- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok alese değil vize Sinavlarim vardı.Ales' e mi girmiştin?
Bu arada tamam senden izinsiz bi sey almayız, izin isteyip vermezsen de bozulurum ama![]()
Yok alese değil vize Sinavlarim vardı.
Basım dönüyor sinirden
Konusmadugim Gorumcem
Konusmadugim Gorumcem
bluzumu alıp gitmis
ciddi olamazsin? Neden almış? Çalmış mi yani? Bi de ne hakla? Arayıp soyleseydin keşke. Bluzumu YANLISLIKLA sen mi aldin diye ...
Dün bana dediki burası çok sıcak kısa kollu bişey ver. Verdim az öncede istanbula evine gitti bluzu çantasına atmış gitmiş
Bu ilk değil. Daha öncede almıştı sende kıyafet çok die o yüzden geri vermedim. HC bi zaman geri vermediBelki yanlışlıkla atmistir cantasina ya. Olabilir öyle şeyler. Ben de annemlere gittigimde ablalarimdan giyecek bi sey isteyince yanlışlıkla cantama koyabiliyorum esyalarimla beraber.
Arayıp söyle bence. Bluzumu sen mi aldin diye..
Sen konuşmuyorsan eşin konuşuyordur,arayıp isteyebilir.Ayrica ben onunla konusmuyorum
uyus değil uyusssssUyus nedir ablacım
Kib by.
kim hangi eşyanı habersiz alabilir ki?Sinavlarim geçti şimdilik burdayimmm
ama sinirlerim tepemde.
Evime misafir olarak gelen ve hususî esyalarimi bana söylemeden alıp goturenerden nefret ediyorum, Bilginize. Bir gün evime gelirseniz benden izinsiz bi çöp dahi almayın tamammi..