hayır canım apartmanın içindeki merdivende buldum.Sizin haberiniz olmadan eğer yemek yendiyse sofra bezi yada masada yediyseniz masanın örtüsü silkelemiş olabilir bir tane çatalda içinde gitmiş olabilir,ben sofra bezini balkonun içine silkelerken bir tane çatal pAt diye düştü.
Mesele bluz değil benim esyami benden habersiz almasıdırBen olsam guguk kuşu gibi söylenip bluzumu isterdim. Hatta eşime söylenip dururdum, bir zahmet kardeşinden istesin bluzünü kargoyla yollasın. O kargo geldikten sonra da yırtıp atardım. (mesele bluz değil, mesele izinsizce alıp götürmesi)
demekki kızıda oyene kadar tuhaf bir kvaliden varmış carrie.
altı üstü bir terlik yani. Değer mi bu kadar küçülmeye demeden edemiyor insan.
olabilir canım adetler ilginç ilginç olabiliyor. yoksa ne yapacak 1 tane çatalıİpekcim ilk defa geldilerse ben bir adet duymustum gelinin evinden kaşık ya da catal alınırmış gelin aç gözlü olmasın dıye
Şaka değil vallahı duydum
Carrie arayıp istenmez ki yani kıyafetın çok olsa da alıp götürmek nedir ne düşüncesizlik
Nerede bluzum nereye koydun dicemnasıl isteyeceksin?
kesin zaten öyledir.demekki kızıda oye
Mesele bluz değil benim esyami benden habersiz almasıdır
ben yemeğe düşkün değilim ama kıyafet ve makyaj severim
kendisi diyoki ben kitafete para harcamam lokantada yemek yemeyi severim. Habire dışarda yiyor facede paylaşıyor.
Enayi varya kıyafet aldığı ne gerek var git ye zikkimla sıc niye para harciycan kiyafete enayi harcıyor ya
Konusmadugim Gorumcem
bluzumu alıp gitmis
Sinavlarim geçti şimdilik burdayimmm
ama sinirlerim tepemde.
Evime misafir olarak gelen ve hususî esyalarimi bana söylemeden alıp goturenerden nefret ediyorum, Bilginize. Bir gün evime gelirseniz benden izinsiz bi çöp dahi almayın tamammi..
aaaaa başlarım böyle işe!!!Şimdi ben bluzumu yanlışlıkla alıp gittiğine inanmıyorum. Vede ona bırakmak istemiyorum
vermişsin o güveni millete demekkiSinavlarim geçti şimdilik burdayimmm
ama sinirlerim tepemde.
Evime misafir olarak gelen ve hususî esyalarimi bana söylemeden alıp goturenerden nefret ediyorum, Bilginize. Bir gün evime gelirseniz benden izinsiz bi çöp dahi almayın tamammi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?