Uyurken sinir krizi geçiren bebek

Önce böyle değil di 10 aylık uykusu gelince çıldırıyor uyuyana kadar benide çıldırıyor ne kadar sürecek bu
atak haftasindasir o aylarda kizimdada olmustu yatiriyordum yatmicam diye agliyordu kaldiriyordum uykum var diye agliyordu resmen ben eline oyalayacak biseyler verip yatiriyordum oyalanirken uyuya kaliyor zaten

inteenetten arastirin atak haftalarini ve bu haftalarda nasil sakinlestirip başa cikabileceginizi okuyun
birde bu aylarda bebeklerin beyinleri surekli buyudugu icin baslarida çok agrir saclarina sac diplerine sakaklarindan kulaklarina cok basmadan hafif hafif okşarsaniz yardimci olur size

Al benden de o kadar. 11 ayligiz yaklaşık iki aydır falan böyle.yatiracagim zaman sinir krizi geçiriyor öyle bir ağlıyor ki sanırsın bişey olmuş.
Kaldırıyorum oynuyor ama deli gibi uykusu da oluyor.ayagimda sallıyorum olmuyor kendi başına besigine koyuyorum istemiyor emzik almadı zaten hiç.meme de bazen uyuyor öyle durumlarda.
Yani yalnız değilsin demek için geldim

Uyku zamanını kaçırdığınızdandır. Benim kızımda öyleydi biraz geciksem krizlere girerdi. Memeyide almazdı ağlamaktan biraz geciktirirsem.

Önce böyle değil di 1 2 aydir böyle önce uykusu geldiğini hiç anlamadan uyur kalırdı 4 disimiz var şu anda iyice huysuz oldu
Ağızlar geliyordur kulaga vuruyordur.bir sıkıntısı vardır mutlaka sabredeceksin ve ona destek olacaksın geçici bunların hepsi benim bebeğimde öyle

Back
X