Uyurken eşime vuruyorum :(

Kurumus-Maskara

Leo 🧿 🦁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
5.475
5.349
198
Merhaba kızlar.

Basliktanda anlaşıldığı gibi,yaklaşık 2 yıldır evliyim,bazen uyanınca uykudan eşim gece neden o hareketi yaptin der,yada neden bana vurdun ve geri uyudun der ama sorun şu ki asla ama asla hatırlamıyorum bunları! En son sabah 4 gibi uyandım eşim lavaboya gitti geri geldiğinde,niye bana vurup özür diledin dedi??? Ben yo yapmadım dedim oda çok üstüme gelmedi geri uyuduk. Eşim doğru söylüyor çünkü bekarkende bazen oluyordu bunlar hatta bir keresinde kardeşim bir parça gözleme vermiş ben uyurken uyandırıp,yemiş ve geri uyumuşum:( ama asla hatırlamıyorum. Allah aşkına bu yaşadıklarım normal mi? Hiç başına gelen var mi?

çok buyuk bısey değil. bende konustugum seylerı hatırlamıyorum bazen geri uyuyorum. vurmak derken. kafamı atıyorsunuz yoksa yumruk mu:halay: bı dirsek atıyorsanız bişey olmaz canım aaaaa:anneadayı::dondurma:

çok buyuk bısey değil. bende konustugum seylerı hatırlamıyorum bazen geri uyuyorum. vurmak derken. kafamı atıyorsunuz yoksa yumruk mu:halay: bı dirsek atıyorsanız bişey olmaz canım aaaaa:anneadayı::dondurma:
Yüzüne vuruyormuşum hahahahha :D yazık yahu adama sonra özür diliyormuşum

ayy annemde geçen gün babama tokat atmış rüya esnasında:KK70: babam ben yatmam daha ananla demiştide çok gülmüştük :))) sayıklamayı anlarımda vurmak nedir ayol ben korkardım valla uyumaya sizinle :KK70:
Ahahahah kıyamam ya :D valla adam yürek yemiş gibi her gece ayni yatağa giriyor benimle

Ya ben de son bir haftadir adamcagizi uyandirip “sen kimsin ya, allah allah” deyip uyuyormusum :27: tam bir haftadir her gece diyor ama zerre kadar hatirlamiyorum.. sebebi her gece 2 ye kadar ders calisip o kafayla yatiyorum herhalde ondan diye dusunuyorum.. cok buyuk ihtimalle siz de ya cok yorgunsunuz ya da kafaniz cok dolu bir seye tepki veriyorsunuz..

Merhaba kızlar.

Basliktanda anlaşıldığı gibi,yaklaşık 2 yıldır evliyim,bazen uyanınca uykudan eşim gece neden o hareketi yaptin der,yada neden bana vurdun ve geri uyudun der ama sorun şu ki asla ama asla hatırlamıyorum bunları! En son sabah 4 gibi uyandım eşim lavaboya gitti geri geldiğinde,niye bana vurup özür diledin dedi??? Ben yo yapmadım dedim oda çok üstüme gelmedi geri uyuduk. Eşim doğru söylüyor çünkü bekarkende bazen oluyordu bunlar hatta bir keresinde kardeşim bir parça gözleme vermiş ben uyurken uyandırıp,yemiş ve geri uyumuşum:KK43: ama asla hatırlamıyorum. Allah aşkına bu yaşadıklarım normal mi? Hiç başına gelen var mi?
Canım bende de vurma değil ama stresli oldugum zaman halisulasyon gorme ve ani tepki verme var.Yani uykuda bise oluo kalkiorm panikle kalkiorm kapiya bakiorm ya da biri seslendi zannediorm.Ozellikle stresli gunlerimde oluomus.Tabi bunlari hic hatirlamiorm.

Bazen sizi kizdirirsa uykunuzda cakin bi tane normalde de yapiyormussunuz zaten hic suphelenmez :KK48: saka bir tarafa bazi insanlar yasiyormus bu durumu. Bende eskiden çok konusurmusum birde çok yorulunca eşim horladigimi söylüyor :KK66:
Hahahah çok iyi fikir valla :) mazeretim varrr asebiyim benn. Bende horluyorum valla :D

Ya ben de son bir haftadir adamcagizi uyandirip “sen kimsin ya, allah allah” deyip uyuyormusum :KK53: tam bir haftadir her gece diyor ama zerre kadar hatirlamiyorum.. sebebi her gece 2 ye kadar ders calisip o kafayla yatiyorum herhalde ondan diye dusunuyorum.. cok buyuk ihtimalle siz de ya cok yorgunsunuz ya da kafaniz cok dolu bir seye tepki veriyorsunuz..
Hahahahh ay yalnız değilmişim bu konuda herkes uyurken biseyler yapıyormuş. Benim bu aralar uyku düzenim şaşırdı tam uykumu alamıyorum ondan olabilir

Canım bende de vurma değil ama stresli oldugum zaman halisulasyon gorme ve ani tepki verme var.Yani uykuda bise oluo kalkiorm panikle kalkiorm kapiya bakiorm ya da biri seslendi zannediorm.Ozellikle stresli gunlerimde oluomus.Tabi bunlari hic hatirlamiorm.
Ya hepimizde bir sekilde uyurken biseyler var yalnız olmadığıma sevindim desem umarım kabalık etmemiş olurum.

Bazen sabah erken uyandirdiginda falan çok saçma şeyler söylerim o anki bakışı garibime gider hatta çünkü benim yaptığım normal ya:) neyse geri uyuyup uyanınca hiii ne dedim ben ne saçma diye telefona sarılırım yani bu evlendigimizden beri çok basımıza geldi çok yorgun ve derin uyuduğum zamanlarda oluyor sanirim. Ama vurmak fenaymis ya eşim hayatta uyumazdı artık benle:)))

Merhaba kızlar.

Basliktanda anlaşıldığı gibi,yaklaşık 2 yıldır evliyim,bazen uyanınca uykudan eşim gece neden o hareketi yaptin der,yada neden bana vurdun ve geri uyudun der ama sorun şu ki asla ama asla hatırlamıyorum bunları! En son sabah 4 gibi uyandım eşim lavaboya gitti geri geldiğinde,niye bana vurup özür diledin dedi??? Ben yo yapmadım dedim oda çok üstüme gelmedi geri uyuduk. Eşim doğru söylüyor çünkü bekarkende bazen oluyordu bunlar hatta bir keresinde kardeşim bir parça gözleme vermiş ben uyurken uyandırıp,yemiş ve geri uyumuşum:KK43: ama asla hatırlamıyorum. Allah aşkına bu yaşadıklarım normal mi? Hiç başına gelen var mi?
Bende 13 yasindayken annemin yaninda uyumak istedigim icin uyurken anneme tokat atmisim ertesi sabah hic hatirlamiyordum annem bana niye tokat attin dedi yoo atmadim dedim gecen sene kocama da tokat attim oda niye vurdun dedi yoo vurmadim dedim bazen oluyor ama herzaman degil sizinki herzaman uyurken ise bi doktora görünmekte fayda var genelde agir stres oldugum zamanda bu sonuclar cikiyor bende

Back
X