- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Sanmıyorum , onu kullanınca aramak aklına bile gelmez konuşamaz zatenisim vermek dogru olmax haberlerdr dizilerde fa... ka diye bir madde olabilir allah yardimciniz olsun
vallah. dedigim gibi bilemyiz bunu uzmanlar bilir agrasif deyince o geldi hepsi pis iste onemli olan hangi madde olmasi degil bagimli olmasiSanmıyorum , onu kullanınca aramak aklına bile gelmez konuşamaz zaten
Tabi aynen öyle , allah kimseyi şaşırtmasın ne diyelim , inşallah kurtulurvallah. dedigim gibi bilemyiz bunu uzmanlar bilir agrasif deyince o geldi hepsi pis iste onemli olan hangi madde olmasi degil bagimli olmasi
insallah canimTabi aynen öyle , allah kimseyi şaşırtmasın ne diyelim , inşallah kurtulur
Canım benim bağımlılık sadece uyuşturucu maddelerden oluşmaz. Bunun bir de uyarıcı olan kısmı vardır. Buradan bir şey söylemek güç tabii. Ama uyuşturucu maddeler genel itibariyle sakinleştirir, hayal kurdurur. Uyarıcılarsa zihni açar. Birden uyanıverirsin. Uykusuz bırakın. Düşüncelerini açar. İkisi arasındaki farkı siz bileceksiniz. Biz bu kadar anlatmanla bir şey diyemeyiz. Umarım abin kurtulur ve sağlıklı biri olur. Ama unutma uyarıcıdan kurtarmak, uyuşturucudan kurtarmaktan daha zordur.Merhaba
Abim yıllardır esrar gibi uyuşturucu maddeler kullanıyor. Defalarca yardım etmeye çalıştık istemedi uzaklaştı vs. Bu konular çok uzun.
Yurt dışına tatile gitti. Arkadaşı ile. Bizi aradı akşam üzeri 7 gibi ve konum attım gelin beni alın vs. Dedi.
Bizim orada olduğumuzu zannediyor. Ismimizi biliyor arıyor fakat bizi de orada zannediyor. Bağırıp çağırdı gelin beni alın Allah belanızı versin diye.
Saat 10 a kadar böyle devam etti. Bu arada arkadaşına ulaştık ve onu almaya yönlendirdik. Şuan arkadaşı ile otelde fakat saat 10da hala yanına gideceğimizi zannediyordu.
Şimdi arkadaşı ile görüştüm arkadaşına agresif davranışlar sergiliyor yatakta öylece oturuyormuş.
Ne kullanmış olabilir bilmiyorum.
Kalıcı bir hasar var mıdır bilmiyorum.
Ne yapacağız bilmiyorum.
Sadece dertlenmek istedim
Kusura bakmayın ama aileniz abinizi başından savmış yurtdışına göndererek.Merhaba
Abim yıllardır esrar gibi uyuşturucu maddeler kullanıyor. Defalarca yardım etmeye çalıştık istemedi uzaklaştı vs. Bu konular çok uzun.
Yurt dışına tatile gitti. Arkadaşı ile. Bizi aradı akşam üzeri 7 gibi ve konum attım gelin beni alın vs. Dedi.
Bizim orada olduğumuzu zannediyor. Ismimizi biliyor arıyor fakat bizi de orada zannediyor. Bağırıp çağırdı gelin beni alın Allah belanızı versin diye.
Saat 10 a kadar böyle devam etti. Bu arada arkadaşına ulaştık ve onu almaya yönlendirdik. Şuan arkadaşı ile otelde fakat saat 10da hala yanına gideceğimizi zannediyordu.
Şimdi arkadaşı ile görüştüm arkadaşına agresif davranışlar sergiliyor yatakta öylece oturuyormuş.
Ne kullanmış olabilir bilmiyorum.
Kalıcı bir hasar var mıdır bilmiyorum.
Ne yapacağız bilmiyorum.
Sadece dertlenmek istedim
Tam da şuan hesap sorulmasına ihtiyacım vardı sağolunUyuşturucu bağımlısı adamı bir de yurtdışına mı yolladınız gerçekten?
Siz ailemi yaşadığımız şeyleri nerden biliyorsunuz da başından savmış diyorsunuz . Siz yıllarca ne çektik biliyor musunuz ?Kusura bakmayın ama aileniz abinizi başından savmış yurtdışına göndererek.
Bonz. içmiştir ki hayal gerçek algısını yitirmiştir. Esrar bu kafayı yapmaz
Bir haftalığına gitmişti 2 gün sonra dönecek.abinizi yanınıza alamazmısınız
Bi süredir kullanmıyordu. Kullanmayan ve güvenilir bi arkadaşı ile gönderdik. Otobüsten inince ben dinleneceğim siz gezin diye uyumaya gitmiş.Bıraktırmaktan başka çareniz Yok tabiki , arkadaş ortamı evini yurdunu bile değiştiren var bu sebepten , siz yine iyi cesaret bile bile yurt dışına tatile göndermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?