- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Ben beddua eder gibi değil umarım bunu anlamazsınız dedim.Yurt dışına gönderdiğiniz insan bağımlı fakında mısınız? Farkında olsaydınız tek başına yollamazdınız. Ben sizin neler yaşadığınızı bilemem. Konuda yazdıklarınızdan çıkardığım bir yorum bir fikirdi bu. Canınızı acıtmak için söylemedim ama sizin niyetiniz iyi olsaydı zaten beddua eder gibi konuşmazdınız.
Allah dağına göre kar veriyor işte...
Uyuşturucu ve uyarıcı maddeler farklıdır. Muhtemelen uyarıcı bir şey kullanmış kokain gibi. Orda tek başına tedavi olması imkansız kullanmaya devam edicektir. Yanınıza alıp tedavi ettirme imkanı yok muMerhaba
Abim yıllardır esrar gibi uyuşturucu maddeler kullanıyor. Defalarca yardım etmeye çalıştık istemedi uzaklaştı vs. Bu konular çok uzun.
Yurt dışına tatile gitti. Arkadaşı ile. Bizi aradı akşam üzeri 7 gibi ve konum attım gelin beni alın vs. Dedi.
Bizim orada olduğumuzu zannediyor. Ismimizi biliyor arıyor fakat bizi de orada zannediyor. Bağırıp çağırdı gelin beni alın Allah belanızı versin diye.
Saat 10 a kadar böyle devam etti. Bu arada arkadaşına ulaştık ve onu almaya yönlendirdik. Şuan arkadaşı ile otelde fakat saat 10da hala yanına gideceğimizi zannediyordu.
Şimdi arkadaşı ile görüştüm arkadaşına agresif davranışlar sergiliyor yatakta öylece oturuyormuş.
Ne kullanmış olabilir bilmiyorum.
Kalıcı bir hasar var mıdır bilmiyorum.
Ne yapacağız bilmiyorum.
Sadece dertlenmek istedim
Vicdanımla başbaşa bıraksanız ne olacak ki? Vicdanım rahat çünkü gördüğüme yorum yaptım. Siz verilecek cevabı iyi biliyorsanız karşılığını alırsınız merak etmeyin. Basit cümlelerle kendinizi seviyeli sanmayın. Yorum kaldıramıyorsanız da konu açmayın. Çünkü burdan minnacık görünüyorsunuz.Ben beddua eder gibi değil umarım bunu anlamazsınız dedim.
Yazık ki bu kadar basit yorumlar yapıyorsunuz. Ben size verilmesi gereken cevabı çok iyi vermesini bilirdim de vicdanınız ile başbaşa bırakmayı seçiyorum.
Benim sizin yargısız infazlarınıza merhametsiz yorumlarınıza ihtiyacım yok. Daha fazla yapıpta kendinizi küçültmeyin
Şeker atınca mutluluk yaşar diye biliyorum ben.Esrar kullandığına emin misiniz.? Esrar bu denli yan etki yapmaz. Buyuk ihtimalle sentetik bir ilaç aldi. Kalıcı hasar olup olmayacağını ancak etkisi geçtikten sonra anlayabilirsiniz. Halk arasında şeker adı verilen maddeyi kullandı büyük ihtimalle. Halüsinasyon görme ihtimali en yüksek olan uyarıcı madde.
Cümlelerimi sizin seviyenize göre ayarlıyorum basit gelmiş ise ne güzel farkındalık olmuş sevindim sizin adınıza. Gelip bana müstehak olmuş der gibi yorum yapıyorsanız ve hala sakin karşılıyor isem ne mutlu bana sabrı öğrenmişim. Allah dağına göre kar veriyor işte diyerek nasıl biri olduğunuz anlaşıldı.Vicdanımla başbaşa bıraksanız ne olacak ki? Vicdanım rahat çünkü gördüğüme yorum yaptım. Siz verilecek cevabı iyi biliyorsanız karşılığını alırsınız merak etmeyin. Basit cümlelerle kendinizi seviyeli sanmayın. Yorum kaldıramıyorsanız da konu açmayın. Çünkü burdan minnacık görünüyorsunuz.
PragŞeker atınca mutluluk yaşar diye biliyorum ben.
Neyse ma..c mu...om kullanmış olabilir. Bir de hangi ülke?
Vicdanımın rahat olduğunu daha öncede söylemiştim. Çünkü vicdan yoklatacak birşey söylemedim. Siz kendi kendinize vicdana takılmış, hoşunuza gitmeyen yoruma saldırarak cevap veriyorsunuz. Beddua eder gibi konuşan sizsiniz karşılık verince kötü ben miyim? Basitliği siz yapıp bana atfetmenizde ayrı bir seviyesizlik. Bu cümleleri kurmak için çok düşündünüz mü? Bence sizin psikolojiniz normal değil. Neyse ne banane sizden konu açtınız yorum yaptım. allah hidayet versin.Cümlelerimi sizin seviyenize göre ayarlıyorum basit gelmiş ise ne güzel farkındalık olmuş sevindim sizin adınıza. Gelip bana müstehak olmuş der gibi yorum yapıyorsanız ve hala sakin karşılıyor isem ne mutlu bana sabrı öğrenmişim. Allah dağına göre kar veriyor işte diyerek nasıl biri olduğunuz anlaşıldı.
Umarım allah sizi böyle birşey ile sınamaz.
Ben minnacık isem de beni basitliğim ile bırakıp lütfen konumu terkedin
Vicdan muhakemesi olmayan fayda sağlamayan her türlü yoruma kapalıyım
Döndü mü napti nasıl durumu
Artık sussanız ne güzel olur. Birilerine yardım etme konusunda da şu kadar ısrarcı olabilseniz keşke.Vicdanımın rahat olduğunu daha öncede söylemiştim. Çünkü vicdan yoklatacak birşey söylemedim. Siz kendi kendinize vicdana takılmış, hoşunuza gitmeyen yoruma saldırarak cevap veriyorsunuz. Beddua eder gibi konuşan sizsiniz karşılık verince kötü ben miyim? Basitliği siz yapıp bana atfetmenizde ayrı bir seviyesizlik. Bu cümleleri kurmak için çok düşündünüz mü? Bence sizin psikolojiniz normal değil. Neyse ne banane sizden konu açtınız yorum yaptım. allah hidayet versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?