- 20 Mart 2008
- 142.025
- 214.089
- 1.423
- 60
Daha başka şeylerde söylicem..
Diğer yaptıklarını söyle medim. Mesela tasiniyorken yardım etmişti paket yaparken bütün begendikleini ayırıp bana söylemeden evine götürmüştüSen sadece bu konuyu söyle,başka şeyler varsa bilemem tabi..
Diğer yaptıklarını söyle medim. Mesela tasiniyorken yardım etmişti paket yaparken bütün begendikleini ayırıp bana söylemeden evine götürmüştü
Şimdi ben bluzumu yanlışlıkla alıp gittiğine inanmıyorum. Vede ona bırakmak istemiyorumYok artık,resmen terbiyesizlik yapmış oda..
Konusmadugim Gorumcem
bluzumu alıp gitmis
Şimdi ben bluzumu yanlışlıkla alıp gittiğine inanmıyorum. Vede ona bırakmak istemiyorum
benim kızkardeşim var aynı evde herşeyimiz ayrıdır.oldu da parfüm yada makyaj malzemesi ihtiyaç olsa bin kez danışır izin alırız...öyle kullanırız...
görümcen odana giricek dolabını karıştırıcak ve alıp gidicek oh ne ala memleket.bide izinsiz
Bencede bırakma,konuş bunları eşinle.
En nefret ettiğim şey ya
bende o şeyi severek almışım iste vereyim yaaa
ous kim ? kimin nicki
ben olsam bir bluz alırım , sana bunu veriyim sende o aldığın bluzu bana gönder manevi değeri var derim
Adı OUS Oğuz degiladı mı ousmuş
oğuz mu yoksa
Carrie bence isteme , bir daha geldiğinde dikkat edersin. İlla isteyeceksen bir daha giyme onu.
arayıp senin için manevi değeri olduğunu söyle ve bence kargoyla geri göndersin. o alırken ayıp olmuyorsa sen isterken hiç ayıp olmaz. çok sinir oldum şuan
nasıl isteyeceksin?Su ana kadar istemdim simardi. Istiycem kardesim
ne kadar tuhaf bir kvaliden varmış carrie.Evet ole oluyor.
gecende kaynanam annemin yazlık terligini almış. Pahalı bir terlikti. Ortopedik ozel yapim. Aldıktan sonra bana diyorki annenin terligi çok güzeldi aldım eve götürdüm yaza giyerim gezmeye gidince annen daha çok arar onu. Kızdım geri getir annem çok sever onu ayakları zaten sorunlu herseyi giyemiyor dedim kivirdi yanlışlıkla almışım yaa dedi geri getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?