1 ay sonra istanbula gidicem hoş beni ne arayacak ne evine davet edecek biliyorum ama ben arayacam isticemara kargo yap arkadaşımın hediyesi de kapat
konuşaydın bir de donuna kadar götürürdü herhalKonusmadugim Gorumcem
bluzumu alıp gitmis
o sana niye geldi o zaman1 ay sonra istanbula gidicem hoş beni ne arayacak ne evine davet edecek biliyorum ama ben arayacam isticem
Belki dışarısı soğuk diye kısa kollu verdiğinin üstüne uzun kollu giyip gitmiştir.
Hediye ve ya değil bi bez parçasının peşine düşme.
Sizin haberiniz olmadan eğer yemek yendiyse sofra bezi yada masada yediyseniz masanın örtüsü silkelemiş olabilir bir tane çatalda içinde gitmiş olabilir,ben sofra bezini balkonun içine silkelerken bir tane çatal pAt diye düştü.ya çok ilginç şeyler var makarna.
Kızım doğduğu zaman eltimler gelmişti memleketten. Ben bunları yolcularken apartmanın girişindeki merdivende benim yemek takımımdan bir tane çatal bulmuştum. O gün bugün merak ederim o çatal nasıl gitti oraya diye.
Helal paraymış da takım bozulmamış
Evet ole oluyor.kim hangi eşyanı habersiz alabilir ki?
Bu ortamı nasıl bulmuş?
Resmen araklamış oluyor yanlış mı okuduk?
Ous uyuyo abla daha kalkmadı,Carie ousla konuştunmu bu durumu,haberi varmı..
Mazisi olmasa unuttu derimara iste diyeceğim olmayacak
ya da iste manevi değeri olduğunu söyle
yüzsüz mi acaba? ya da gerçekten unuttu mu?
Su ana kadar istemdim simardi. Istiycem kardesimNedense ben manevi değeri de olsa isteyemem. Ama bu da ders olur bana.
Ous uyuyo abla daha kalkmadı,
inan arkadaşlarında bile benim kıyafetleri görüyorum. Benden alıyor sıkılıyor arkadaşına veriyor
benim bildiğim carrie onu yırtar,
o sana niye geldi o zaman
Ous uyanınca anlat bunları,görümcendeki artık saygı sınırları kalmamış..
Hadi aldın bari,neden başkalarına veriyorsun yani..
Söylemezsen daha da ileriye gider,önlemini şimdiden al...
Bi daha gelmesin ya istemiyorum. Onumu kollayacam ben neyimi alıyor die
temammm .: )Sinavlarim geçti şimdilik burdayimmm
ama sinirlerim tepemde.
Evime misafir olarak gelen ve hususî esyalarimi bana söylemeden alıp goturenerden nefret ediyorum, Bilginize. Bir gün evime gelirseniz benden izinsiz bi çöp dahi almayın tamammi..
Daha başka şeylerde söylicem..Onun için ousla konuş işte,gelmesini istemediğini söyle..
temammm .: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?