uyusssss

ara iste. üstünde gitti sanırım dikkat etmedin de.
hediyeydi o bana.. manevi degeri var.

Dün bana dediki burası çok sıcak kısa kollu bişey ver. Verdim az öncede istanbula evine gitti bluzu çantasına atmış gitmiş
ara iste diyeceğim olmayacak
ya da iste manevi değeri olduğunu söyle
yüzsüz mi acaba? ya da gerçekten unuttu mu?

aslında bende
buraya yazdım ama kendim de utanırım
zaten çelişkili yazmışım :)
ya çok ilginç şeyler var makarna.
Kızım doğduğu zaman eltimler gelmişti memleketten. Ben bunları yolcularken apartmanın girişindeki merdivende benim yemek takımımdan bir tane çatal bulmuştum. O gün bugün merak ederim o çatal nasıl gitti oraya diye.
Helal paraymış da takım bozulmamış

evet ipekcim insanın başına geliyor böyle şeyler
helal paraymış sözünü bende çok kullanırım :)

Babamın kuzeninin eşi de sürekli bizim mutfaktaki çatal bıçak takımlarının parçalarından götürüyordu.
Kadın böyle yapa yapa takımın yarısı bizde yarısı onlarda.

evet ipekcim insanın başına geliyor böyle şeyler
helal paraymış sözünü bende çok kullanırım :)
ama nasıl gitti o çatal oraya canım? dönerken gördüm. Eltim aldı desem 1 tane çatalı ne yapacak?
Aklım almıyor.. Hani bazen böyle gizemli olaylar olur ya öyle bir şey gibi

Babamın kuzeninin eşi de sürekli bizim mutfaktaki çatal bıçak takımlarının parçalarından götürüyordu.
Kadın böyle yapa yapa takımın yarısı bizde yarısı onlarda.
öyleyse de bana 5 yıldır 1 kere geldiler kızım doğunca. Aramızdaki mesafe çok uzak.
1 tane çatalı ne yapar ki kadın? Aklım almıyor. Ama uçmadığı da kesin çatalın.
Mısır pramitleri gibi açıklanamayan bir konu olarak bizim aile tarihindedir bu konu.
Annem de "büyü yaptırcaktır Allah ayağına dolamıştır" dedi de ben de pek inanmam öyle şeylere.

ama nasıl gitti o çatal oraya canım? dönerken gördüm. Eltim aldı desem 1 tane çatalı ne yapacak?
Aklım almıyor.. Hani bazen böyle gizemli olaylar olur ya öyle bir şey gibi
vardı ya eskiden sırlar dünyası falan :)
onlara benzemiş gerçi onlar daha da güzemliydi
çoluk çocuk var mıydı küçük evde
onlar falan oynamış atmış olmasın?

Biz de çok yakın oturuyoruz, oraya ilk taşındığımız zamanlar sık gidip gelirlerdi, sonra annem baktı ki evden sürekli bir şeyler eksiliyor ya da bizim evdeki eşyaların aynısından alıyorlar falan, annem de mesafe koydu araya.

Demek ki Carrie 'nin de mesafe koyması böyle şeylerin yaşanmaması için.

carriecik,ousa söyle o istesin.

Konusmadugim Gorumcem
bluzumu alıp gitmis
ayyy nefret ediyorum o tarz inşanlardan.benimde ablam öyle birşeyde diyemiyorsunben yengemden ödünç aldıım hırkayı kaybettim diye yerine yenisini alıp verdim.ama hekes benden çok faydalanıyor

İpekcim ilk defa geldilerse ben bir adet duymustum gelinin evinden kaşık ya da catal alınırmış gelin aç gözlü olmasın dıye
Şaka değil vallahı duydum

Carrie arayıp istenmez ki yani kıyafetın çok olsa da alıp götürmek nedir ne düşüncesizlik

Ilk defa duydum nerenin adetiymiş ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…