Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminim ondan zaten canlarım. İşte insanız nefsimiz dayanmıyo, hemen bağırıp çağırıyorum.
Papatya çayı iç ilaç kullanamazsınız o sakinleştiriyor sinirlerin yıpranmış senin KV yakınında olunca herhaldeYa tabi ki de dövürlürmü küçük bebk bemim ki beşiğe vurma eline vurma bağırma istem dışı yemin ederm başka olaylardada olsun sinirlenince bişey kırmam lazım yoksa rahatlayamıyorum(
Anlıyomu bağırıncaVallahi hemdw ne cinnet çocuğa bağırıp duruyorum hala susmadı
4 aylık bebeğe niye bağırıyorsunuz Allah aşkına, sanki anlayacak.Vallahi hemdw ne cinnet çocuğa bağırıp duruyorum hala susmadı
Vallahi hemdw ne cinnet çocuğa bağırıp duruyorum hala susmadı[/QUOTE
Bağırma kuzum ya. Daha çok minik. Uyumazsa uyumasın. Ben sabahın 6 sında kendimi sokağa attığımı bilirim Hemde soğukta. Yeter ki ağlamasın diye. Açık havaya çık belki uyur, olmadı hava almış olursunuz.
Aynen canımm. İnsan sabir diliyor demi..Ben dindar biri sayılmam ama kızım doğdugundan beri pek çok sabır duası öğrendim :)
Birazcık sabır, kolay gelsin..
Allah korusun pişman oldum valla ama dayanamadım.Yapma annesi yazık ona korkar üzerinde kalır sonra yine sen çekersin
Tamam yaptım bi hata vicdan azabından ölücem şimdi deAma siz ne istiyorsunuz ki?
Öyle saatinde uyuyan, sorunsuz beslenen bebek varsa yapalım 5 tane.
Normal yaşadığınız şeyler.
Evet çok sinir bozucu, insan kendini tanıyamıyor ama hırpalayacak bağıracak kadar da değil, yapmayın.
O beşiğin sarsılmasıyla minicik bedeni nasıl sarsılıyor kim bilir.
Uyutmaya çalışmak yerine alın kucağınıza, sevin böyle zamanlarda.
Kızlar haklısınız tamam valla babamda kızdı geçen ateşli susmadı yab bi sus be diye bağırdım babam koştı arkamdan kaçtım vallaBenim oglum 2yasinda hala deliksiz uyumuyor. Dogdugundan beri Boyle. Daha4aylik bebek bagirmaktan ne anlar bagriyorsunuz. Siz bagrdikca uyumaz. Ben alistim gece uyaniyor bnm oglan 1saat oturuyoruz kitap okuyoruz sonra salliyorum 2-3 Saat daha uyuyor. Anliyorum zor ama binadakilerin sizi duyacagi korkusu yasayacak kadar bagrilmaz ufacicik bebege. Bizde gectik o yollardan düzeliyorlar gün gün sabir o cok kücük sana muhtac masum yapma lütfen.
Seni yargılamıyorum yalnış anlama pişmanlıığının farkında yım bundan sonra biraz daha sabretmeye çalış küçük daha çünki minicikAllah korusun pişman oldum valla ama dayanamadım.
Aynen öyle cidden çok yıprandım eşinle geçinmek kv çenesi çocukpa gıcık gıcık konuşnasuPapatya çayı iç ilaç kullanamazsınız o sakinleştiriyor sinirlerin yıpranmış senin KV yakınında olunca herhalde
Ya bi sus dan ne anlasin cocuk. Anlasalar keske. Sizi anliyorum annelik kolay degil bende sinirlenirdim hala sinirleniyorum napiyorum besigine otuturuyorum eline bi oyuncak yada memesini veriyorum mutfaga gidiyorum cami aciyorum hava aliyorum geciyor sinirim tavsiye ederim sizede. Sonradan sizin caniniz yanar okadar masumlarki ben dayanamiyorum bi Anne demesi alip götürüyor beni nasil bagririm. Sakin kal sen sakin kaldikca rahatliyacaktir görürsünKızlar haklısınız tamam valla babamda kızdı geçen ateşli susmadı yab bi sus be diye bağırdım babam koştı arkamdan kaçtım valla
Allah kolaylık versin zor KV hiç çekilmiyor zatenAynen öyle cidden çok yıprandım eşinle geçinmek kv çenesi çocukpa gıcık gıcık konuşnasu
Aynen öyle sabr sebat etmem lazım.Seni yargılamıyorum yalnış anlama pişmanlıığının farkında yım bundan sonra biraz daha sabretmeye çalış küçük daha çünki minicik
Tamam canım çok sağol tabsiyen için. Gerçekten biraz kendime geldim..Ya bi sus dan ne anlasin cocuk. Anlasalar keske. Sizi anliyorum annelik kolay degil bende sinirlenirdim hala sinirleniyorum napiyorum besigine otuturuyorum eline bi oyuncak yada memesini veriyorum mutfaga gidiyorum cami aciyorum hava aliyorum geciyor sinirim tavsiye ederim sizede. Sonradan sizin caniniz yanar okadar masumlarki ben dayanamiyorum bi Anne demesi alip götürüyor beni nasil bagririm. Sakin kal sen sakin kaldikca rahatliyacaktir görürsün
Haklısın kuzum biraz rahatladım.Seni yargılamıyorum yalnış anlama pişmanlıığının farkında yım bundan sonra biraz daha sabretmeye çalış küçük daha çünki minicik
Hiç hemde güzelce yavrum evladım dese herşey hallolur dese valla eltimindw bwbeği doğum yaparken kolu kırıldı çocuk sonra dan el kol tutmamaya başladı doktor fizik öneriyo oda fizik olmaz gitmesin çocuk iyice yoruluyo adamlar diyo ki hayatı olmaz diyo eltime beni kesiyo . Eltiyi bana kesiyo tırlak biraz.Allah kolaylık versin zor KV hiç çekilmiyor zaten