Ya zaten yagrin 4 te gelecem dio ama kimsem yok birda yanlz kalmak farkli ilk hamilelegim birdeBir sey olmaz ins. Ne kadar cok kavga ediyorsun canim sen de esinle. Herseyiniz kavga nerdeyse. En kotu ihtimal ararsin acili.
Benim esim o donemde uc haftaligina yurt dusuna cikmisti. Birsey olmadi. Kolayina da olmaz.
Beni brakp gtmesi kpyuyr sadecHamilesin sanırım.
Kötü düşünme bişey olursa 112 hizmetinde.
Evt hayat memat meselesi degil ustelik neler soyledi giderken kavgali dovuslu gitti ... uyku girmiyor gozumeHamile eşini gece vakti yapayalniz birakan erkeklere sinir oluyorum. Üstelik keyfî gitmiş! Çok dusuncesizmis doğrusu!
Beni brakp gtmesi kpyuyr sadec
Tamam haklisinda degmez gttigine degmezki binecegmiz bir araba degil 11e alip 12 ye satacak arabayi gtcek baska yerden alcak bu sefer bu hep boylemi surecekArkadaşım gitmesi gerekiyodur. Yalnız bırakmak elbet oda istemezdir.
Sen iyi düşün
Canım keske surekli binicegmiz bi araba alsa alip iki gun sonra bir iki milyar fazlaya satacak biliyorum ben. Onun icin diyorumya antalyada araba kalmmamis sanki ne grrek var o yolu gitmeye karda kiyamaettePozitif ol kötüye yorma evet gidiş şekli berbat ama aracı alıp gelecek ki o araç doğumunda çok iyi olur size
en ufak anlasmazliginiz bile kanli bicakli hale donustugu icin, bsy bulamiyorum diyecek.. cok dolusunuz malesef..MerBa arkadaşlar artık 7 aylık oldum uzun süreden sonra başladık yine antlyada yasiyorum esim bugun beni evde tek brakip 11 de otobise binip bursaya araba almaya gitti kavga dövüs giitti evden .. deliricem nasıl bu kadar düşncesiz olunur anlayamiorum ya benim birda kimsem yok nasil yapar bunu bana..
Tamam haklisinda degmez gttigine degmezki binecegmiz bir araba degil 11e alip 12 ye satacak arabayi gtcek baska yerden alcak bu sefer bu hep boylemi surecek
Söylediklerini boşver sinir anında acitmak için söylemiştir hirsini alamayip. Küfür hakaret filan değilse sorun etme, zamanı gelince yedirirsin o hoşuna gitmeyenleri :) Hamile olan sensin tribi o atıyor aferin. Sen canını sıkma. Ac internetten komik bişeyler izle kafan dagilsin. Ya da bişeyler oku uykun gelir. Germe kendini daha fazla. Düzelir duzelmeyecek bi durum değil.Evt hayat memat meselesi degil ustelik neler soyledi giderken kavgali dovuslu gitti ... uyku girmiyor gozume
Canım keske surekli binicegmiz bi araba alsa alip iki gun sonra bir iki milyar fazlaya satacak biliyorum ben. Onun icin diyorumya antalyada araba kalmmamis sanki ne grrek var o yolu gitmeye karda kiyamaette
1-2 milyar diyorsun da az para değilmiş karlı ismis yahu. Zengin bi aileden mi geliyorsunCanım keske surekli binicegmiz bi araba alsa alip iki gun sonra bir iki milyar fazlaya satacak biliyorum ben. Onun icin diyorumya antalyada araba kalmmamis sanki ne grrek var o yolu gitmeye karda kiyamaette
Yok iso bi degil bizim bi arbmz vardi onu satti bnu aliyo hemen sahibindene koyuyor dusun 2 milyar farkla satio en fazla bolede olmazki devamlı... insan surekli binecegi araba icin boner gider alir gelir arabayı haksizmiyim ?Şöylede düşün hamilesin 2yken 3olacaksınız. Ve 3.meleğin masrafı ikinizin masrafından bile çok olacak.
Doğumu, doktoru, bezi, kıyafeti ...
Sizin için yapıyo. Hep böyle mi olacak ben bilemem işi bu mu yoksa bi seferlik bişey mi?
Antalyayla bursa 10 saat otobusle gitti borde yagrin 4 de burdaymis guya1-2 milyar diyorsun da az para değilmiş karlı ismis yahu. Zengin bi aileden mi geliyorsunama tabi usturuplu bi saatte gideymis iyiymis
Yok iso bi degil bizim bi arbmz vardi onu satti bnu aliyo hemen sahibindene koyuyor dusun 2 milyar farkla satio en fazla bolede olmazki devamlı... insan surekli binecegi araba icin boner gider alir gelir arabayı haksizmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?