• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyumayan varsa bi yardımcı olabilir mi ?

Canım 2bin az bi para değilki. Insanlar o paranın yarısına bi ay çalışıyo.

Böyle böyle kazanıp daha iyi bi araba alacaktır belki.

Sen bulunduğun yerde yalnızsın oyüzden herşey gözünde büyüyor.

Bebiş için örgü örebilirsin hem kafan dağılır hem stres atarsın.
Beceremem pek sanmiyorum canim... haklisin ama her aklina estginde uygun araba buldu diye beni birakip gidemezki boyle..

Antalyayla bursa 10 saat otobusle gitti borde yagrin 4 de burdaymis guya
Uçakla dönerse olur :) Matematiği kotuymus eşinin. Hadi kendini sakınlestir de uyu. Dönünce konuşur yalnız kalmak istemediğini düzgün bi şekilde izah edersin. Bi daha yaparsa ağzına biber sureriz :KK48:

Beceremem pek sanmiyorum canim... haklisin ama her aklina estginde uygun araba buldu diye beni birakip gidemezki boyle..

Profiline baktım 19 yaşında yazıyo...
Sorun burda bence bu yaşta evlilik üstüne çocuk ...
Bisürü konu açmışsın herşeyi büyütüyosun, kafaya takıyosun.

Yapma canım kendine zarar verirsin.
Becerirsin nevar beceremiyecek aç netten videoları baka baka yaparsın.

Uçakla dönerse olur :) Matematiği kotuymus eşinin. Hadi kendini sakınlestir de uyu. Dönünce konuşur yalnız kalmak istemediğini düzgün bi şekilde izah edersin. Bi daha yaparsa ağzına biber sureriz :KK48:
Arabyla donevekm

Heriflere bir ''araba'' de göz bişeyi görmez. Biz buradayız üzülme.

Cnm sikma canini biz hamile bayanlar bu donemde cok alingan kirilgan oluyoruz cok usteleme

Cnm sikma canini biz hamile bayanlar bu donemde cok alingan kirilgan oluyoruz cok usteleme

Ne var ki bunda. 7 ayliksin velev ki durumun riskli diyelim. bisey olursa bunun taksisi var. Ambulansi var sorun ne anlamadim.

MerBa arkadaşlar artık 7 aylık oldum uzun süreden sonra başladık yine antlyada yasiyorum esim bugun beni evde tek brakip 11 de otobise binip bursaya araba almaya gitti kavga dövüs giitti evden .. deliricem nasıl bu kadar düşncesiz olunur anlayamiorum ya benim birda kimsem yok nasil yapar bunu bana..[/QUOTEne gereksiz seylere kavga ediyorsunuz gercekten. Sonra adam huzuru dışarıda arıyor. Yani siz hamilesiniz yatalak hasta değilsiniz. Bu kadar abartmayın lutfen. Ben sekiz aylık hamileyken eşim tatile gitmek istedi çok yorucu bir seneydi. Bende çok şiş olduğum ve onu orda kısıtlayacağım için sen arkadaşınla git bir hafta gel dedim. O günden beri beni ayrı bir seviyor. Sen hiç bi kadına benzemiyorsun diyor. Doğuma gideceğim gün bile eşimden yardım istemedim(onun gönüllü yaptığı Yardımlar dısında) niye kendinizi Muhtaç gösteriyorsunuz ki. Eliniz ayağınız tutuyor acil birşeyde ambulans diye bisey var.

adamla o kadar yüz göz oldunuz ki sana zerre saygısı kalmadı
o yüzden takmıyor hiç
bari daha da gerilme de bebeğine bişey olmasın maazallah...

MerBa arkadaşlar artık 7 aylık oldum uzun süreden sonra başladık yine antlyada yasiyorum esim bugun beni evde tek brakip 11 de otobise binip bursaya araba almaya gitti kavga dövüs giitti evden .. deliricem nasıl bu kadar düşncesiz olunur anlayamiorum ya benim birda kimsem yok nasil yapar bunu bana..

Olmuş bikere sizde alttan alın hamileliğinizi riske atacak stresler yaşamayın.Geldiği zaman belki gönlünüzü alacak haraketlerde bulunduğu zaman olasılıkları anlatırsınız üzüldüğünüzü belirtirsiniz.İnşallah anlıcaktır sizi....

Hamilelik bir hastalık değildir. Dolaysıyla 7/24 yanınızda biri olmak zorunda da değil. Acil bir durum olduğunda da ararsınız 112'yi gelir biri. Alt komşunuzun da hamile bir kadına yardım etmeyecek kadar insafsız biri olduğunu sanmıyorum. Ayrıca eşinizin gitmesi keyfi değil, abartmayın lütfen.

9 aylık hamile olsanız diyeceğim doğum başlar falan ama
Zaten gece 4 de buradaymışsınız hadi o saatte uyusanız 11 12 gibi uyansanız kahvaltı bulaşık derken saat 4 olur zaten.
Allah korusun kötü bir şey olacak olsa eşiniz yanınızdayken de olabilir sonuçta doktor değiller

MerBa arkadaşlar artık 7 aylık oldum uzun süreden sonra başladık yine antlyada yasiyorum esim bugun beni evde tek brakip 11 de otobise binip bursaya araba almaya gitti kavga dövüs giitti evden .. deliricem nasıl bu kadar düşncesiz olunur anlayamiorum ya benim birda kimsem yok nasil yapar bunu bana..

Siz ikinizde çok gergin bir çiftsiniz .
Bir evlilik danışmanın yardım alsanız, boşanmayı düşünmüyorsunuz bari huzurlu yaşamaya çabalayın .

Yok iso bi degil bizim bi arbmz vardi onu satti bnu aliyo hemen sahibindene koyuyor dusun 2 milyar farkla satio en fazla bolede olmazki devamlı... insan surekli binecegi araba icin boner gider alir gelir arabayı haksizmiyim ?
2 bin ekstra kazanmak azımsanacak birşey değil. Oluyorsa hem de ne güzel olur. Haksızsınız, 1 ay çalışılıyor o para için. Devamlı olsa ve hep böyle kazanç getirse neden yapılmasın, bunun için kavga edilir mi?

Back
X