Uyumayan meme bağımlısı bebeğim

Doktorlar geçen üstüne basa basa soyledi acı elma yağı değil tatlı elma yağı doğrusu doye
Çok araştırdım denedim de acı elma yağı iyi geliyor tatlıda almıştım ama acı elma yağını kullandım çoğunlukla

Aynı seyleri yaşadım aslında meme değil temas bağımlısı olduğunu anladım 3 aylık olduğunda artık memeyi emip başka etrafa bakardı oğlum doktora üzülerek sormuştum artık beni emmiyor 5 dakika sonra etrafına bakiyor diye doktorum gulmustu ve dedi ki artık dış dünya onun icin daha dikkat çekici o yarım saat memede kalması vs hic gerek yok 2 dakikada emin ol memendeki sütü boşaltıp içiyordur dedi .. o kadar alışmışım ki yapışık olmasına yani ....
Demem o ki büyüdükçe geçiyor sonra sen sasiriyorsun beni emmiyor zannediyorsun ah annelik ne zor ne kutsalsin ...biraz daha sabır canım .....
Bir gece hiç unutmuyorum.sabaha kadar emdi yani emmedi memem de durdu bende onu orda tuttum şimdi 2 yaşında öyle yapsam da uyumaz yani

İstersen doktora çok kustugunu falan söyle uykuya dalamadıgını da belki ilacı verir

Gecici oldugunun farkindayim ama 4 gundur gece gunduz memede duruyor yerimden bile kalkamıyorum memeden cektigim an agliyor ve nerdeyse hic uyumuyor bu yuzden de gazi ve kusmasi cok oluyor bi kisir donguye girdik cikamiyoruz. Kucakta falan da durmuyor fenalardayiz ona üzülüyorum yazik kivranip duruyor uykusuzluktan kipkirmizi oluyor

Eğer Dr kontrolünüz varsa doktorunuza danışın o daha iyi yönlendirir sizi bu sıralar aşıları olmalı sanırım o nasil bir yol izleyeceğinizi anlatır

Eğer Dr kontrolünüz varsa doktorunuza danışın o daha iyi yönlendirir sizi bu sıralar aşıları olmalı sanırım o nasil bir yol izleyeceğinizi anlatır
Bugun gittik ağlamaktan göbek fıtığı olmuş malesef.yeni bir damla verdi daha az besle cok fazla gazi var dedi. Nasıl yapacagiz bilmiyorum cok üzülüyorum emmek istiyor vermiyorum bu seferde güvenli bağlanma falan yalan oluyor.

Aynı durumdayım. Sürekli meme de çektiğim an ağlıyor. N’aptınız son durum ne oldu. Birde göbeğinin resmini atayım böyle mi oldu ?

Eklentiler

• E26D0FB0-EAC9-4A0E-B1C4-AEA01F4BF540.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 34
Bizimde bir süre böyle devam etti 40. Gün düzeldi. Reflü olabilir ben babynestin altına ufak bir yastık koyup bayır yapardim. Hatta bazen baya yukseltirdik.Ancak öyle uykuya dalabilirdi. Yedikleri ağzına geliyor uyandırıyor onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…