Uyuşturucu bağımlılığından nasıl kurtarabiliriz?

Sadece ot kullansa bağımlı moduna girip 'beni kurtarin' diyeceğini sanmıyorum. Bence ilk etapta sizi alıştırmak için ot demiş olabilir . Çevresinde esrar kullanan bir sürü insan tanımis biri olarak yazıyorum. Lütfen iyi öğrenin sadece ot mu yoksa LCD, bonzai hatta daha ağır şeyler kullanıyor olabilir mi diye.
''sonrasi'' icinse herşey çok daha güzel olacak, merak etmeyin . Çünkü önemli olan kişinin kendi istemesi. Tedaviyi kabul ettiği ve problemini gördüğü için ben eminim kullanmayı kolayca birakacagina (eğer sadece otsa)

Amateme götürüp idrar testi yaptırıcaksınız, dr yoksunluk krizine girmemesi için yeşil reçete veriyor onu bi süre kullanıcak.eğer kullandığı madde sadece otsa hiç bir sıkıntı olmaz. Kendisi bile bırakabilir. Sinirli olmasının nedeni kullandığı madde. Umarım e.oin değildir. Sakin bi dille, soğukkanlı konuşun

Ortamdan uzaklaşması hiçbirseyi etkilemez ki. Benim eski erkek arkadaşımı annesi Anadolu'nun en ucrasinda bir yere göndermiş, hava değişimine. Çocuk gider gitmez tinerci tipleri bulup öğrenmiş şehrin torbacisinin yerini.
Kişi kendi istemedigi sürece eve kitleyin, bir lira vermeyin yine bir şekilde bir yolunu bulur, alır içer.
Kardeşinizin herkese uyan, zayıf karakterli biri olduğunu yazmissiniz. bence düzenli psikolojik tedavi alırsa kişiliğine olumlu etki edebilir. Çünkü güçsüz karakterde olan bir insan bugün bıraksa yarın tekrar başlar.
Gerçekten çok zor işler. Allah sabır versin size

Gerçekten yalnızca ot mu kullanıyor onu öğrenin. Sadece ot ise tedavisi sigara bağımlılığının bile tedavisinden kolay çünkü.

Ama zannetmiyorum ben ot olduğunu sadece, kimyasal varsa işin içinde durum değişir. Amatem ya da maddi gücünüz yetiyorsa Balıklı Rım Hastanesi.

Back
X