Uyusamda hiç uyanmasam hepsi hayal olsa

nette tanışmalardagüvenilir insanla olmak çok düşük bir ihtimal... Gece gündüz sizle konuşurken aynı anda başkasıylada konuşabilmiş demekki..Gerçek hayatıyla ilgili hiç bilgi vermemiş size...
Evet verdi tabi iğrenç yaratık her saat yazdı bana ama Nasıl bu kadar adi olunur hayatımda böylesini görmedim:KK42:

Üye eski ama konu hiç inandırıcı değil ya. Hissedemedim yani ne biliym. Tabii ki böyle insanlar var ama yok ya inandırıcı değil anlatım.
Nesi inandırıcı degil hanımefendi inanmayın o Zaman inanın diye özel bi çabamı sarfediyim

Nesi inandırıcı degil hanımefendi inanmayın o Zaman inanın diye özel bi çabamı sarfediyim
Etme tabii ki de öyle geçti içimden..

Allah allah yani var ya konu sahiplerinin de aykırı yorumları bi kırbaçlamadığı kalıyo.

Eğer gerçeksen üzülme. Nişanlanacağı kıza yazık asıl inşallah kız vazgeçer yazıj günah allah aşkına ister miydin böyle birini.

:KK42::KK42:
Etme tabii ki de öyle geçti içimden..

Allah allah yani var ya konu sahiplerinin de aykırı yorumları bi kırbaçlamadığı kalıyo.

Eğer gerçeksen üzülme. Nişanlanacağı kıza yazık asıl inşallah kız vazgeçer yazıj günah allah aşkına ister miydin böyle birini.
Ben burda hayattan vazgeçmişim sanki kendimi kaybetmişim niye gelip böyle bişey olmadan durduk yere yazıyım Can'ım keşke Mutlu olsam mutluluğumu paylaşsam hiç yasamadaydım durumu

Ben burda hayattan vazgeçmişim sanki kendimi kaybetmişim niye gelip böyle bişey olmadan durduk yere yazıyım Can'ım keşke Mutlu olsam mutluluğumu paylaşsam hiç yasamadaydım durumu
Bilsede vazgeçmez bence o kız ama söylemeyi isterdim görsün ne iğrenç biriyle konuşup evleniyo

Bide o kız düşündüm lafı nerenden biliyomusunuz düğün günü gel ben onu bırakır sana gelirim

" her şey biter herkes unutulur"

Değecek birine sakla bari gözyaşını. Bu kelek çıkmış..

Ya düşünsene bana diyo düğün günü gel kızı anasına bırakırım senin yanına gelirim kızın haberi olmaz bu Nasıl bi insan Allah'ım

Netten tanıştığın adamla gecd gündüz konuşup bağlanıyosun ne bekliyosun ki, çok mu hayalperestsin

Netten tanıştığın adamla gecd gündüz konuşup bağlanıyosun ne bekliyosun ki, çok mu hayalperestsin
Netten tanıştım ama dost gibi konuştum en içten şekilde gece gündüz o yazdı şimdi Sen olsan çok içten konuştun derdini paylaştın anlaştın bağlanmazmıydın inan bi Zaman'lar bende senin gibiydim yada burda aman işte net ne bağlanması falan derdim ama öyle değil yasamadan anlamıyorsun

Netten tanıştım ama dost gibi konuştum en içten şekilde gece gündüz o yazdı şimdi Sen olsan çok içten konuştun derdini paylaştın anlaştın bağlanmazmıydın inan bi Zaman'lar bende senin gibiydim yada burda aman işte net ne bağlanması falan derdim ama öyle değil yasamadan anlamıyorsun
Yani bide hayalperestlik değilki bu hayalkırıklığı oldu artık ne insanlara nede kendime güvenim var eğer buysa bu kadar oluyosa insanlar hiçbirşey olmasın yanımda kimse olmasın yalnız oluyum en azından yalnız insanın ihanet edeni olmaz:KK42:

Back
X