uyusssss

Sizin haberiniz olmadan eğer yemek yendiyse sofra bezi yada masada yediyseniz masanın örtüsü silkelemiş olabilir bir tane çatalda içinde gitmiş olabilir,ben sofra bezini balkonun içine silkelerken bir tane çatal pAt diye düştü.
hayır canım apartmanın içindeki merdivende buldum.
ayrıca aşağı masa örtüsü silkelemiyorum.
kimsenin günahını almıyorum, olmaz diyeceğimiz şeyler olabiliyor.

Ben olsam guguk kuşu gibi söylenip bluzumu isterdim. Hatta eşime söylenip dururdum, bir zahmet kardeşinden istesin bluzünü kargoyla yollasın. O kargo geldikten sonra da yırtıp atardım. (mesele bluz değil, mesele izinsizce alıp götürmesi)
Mesele bluz değil benim esyami benden habersiz almasıdır
ben yemeğe düşkün değilim ama kıyafet ve makyaj severim
kendisi diyoki ben kitafete para harcamam lokantada yemek yemeyi severim. Habire dışarda yiyor facede paylaşıyor.
Enayi varya kıyafet aldığı ne gerek var git ye zikkimla sıc niye para harciycan kiyafete enayi harcıyor ya

İpekcim ilk defa geldilerse ben bir adet duymustum gelinin evinden kaşık ya da catal alınırmış gelin aç gözlü olmasın dıye:KK53:
Şaka değil vallahı duydum

Carrie arayıp istenmez ki yani kıyafetın çok olsa da alıp götürmek nedir ne düşüncesizlik
olabilir canım adetler ilginç ilginç olabiliyor. yoksa ne yapacak 1 tane çatalı:KK49:

Ya kızmayın ama şu Ous geyiğini de herkes bilmek zorunda değil.
Nedense beni de diğer kk replikleri gibi baydı inanılmaz derecede.

Mesele bluz değil benim esyami benden habersiz almasıdır
ben yemeğe düşkün değilim ama kıyafet ve makyaj severim
kendisi diyoki ben kitafete para harcamam lokantada yemek yemeyi severim. Habire dışarda yiyor facede paylaşıyor.
Enayi varya kıyafet aldığı ne gerek var git ye zikkimla sıc niye para harciycan kiyafete enayi harcıyor ya

Kıyafete para harcamam diyor, başkasınınkileri götürüyor. Meselenin bluz olmadığını çok iyi anladım. Benimde malım kıymetlidir mesela. Çöpüm bile kıymetlidir, kimsenin karıştırmaya atmaya izinsiz almaya hakkı yok. Yanlışlıkla aldıysa telefon edip söyleyebilirdi size. Hele bir de konuşmadığınız görümcenizmiş. Siz yine iyi sabırlısınız ben konuşmadığım görümceyi eve bile sokmam bırak.

Sinavlarim geçti şimdilik burdayimmm
ama sinirlerim tepemde.
Evime misafir olarak gelen ve hususî esyalarimi bana söylemeden alıp goturenerden nefret ediyorum, Bilginize. Bir gün evime gelirseniz benden izinsiz bi çöp dahi almayın tamammi..

Ayıp etmiş kimse :KK12: benimkiler sorupta alıyor benim eşyalarımı :KK20: yalnız bana sormuyorlar :KK70:

Şu insanlara şahsi sınırları anlatamadık gitti.
Kıyafet paylaşımından dahi hoşlanmam, kaldı ki izinsiz bir kıyafetimin alınması...
Arayıp istemenizde ve hatta çıkışmanızda hiçbir sakınca yok.
Bir dahakine eşyalarınızı kilitler ardına koymayı unutmayın ki teşebbüs ettiğinde anlasın.

Görümceye bak hem konuşmuyor hem evden buluz alıp çıkıyor
konuşsa neler götürecek acaba ?

Sinavlarim geçti şimdilik burdayimmm
ama sinirlerim tepemde.
Evime misafir olarak gelen ve hususî esyalarimi bana söylemeden alıp goturenerden nefret ediyorum, Bilginize. Bir gün evime gelirseniz benden izinsiz bi çöp dahi almayın tamammi..
vermişsin o güveni millete demekki

Back
X