- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Yok ben başınızdan savdığınızı düşünmedim zaten , arkadaşınında içtiğini sandım ... bir sene içmemesi iyi bir süre bu bağımlılık için sanırım ... şu an nasılmış iletişime geçtinizmiBi süredir kullanmıyordu. Kullanmayan ve güvenilir bi arkadaşı ile gönderdik. Otobüsten inince ben dinleneceğim siz gezin diye uyumaya gitmiş.
Biz tek başına takılsın diye başımızdan savmadık.
Bir senedir neredeyse böyle bir olay yaşanmadı ve biz kullanmadigina emin olduğumuz bi arkadaşı ile gönderdik
Lanet girsin nerede satıyorlar bunları ya nasıl böyle rahat ulaşıyorlarEsrar kullandığına emin misiniz.? Esrar bu denli yan etki yapmaz. Buyuk ihtimalle sentetik bir ilaç aldi. Kalıcı hasar olup olmayacağını ancak etkisi geçtikten sonra anlayabilirsiniz. Halk arasında şeker adı verilen maddeyi kullandı büyük ihtimalle. Halüsinasyon görme ihtimali en yüksek olan uyarıcı madde.
En son arkadaşına ulaşıp otele gönderdik. Bizi orada veya kendini burada zannetti. Kâbus gibi geçen 3 4 saatti.Esrar kullandığına emin misiniz.? Esrar bu denli yan etki yapmaz. Buyuk ihtimalle sentetik bir ilaç aldi. Kalıcı hasar olup olmayacağını ancak etkisi geçtikten sonra anlayabilirsiniz. Halk arasında şeker adı verilen maddeyi kullandı büyük ihtimalle. Halüsinasyon görme ihtimali en yüksek olan uyarıcı madde.
Kendisi ile görüşmedik arkadaşı fotoğrafını atti iyi uyuyor dedi. Pazartesi geliyor bilmiyorum ne olacakYok ben başınızdan savdığınızı düşünmedim zaten , arkadaşınında içtiğini sandım ... bir sene içmemesi iyi bir süre bu bağımlılık için sanırım ... şu an nasılmış iletişime geçtinizmi
Bu seferlik atlattı yani .. yazıkya kendine zararı ayrı çevresindekilere zararı ayrı , birde ne kadar kolay ulaşılabilir bişey bu nerden bulmuş acabaKendisi ile görüşmedik arkadaşı fotoğrafını atti iyi uyuyor dedi. Pazartesi geliyor bilmiyorum ne olacak
Turkiyede sanırım her sokakbasında varLanet girsin nerede satıyorlar bunları ya nasıl böyle rahat ulaşıyorlar
Ailemin dayanacak gücü kalmadı. Bende ne yapacağım inanın bilmiyorumCanım gözünuzin önünden ayırmayin, bırakır yine destek olun kizmayin,kararlı olsun. Allah yardimciniz olsun, gelince konuşur yada uzman biri konuşur.
Gelince sımsıkı sarıl, ve destek olacağını onu çok sevdiğini söyle .Ailemin dayanacak gücü kalmadı. Bende ne yapacağım inanın bilmiyorum
Asla abi kardeş ilişkimiz olmadı
Hep soğuktu hep mesafeli
Yurt dışına göndermek yerine tedavi olabileceği bir kliniğe göndermelisiniz. Ne kullanmıştır bilemiyorum ama zaman aleyhine işliyor umarım kendiside ister ve tedavi olur, kurtulur bu illettenMerhaba
Abim yıllardır esrar gibi uyuşturucu maddeler kullanıyor. Defalarca yardım etmeye çalıştık istemedi uzaklaştı vs. Bu konular çok uzun.
Yurt dışına tatile gitti. Arkadaşı ile. Bizi aradı akşam üzeri 7 gibi ve konum attım gelin beni alın vs. Dedi.
Bizim orada olduğumuzu zannediyor. Ismimizi biliyor arıyor fakat bizi de orada zannediyor. Bağırıp çağırdı gelin beni alın Allah belanızı versin diye.
Saat 10 a kadar böyle devam etti. Bu arada arkadaşına ulaştık ve onu almaya yönlendirdik. Şuan arkadaşı ile otelde fakat saat 10da hala yanına gideceğimizi zannediyordu.
Şimdi arkadaşı ile görüştüm arkadaşına agresif davranışlar sergiliyor yatakta öylece oturuyormuş.
Ne kullanmış olabilir bilmiyorum.
Kalıcı bir hasar var mıdır bilmiyorum.
Ne yapacağız bilmiyorum.
Sadece dertlenmek istedim
Fakat bu yoksunluk aynı şeyi getirin bana diye değilUyarıcı madde olduğunu düşündüm
Muhtemelen ilk denemesi, esrar gibi olacağını sandı.
Paranoyak davranışları vardır, kalp atışı hiç bilmediği kadar hızlı atıyor, ölüm korkusu yaşıyor.
Metamfetamin kullanmış galiba.
Ne zaman aldı bilmiyorsunuz saati?
Alkol de vardır, kesin.
12 saate ilacın etkisi gidecek, yoksunluk hissedecek, soğuk su içsin.
Ve devamlı soğuk kompres uygulasın enseye, alnına.
Bol su kesin zaten.
Tansiyon yüksek olacağı için, vücut titrer, kusmak ister
Kussun, soğuk suyla yüzünü yıkadın kusarken.
Kafein kola uzak duracak.
Açlık hissetmeyeceği için, cacık, ayran tüketsin. Tusuz.
Kusmak ister dediğim gibi, kustukça inadına su veya ayran
Yurt dışına gönderdiğiniz insan bağımlı fakında mısınız? Farkında olsaydınız tek başına yollamazdınız. Ben sizin neler yaşadığınızı bilemem. Konuda yazdıklarınızdan çıkardığım bir yorum bir fikirdi bu. Canınızı acıtmak için söylemedim ama sizin niyetiniz iyi olsaydı zaten beddua eder gibi konuşmazdınız.Siz ailemi yaşadığımız şeyleri nerden biliyorsunuz da başından savmış diyorsunuz . Siz yıllarca ne çektik biliyor musunuz ?
Çok kolay oradan bu kelimeleri kullanmak. Umarım bunu demeye utanç duyacak şeyler yaşatmaz size Allah
Ayni sikinti yillardr kuzenmde var teyzem neler cekti ama onunki esrarmis ve bu sekilde kendini farkli bi yerde hissetmio sakinlesip uyuyo bol bol ama ailesini isini gucunu aksatiyo ilerde tabi daha neler yasatr bu meret ona bilemem benimde pek fikrm yok.allah yardmcnz olsun insallah duzelirMerhaba
Abim yıllardır esrar gibi uyuşturucu maddeler kullanıyor. Defalarca yardım etmeye çalıştık istemedi uzaklaştı vs. Bu konular çok uzun.
Yurt dışına tatile gitti. Arkadaşı ile. Bizi aradı akşam üzeri 7 gibi ve konum attım gelin beni alın vs. Dedi.
Bizim orada olduğumuzu zannediyor. Ismimizi biliyor arıyor fakat bizi de orada zannediyor. Bağırıp çağırdı gelin beni alın Allah belanızı versin diye.
Saat 10 a kadar böyle devam etti. Bu arada arkadaşına ulaştık ve onu almaya yönlendirdik. Şuan arkadaşı ile otelde fakat saat 10da hala yanına gideceğimizi zannediyordu.
Şimdi arkadaşı ile görüştüm arkadaşına agresif davranışlar sergiliyor yatakta öylece oturuyormuş.
Ne kullanmış olabilir bilmiyorum.
Kalıcı bir hasar var mıdır bilmiyorum.
Ne yapacağız bilmiyorum.
Sadece dertlenmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?