uyusssss

ous kim ? kimin nicki
ben olsam bir bluz alırım , sana bunu veriyim sende o aldığın bluzu bana gönder manevi değeri var derim

Belki dışarısı soğuk diye kısa kollu verdiğinin üstüne uzun kollu giyip gitmiştir.
Hediye ve ya değil bi bez parçasının peşine düşme.

Ilk defa olsa bende senin gbi düşünürüm ama her seferinde bunu yapıyor. Gözü hep benim kiyafetleimde ve makyaj malzemelerimde. Kaç defa üstünde benim kiyafelerimi gördüm bana söylemeden almış giyiyor. Mesela şimdi bile üstünde benim 7 sene önce kaybolmuş bir hirkayi gördüm.
Makyaj malzemem ve kitafetim çok sayısını bilmiyorum eksilse anlamiyorum ama onda veya evinde görünce taniyorum

Sizin haberiniz olmadan eğer yemek yendiyse sofra bezi yada masada yediyseniz masanın örtüsü silkelemiş olabilir bir tane çatalda içinde gitmiş olabilir,ben sofra bezini balkonun içine silkelerken bir tane çatal pAt diye düştü.

kim hangi eşyanı habersiz alabilir ki?
Bu ortamı nasıl bulmuş?
Resmen araklamış oluyor yanlış mı okuduk?
Evet ole oluyor.
gecende kaynanam annemin yazlık terligini almış. Pahalı bir terlikti. Ortopedik ozel yapim. Aldıktan sonra bana diyorki annenin terligi çok güzeldi aldım eve götürdüm yaza giyerim gezmeye gidince annen daha çok arar onu. Kızdım geri getir annem çok sever onu ayakları zaten sorunlu herseyi giyemiyor dedim kivirdi yanlışlıkla almışım yaa dedi geri getirdi

Ous uyuyo abla daha kalkmadı,
inan arkadaşlarında bile benim kıyafetleri görüyorum. Benden alıyor sıkılıyor arkadaşına veriyor

Ous uyanınca anlat bunları,görümcendeki artık saygı sınırları kalmamış..
Hadi aldın bari,neden başkalarına veriyorsun yani..
Söylemezsen daha da ileriye gider,önlemini şimdiden al...

Ous uyanınca anlat bunları,görümcendeki artık saygı sınırları kalmamış..
Hadi aldın bari,neden başkalarına veriyorsun yani..
Söylemezsen daha da ileriye gider,önlemini şimdiden al...

Bi daha gelmesin ya istemiyorum. Onumu kollayacam ben neyimi alıyor die

temammm .: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…