Uyuşturucu hakkında bilgisi olan

Ben beddua eder gibi değil umarım bunu anlamazsınız dedim.
Yazık ki bu kadar basit yorumlar yapıyorsunuz. Ben size verilmesi gereken cevabı çok iyi vermesini bilirdim de vicdanınız ile başbaşa bırakmayı seçiyorum.
Benim sizin yargısız infazlarınıza merhametsiz yorumlarınıza ihtiyacım yok. Daha fazla yapıpta kendinizi küçültmeyin

Bıraktırma süreci o kadar kotu ve uzun oluyor ki bir yakinimdan biliyorum.. geç olmadan hastaneye yatarak tedaci olmaya ikna etmeye bakın siz. Fakat o madde vücuda bir kere girdikten sonra tedavi olsa bile ara ara yokluyor diye duydum iradeli olmaz kullanırsa gördüğü tedavi herşey başa dönüyor. Allah yardımcınız olsun

Ben uyuşturucu içip bırakanı görmedim ama parasız kalıp satanı çok gördüm. Tabi sonları cezaevi oldu. Abinizin hakkında hayırlısı olsun,yürekten kendisi bırakmak istemediği sürece yine batacak bu bataklığa.

Ex...le baslayan bir madde bence ve adisinden cunki onlar boyle etki ediyor beyne bizde bir yakinizmizdan cektik hala cekiyoruz Allah yardimciniz olsun

Hastanede yatılı olarak tedavi görmesi lazım neyi nasıl kullanıyor bilemem ama madde bagımlısı insanların disarida rahatca dolanmamaları lazım.. kendine de cevresindekılere de zarar verebilir..

Uyuşturucu ve uyarıcı maddeler farklıdır. Muhtemelen uyarıcı bir şey kullanmış kokain gibi. Orda tek başına tedavi olması imkansız kullanmaya devam edicektir. Yanınıza alıp tedavi ettirme imkanı yok mu

Vicdanımla başbaşa bıraksanız ne olacak ki? Vicdanım rahat çünkü gördüğüme yorum yaptım. Siz verilecek cevabı iyi biliyorsanız karşılığını alırsınız merak etmeyin. Basit cümlelerle kendinizi seviyeli sanmayın. Yorum kaldıramıyorsanız da konu açmayın. Çünkü burdan minnacık görünüyorsunuz.

Şeker atınca mutluluk yaşar diye biliyorum ben.
Neyse ma..c mu...om kullanmış olabilir. Bir de hangi ülke?

Pek esrar kafası değil bu..
Lsd felan olabilir ya da başka bir uyarıcı madde.. Büyük olasılıkla halüsinasyonun etkisinde geçtiğinde kendine gelecektir ama en kısa zamanda bir hal çaresine bakılmalı.. Bir gün Allah muhafaza daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz..

Cümlelerimi sizin seviyenize göre ayarlıyorum basit gelmiş ise ne güzel farkındalık olmuş sevindim sizin adınıza. Gelip bana müstehak olmuş der gibi yorum yapıyorsanız ve hala sakin karşılıyor isem ne mutlu bana sabrı öğrenmişim. Allah dağına göre kar veriyor işte diyerek nasıl biri olduğunuz anlaşıldı.
Umarım allah sizi böyle birşey ile sınamaz.
Ben minnacık isem de beni basitliğim ile bırakıp lütfen konumu terkedin
Vicdan muhakemesi olmayan fayda sağlamayan her türlü yoruma kapalıyım

Vicdanımın rahat olduğunu daha öncede söylemiştim. Çünkü vicdan yoklatacak birşey söylemedim. Siz kendi kendinize vicdana takılmış, hoşunuza gitmeyen yoruma saldırarak cevap veriyorsunuz. Beddua eder gibi konuşan sizsiniz karşılık verince kötü ben miyim? Basitliği siz yapıp bana atfetmenizde ayrı bir seviyesizlik. Bu cümleleri kurmak için çok düşündünüz mü? Bence sizin psikolojiniz normal değil. Neyse ne banane sizden konu açtınız yorum yaptım. allah hidayet versin.

kolay ulaşılabilir maddelerin böyle tesir göstereceğini sanmam, psychedelic maddelerden almış olabilir, kalıcı hasar görmesi aldığı doza göre değişir. belli ki bad tribe girmiş zaten bu saatten sonra tövbe eder de içmez aynı şeyi.

bıraktırmak tan başka çareniz yok eşimle sevgili iken 5 yıl kullandı nişanlıykende devam etti sonra bir yeminle evlenmeden önce bıraktı herşey beyinde bitiyor. bazı maddeler kalıcı hasar oluşturabilir. bence acil götürüp yatırın.

Artık sussanız ne güzel olur. Birilerine yardım etme konusunda da şu kadar ısrarcı olabilseniz keşke.
Neyse biz hak ettik yaşıyoruz umarım bu yüreğinize su serper.
Ha psikolojimi bilerek en başından düzgün yorumlar yapabilseydiniz belki fayda sağlayabilirdiniz. Bunu yaşamış hiç kimse bu konuda beddua etmez. Çünkü yaşayan bilir.Daha fazla yazmanızı istemiyorum.
Basit de seviyesiz de kim çok bariz. O yüzden daha fazla yorumunuzu görmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…