Uyuşturucu gibi adam.

Ne güzel anlatmışsın canım, eminim istediğin alanda çok başarılı bir kadın olacaksın. "Uyuşturucu gibi adam"dan bir tane de bizim evde var,kocam olur kendisi :) 2002 sonlarında lisedeyken tanıştık, bana deliler gibi aşık oldu ama ben hep "ilk sevgilim evleneceğim insan olacak" havalarında olduğum için duvar örerdim bütün erkeklere,o aşkını haykırdıkça etrafa duyurdukça nefret ediyordum resmen. Aşkını içine atıp arkadaşım oldu vee o tabir ettiğin erkeklerden olduğu için beni kendine bağımlı hale getirdi maalesef. 2005te sevgilim oldu. İlmik ilmik işledi kalbime desem yeridir.Aynen senin anlattığın gibi ondan başka bişe düşünemedim,işlerime okuluma,arkadaşlarıma hiç bişeye odaklanamadım. Sanki hayat benim için oydu,nefes almak oydu.

Ve arkadaşım sana kötü bir haber. Hala da öyleyim yani demem o ki aşıksın ve bunun sonu yok eğer benim gibiysen 3 yıldır evliyim bebişimiz var ve daha da çok bağlanıyorum ona. Bu kötü bişe değil elbet ama onun aşkını hala hissetsem de sanki benden daha dayanıklı,daha güçlü. İnşallah seni kendine bağlayan kişi bu sevgini bir ömür hakeder de siz de çoook mutlu çocuklu bir aile olursunuz canım

bayıldım ifade ediş şekline
ama bir tedirginlik te hissetmedim değil
hiçbirşeye bu kadar bağımlı olmak iyi sonuçlanmaz

zamanı iyi kullan
bağımlılığını azaltmaya çalış
seninde dediğin gibi yarının ne getireceği belli değil

şimdi erkek arkadaşın hakkında da yorumum olcak
bahsettiğin karakteri çok iyi tanırım
duygusal ağır abilerdir bunlar
ve gerçekten çelik gibi bir mantıkları vardır
aşktan gözleri dönse dahi ki bu çok nadir olur bu tiplerde
sırtını dönecek cesaretlerini herzaman ceplerinde taşırlar
biz duygusal yaratık olan kadınlar ise
bu iradeyi görünce
kırma azmi içine gireriz
benden daha çok sevmeli
o da bana bağımlı olmalı
dönüp gidememeli gibi

sonuç ise asla değişmez
biz duygularımız gibi bir zaafa sahipken
onlar iradeleri gibi bir avantaja sahiptir
ve üzülen bizler oluruz

bu nedenle önündeki zamanı iyi kullanarak bağımlılığını azalt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ben de zamanında yazdığına çok yakın şeyler yaşadım. hatta okurken kendi kalemimden çıkmış gibi hissettim.
bunun çözümü yok kendini dizginlemen zor. onun yanında mutluysan huzurluysan ötesini berisini çok kurcalama derim ben ve sevgilinin burcunu merak ettim.

Son düzenleme:
buna ask diyoruz. sakin olun. daha hissedecek bi dunya duygunuz var. henuz yeni baslamissiniz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne güzel yıllarca bırakmamış sevgisini içine atsa bile hep peşinizden koşmuş eğer tabiri caizse. Ama sanırım daha sonrasında o koşturmuş peşinden sizi. :) Yine de böyle şeyler karşılıklı güzel elbette sizin ilişkinizde olduğu gibi sanırım.
Biz hiç koşan, koşturan olmadı. İkimizin de sevgilisi varken tanıştık, ben ayrıldığımda onun da bir 3-5 ay önce ayrılmış olduğunu öğrendim. Sohbet, muhabbet derken herşey 1-2 hafta içinde gerçekleşiverdi.
Birine bağlı ve bağımlı olmak, bilmiyorum henüz alışamadım sanırım, kendi hakimiyetimi kaybetmekten hazzetmedim pek. Umarım dengeyi sağlayabilirim kısa zamanda.

Benim de derdim o sanırım. Aşkım, sevgim azalsın elbet istemiyorum ancak kendime eskiden olduğum kadar hakim olamamak beni gerçekten çok rahatsız ediyor.
Ben de sizin o erkekleri ifade edişinize bayıldım doğrusu. Henüz çekip gidişini tecrübe etmedim ama, diğer konularda çok haklısınız sanırım. Ben de ondaki iradeye sahip olmalıyım. Olmasam bile, ona varmış gibi göstermeliyim. Belki ona ve çevreye böyle bir duruş sergilersem ben de inanırım zamanla bu iradeye sahip olduğuma.

Evet onun yanındayken inanılmaz huzurlu ve mutluyum. Göze çarpabilecek herhangi bir problemimiz yok çok şükür. Sanırım şimdilik gelecek ve onsuzluk için endişelenmeyi bırakıp onun tadını çıkarmalıyım.
O başak, ben terazi burcuyum bu arada.

buna ask diyoruz. sakin olun. daha hissedecek bi dunya duygunuz var. henuz yeni baslamissiniz :)

Haklı olabilirsiniz belki de, hiçbir zaman duygularını çok uçlarda yaşayan bir insan değildim zira. Mantıklı bir insandım. Mesela, öfkelendim, kızdım ama nefret etmedim kimseden şimdiye kadar. Umarım dediğinizin aksine o uç duyguların hepsini yaşamak zorunda kalmam, zira en güzelleri diye tabir edilen aşk bile beni bu kadar yoruyorsa, nefretin bana ne yapacağını tahmin edemiyorum bile.

eksin

Canım bak ne güzel hiç tartışmadan sana direkt bunu yapmandan hoşlanmıyorum diyebiliyor, bu aslında güzel bir şey ya hiç bir şey söylemeyip trip atsa, surat assa o zaman sorunun ne olduğunu nasıl bilebilecektin? Ayrıca hepimizin karakteri ayrı, iki kardeşin bile karakteri birbirine benzemeyebiliyor insanız tabii ki hata yapabiliriz önemli olan ortada bir hata varsa bunu tekrar etmemek. Eğer onunda bir hatası olursa sen de ona bundan hoşlanmadım diyebileceksin ki bir çok ilişkide bu şekilde konuşmak yerine direkt hır gür yaşanıyor. Mükemmel olmaya çalışma, bırak iyi veya kötü yönlerinle seni tanısın ki gerçekten birbirinize uygun olup olmadığınızı, birbirinize hayat arkadaşı ve dost olup olamayacağınızı görebilesiniz.Ben güzel bir yolda ilerlediğini düşünüyorum açıkçası, allah bozmasın

çok fena aşık olmuşsunuz hissetiklerinizi asla hissetmek istemem çünkü onsuz yaşadığınız hayat hayat değil bir işkence, onsuz geçen günler depresyon gibi ve küslük yada ayrılma olursa toparlanmanız çok zor olacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ölüm var...onsuz olamam yaşayamam tribine girme hayat bu

onsuz yaşamayacağını düşünmek ..
nefes alamamak ..

aşık olmuşsunuz iyi hoş ta ..

aşkın acısı beterdir be BeTERRR ..

Ben bundan sonra birine beddua edeceksem körkütük aşık ol derim. Ölsen canın yanar :), yaşasan bir garip, o olsa bir dert, olmasa bin dert, kendine kızarsın ben o kadar güçlü insan nasıl birinden vazgeçemem diye, vs işte. Daha ileri safhası da ben de işte. Aşk düpedüz hastalık. Ben de geçmedi, inşallah sen kontrolü kendine alırsın bir an önce

Aynı ben :)) Bunun adı " aşk" bence de.. Sevgilimle olduğum 3-4 saat dünyanın en güzel saatleri sanki ama ayrılık vakti geldi mi kabusa dönüyor her şey.. Ama malesef evlenene kadar böyle gidecek yani siz evlenmeye niyetli misiniz bilmiyorum da. Bir de günde 1 kere aramak anlayışlı sevgili mi yapıyor insanı. Ben mesela o çalışıyor diye sürekli arayamıyorum o molaya çıktığında arıyor beni.. Ama 3 saat aramasın hemen ararım çalışıyor olsa bile.. Merak ediyorum.. Ben gün içinde telefonlaşma saatlerinizi çoğaltabilirsiniz günde 1 kere bana az geldi.. En az 3-4 kere konuşabilirsiniz bence.. Tabi erkek arkadaşınızın tutumu nasıldır bu konuda onu bilemeyeceğim için fazla yorum yapamıyorum.

Dediklerinizde çok haklısınız. Zaten ben de ilişkinin sizin dediğiniz şekilde ilerlemesi konusunda hem fikirim. Ne şuankinde ne de daha önceki ilişkilerim de hiç kavga gürültü olmadı, ayrılırken bile birbirimize uygun olmadığımızı fark edip çok büyük kırgınlıklar olmadan ayrıldı. Hayır biri 3.5 diğeri 1.5 yıllık ciddi ilişkilerim de oldu ama resmen bu sefer mantığım söz geçiremiyor göz yaşlarıma. Yine de daha dik durmaya çalışacağım. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Umarım olmaz. Şimdiden onunla beraber olmayacağım günlerde normal hayatıma devam etmeye zorlamaya çalışıyorum kendimi. Yavaş yavaş alışırım umarım.

Hiç hissetmek istemem demeyin, çünkü onula iken gerçekten çok güzel bir duygu. Umarım doğru ve değerinizi bilecek insanla bu güzel duyguları yaşarsınız.

onsuz yaşamayacağını düşünmek ..
nefes alamamak ..

aşık olmuşsunuz iyi hoş ta ..

aşkın acısı beterdir be BeTERRR ..

Çekmek zorunda kalmam umarım o acıyı. Çekeceksem bile, atlatabilecek kadar güçlüyüm. Buna inanıyorum.

ölüm var...onsuz olamam yaşayamam tribine girme hayat bu

Onsuz yaşayamam tribine girmek gibi bir derdim yok aslında. Zaten bende içinde bulunduğum durumdan pek memnun değilim. Yine de onsuz yaşamak istememek bir suç mu ki?

Geçmemiş olsa bile, umarım engeller çıkmaz önünüze. Çıksa bile, atlatılamaz mı aşkın gücüyle? Öyle olması gerekmiyor mu?

Haha güzel bir beddua olabilir sanırım gerçekten de. :)

Evlilik bir 5 yıllık dönemde kesinlikle düşünmüyorum. Ne kadar seversem, aşktan dizlerimin bağı bile çözülse hedeflediğim eğitim ve kariyere ulaşana kadar daha ağır bir yükün altına girecek gücüm yok. Onun için de durum aynı. Ancak ikimiz de kendi evi olan, kendi parasını kazanan ve ailesine bağlı olmayan bireyleriz, birbirimize gidip gelebiliyoruz. -Gerçi 2 saat kadar uzak evlerimiz ama, bir şekilde olduruyoruz işte.- Bu sebepten dolayı çok zorluk çekmiyoruz görüşmemizde, doya doya yaşayabiliyoruz tabiri caiz ise.

İkimizde gün içinde meşgul olduğumuz için sabah -o arar- akşam -ben ararım- telefonlaşabiliyoruz sadece. Arada da mesajlaşıyoruz. Anlayışlı sevgili sadece öyle olmuyor tabii. Ancak ben de gün içinde çok rahatsız edilmeyi seven bir insan olmadığım için, böyle geldi böyle gidiyor diyelim. :)

Aşık olmuşsun :) ama bu bağlılık değil bağımlılık..ve bağımlılık aşktan değil psikolojik problemlerden dolayı oluşur..

Bence mutlaka vakit ayırıp terapi al

Çünkü bunu obsesyon haline getirirsen çok güzel gidebilecek bir aşkı mahvetmiş olursun..kendinede yazık etmiş olursun..

Sen güçlü bir kadınsın diğer konudaki yorumunu okudum ordan biliyorum :)

(Laf aramızda bende sevgilimle ilk tanıştığımda aynıydım hemen hemen :))

Aşık olmuşsun :) ama bu bağlılık değil bağımlılık..ve bağımlılık aşktan değil psikolojik problemlerden dolayı oluşur..

Bence mutlaka vakit ayırıp terapi al

Bu sebeple uyuşturucuya benzettim zaten. :) Terapi almamı öneren ilk kişisiniz aslında. Yaz dönemi zorunlu olarak 1-2 ay kadar uzak olacağız. Bu dönem sonrasında halen hayatıma devam etmekte zorlanıyor olursam sanırım psikolog arkadaşıma uğramayı düşüneceğim.

Çok teşekkür ederim. :) Güçlüyüm evet, sadece şu sıralar küçüklüğümdeki heman misali kılıcımı kaldırıp gölgelerin gücü adı a diyerek ekstradan enerji toplamam gerekiyor sanırım. :)

Obsesyon haline getirmeyi kesinlikle istemem zaten. Umarım gelmez, gelse bile bir bilene danışacağım elbette. :)

Terapi önerdim çünkü terapi benim hayatımı kurtardı çok büyük faydasını gördüm keşke daha önce alsaymışım..

Evet biraz daha zaman verin böyle hissetmeye devam ederseniz o zaman terapiyi mutlaka düşünün..

Tabi aşık olmuşsunuz orası tartışılmaz ve çok tatlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…