniyorum dövecem diye korkuyorumyorgunluk bas ağrısı dayanamıyorum artık siz

Canim ne dovmesi yapma boyle Allah askina sinirlerine hakim ol kundak yap kucagina al belki kokunu ariodur kisik sesle ninni soyleyerek odalari gez bide emzirdinmi

Bi iki haftaya geçer bütün isiklari kapatın geceyle gündüzü karıştırıyor diyorlar benim oglumda öyleydi sabah duyurdu ama uzun sürmedi geçti

Uyku duzeni olusturulabilir benmkide 5 aylik ben onu hic sallamaya alistrmadim kendi kendine uyumaya alistrdim kundakta yapmiyorum hic emzikte emmiyo uyutacagim zaman aliyo sadece emzigi kundak yapinca uyku oldugunu anlio 3 .5 aylikken anlamaya basladi kundak yapip sariyorum emzigide ozamn aliyo uyuyacgini anlayinca yuzunu saga veya sola ceviriyo uyumaya baslio :)))))

Canim ne dovmesi yapma boyle Allah askina sinirlerine hakim ol kundak yap kucagina al belki kokunu ariodur kisik sesle ninni soyleyerek odalari gez bide emzirdinmi
Emziriyorum canım gazını cıkarıyorum gaz damlasıda aldım ama sürekli ağlıyor uyanıyor kundakta yaptım bu sefer daha beter ağlamaya basladı

Uyku duzeni olusturulabilir benmkide 5 aylik ben onu hic sallamaya alistrmadim kendi kendine uyumaya alistrdim kundakta yapmiyorum hic emzikte emmiyo uyutacagim zaman aliyo sadece emzigi kundak yapinca uyku oldugunu anlio 3 .5 aylikken anlamaya basladi kundak yapip sariyorum emzigide ozamn aliyo uyuyacgini anlayinca yuzunu saga veya sola ceviriyo uyumaya baslio :)))))
Masallah bebeğine canım sağlıcakla büyüt

Allah alalh bi dus aldirsan yada masaj yapsan mesela ac bezini flan bi benimki oyle yapinca hemn susuyo cunku
Onuda denedim canım bezini her gün acıyorum 1-2 dk arayala dusta aldırıyorum ama yok uyumuyor sütüm yetersiz dedik mama aldık yok içmedi tükürdü

Bn her şeyi yaptım yatak yorgan yastık belki rahat etmiyor diye ama işte 2 tane beşik aldım ama kucaklari ama uyumuyor o çocuğundan

Back
X