uyusssss

Konusmadugim Gorumcem
bluzumu alıp gitmis

benim kızkardeşim var aynı evde herşeyimiz ayrıdır.oldu da parfüm yada makyaj malzemesi ihtiyaç olsa bin kez danışır izin alırız...öyle kullanırız...

görümcen odana giricek dolabını karıştırıcak ve alıp gidicek oh ne ala memleket.bide izinsiz

En nefret ettiğim şey ya
bende o şeyi severek almışım iste vereyim yaaa

Carrie bence isteme , bir daha geldiğinde dikkat edersin. İlla isteyeceksen bir daha giyme onu.

arayıp senin için manevi değeri olduğunu söyle ve bence kargoyla geri göndersin. o alırken ayıp olmuyorsa sen isterken hiç ayıp olmaz. çok sinir oldum şuan

Ben olsam guguk kuşu gibi söylenip bluzumu isterdim. Hatta eşime söylenip dururdum, bir zahmet kardeşinden istesin bluzünü kargoyla yollasın. O kargo geldikten sonra da yırtıp atardım. (mesele bluz değil, mesele izinsizce alıp götürmesi)

Carrie bence isteme , bir daha geldiğinde dikkat edersin. İlla isteyeceksen bir daha giyme onu.

Ama dikkat edemiyormki bi bakıyorum girmiş yatakodama
ayrıca bluzde ona olmamıştı. Dar kesimli ben 57 kilo o 80 kilo. Ama modeli ve kumaşı çok güzeldi

ne kadar tuhaf bir kvaliden varmış carrie.
altı üstü bir terlik yani. Değer mi bu kadar küçülmeye demeden edemiyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…