Uyuşturucu hakkında bilgisi olan

Canım gözünuzin önünden ayırmayin, bırakır yine destek olun kizmayin,kararlı olsun. Allah yardimciniz olsun, gelince konuşur yada uzman biri konuşur.

Yok ben başınızdan savdığınızı düşünmedim zaten , arkadaşınında içtiğini sandım ... bir sene içmemesi iyi bir süre bu bağımlılık için sanırım ... şu an nasılmış iletişime geçtinizmi

Lanet girsin nerede satıyorlar bunları ya nasıl böyle rahat ulaşıyorlar

En son arkadaşına ulaşıp otele gönderdik. Bizi orada veya kendini burada zannetti. Kâbus gibi geçen 3 4 saatti.

Kendisi ile görüşmedik arkadaşı fotoğrafını atti iyi uyuyor dedi. Pazartesi geliyor bilmiyorum ne olacak

Canım gözünuzin önünden ayırmayin, bırakır yine destek olun kizmayin,kararlı olsun. Allah yardimciniz olsun, gelince konuşur yada uzman biri konuşur.
Ailemin dayanacak gücü kalmadı. Bende ne yapacağım inanın bilmiyorum
Asla abi kardeş ilişkimiz olmadı
Hep soğuktu hep mesafeli

Bu yoldan döndürmenin çaresine bakın benim arkadaşımın kardeşi kullanıyodu bu maddelerden bi zaman sonra kafası gitmişti. Polat alemdardan haraç kestim bi oda dolusu param var sen çaldın onları diyodu başka bi gün sen omo reklamlarında oynuyodun gördüm seni diyodu uçmuştu iyice kendini mafya babası falan sanıyodu üstünde mi yakalattı noldu hapse girmişti bi ara ordan şartlı tahliye oldu devlet yerinde her gün kontrol olmak şartıyla 1 yıl müftülükte çalıştırdılar temizlendi kurtardı kendini evlendi hatta şuan da işinde gücünde düzeldi

Yurt dışına göndermek yerine tedavi olabileceği bir kliniğe göndermelisiniz. Ne kullanmıştır bilemiyorum ama zaman aleyhine işliyor umarım kendiside ister ve tedavi olur, kurtulur bu illetten

Extacy kullanıyordur eski sevgilim de kullanıyordu. Esrar bu işlerde bir basamak gibi genelde herkes esrarla başlıyor. Son dönemlerde çok yaygınlaştı bu işler devlet sıkı bir denetim yapmalı. Uzun süreli kullanımlarda cinsel iktidarsızlık,şizofreni, bipolar, intihara kadar yolu var. Gerekirse amateme kapatın şakası yok bu işin

Öyle amateme kapatmakla evden bir yere göndermemekle olmuyor bu işler malesef yaşamayan asla bilmez.Hem kendilerini bitiriyorlar hem de aileyi sevdiklerini.
Rabbim yardımcısı olsun inşallah bu bataklığın içinde olan herkesin.

Uyarıcı madde olduğunu düşündüm
Muhtemelen ilk denemesi, esrar gibi olacağını sandı.
Paranoyak davranışları vardır, kalp atışı hiç bilmediği kadar hızlı atıyor, ölüm korkusu yaşıyor.
Metamfetamin kullanmış galiba.
Ne zaman aldı bilmiyorsunuz saati?
Alkol de vardır, kesin.

12 saate ilacın etkisi gidecek, yoksunluk hissedecek, soğuk su içsin.
Ve devamlı soğuk kompres uygulasın enseye, alnına.
Bol su kesin zaten.
Tansiyon yüksek olacağı için, vücut titrer, kusmak ister
Kussun, soğuk suyla yüzünü yıkadın kusarken.
Kafein kola uzak duracak.
Açlık hissetmeyeceği için, cacık, ayran tüketsin. Tusuz.
Kusmak ister dediğim gibi, kustukça inadına su veya ayran

Fakat bu yoksunluk aynı şeyi getirin bana diye değil
Elleri vücudu titrer, sıcak hisseder, konuşma bozukluğu olur çenesi titrer
Akatizi olur, bacakları istemsiz oynar, kafasında sürekli elektrik çarpması tarifi olur,
Düz zeminde merdiven gibi, değişik yürür
Çünkü gözün gördüğünü onun algılaması arasında salise farkı var.

Yüksek dozda amfetamin
Metamfetamin tedavisi gördüm, Dr kontrolünde
Sadece 1 gün aksatsam yoksunluğum berbattı, o kadar kötü ki
Ben illegal yoldan kullansaydım, o bahsettiklerimi bir daha yaşamayayım diye, zararına rağmen TEM’in etmek isterdim.

Tabi ne süredir ne dozda kullanıyor bilmiyorum.
Derhal psikiyatra götürün, hiç değilse bağımlı olmaz.

Esrar değildir denmiş yorumlarda hep ama esrar da psikotik krizleri, paranoyayı vs. tetikleyebiliyor bazı insanlarda. Bence imkanınız varsa biran önce yanına gidin. Bırakmaya ikna etmek için doğru bir zaman olabilir şuan.

Yurt dışına gönderdiğiniz insan bağımlı fakında mısınız? Farkında olsaydınız tek başına yollamazdınız. Ben sizin neler yaşadığınızı bilemem. Konuda yazdıklarınızdan çıkardığım bir yorum bir fikirdi bu. Canınızı acıtmak için söylemedim ama sizin niyetiniz iyi olsaydı zaten beddua eder gibi konuşmazdınız.
Allah dağına göre kar veriyor işte...

nereye gönderdiniz?

hollandaysa ekmeğine yağ sürmüşsünüz.

ben gittiğim arkadaşlarımla kavga ettim bana içmicez sözü verdikleri halde bana güvenip içtiler diye arkadaşlığımı bitirdim kimsenin arkasını toplayamam aynen böylr saçma hallere giriliyor

destek almalısınız. bu tür ilaçlar psikiyatrik hastalıkları da tetikliyor.

tahminim kullanmış. bad trip leri olduğunu okumuştum.

Ayni sikinti yillardr kuzenmde var teyzem neler cekti ama onunki esrarmis ve bu sekilde kendini farkli bi yerde hissetmio sakinlesip uyuyo bol bol ama ailesini isini gucunu aksatiyo ilerde tabi daha neler yasatr bu meret ona bilemem benimde pek fikrm yok.allah yardmcnz olsun insallah duzelir

mix yapmıştır büyük ihtimalle , esrar + alkol gibi , b ... ya da f ... tarzı şeylerin etkileri çok daha fazla konuşamaz yerinden kalkamazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…