Uyuşturucu kullanan eş

Kinamayin Allah kimsenin başına vermesin ben ogrendigimde hamileligim sonlariydi. Eğer bilseydim hamile kalmazdim
kusura bakmayın o detayı görmemişim
ama uyuşturucu kullanan bir insanı nasıl anlamazsınız o kadar zamandır ? anlamamanıza ihtimal dahi veremiyorum çünkü
boşanın arkanıza bakmadan kaçın kendi canınızı ve çocuğunuzun canını hayatını düşünün anneniz boşanmayın diyor çünkü eski insanlara göre ne olursa olsun o evlilik yürüyecek düzelecek kafasındalar

Önceden yoktu sonradan başladı. Zaten Önceden olsaydi anlardim saklanacak bir şey değil. Gece işi yapıyordu bekçilik oradayken başladı. Ah ki ah bir yaşında bebeğim var. Gidicek ne yerim var nede yurdum. Devlete zaten güvenim zerre yok. Oğuzhan Uğurun programini izledim hepten çaresizlestim

Kadın sığınma evleri var oralara gidebilirsin.
Kumar içki madde bunların bir düzelme olayı falan yok düzeleceğine emin olsanızda vakit kaybetmeyin buna bulaşanın bir daha bulaşmayacağının garantisi yok

Devlete neden güveniniz yok?

Kadin sığınma evlerinde belli bir süre kalabiliyorsun sonrası zaten yok. kaçsam aileside peşime düşer. Doğulular bizde doguluyuz.

Kadin sığınma evlerinde belli bir süre kalabiliyorsun sonrası zaten yok. kaçsam aileside peşime düşer. Doğulular bizde doguluyuz.
Hayır.. Belirli süre kadın sığınma evinde kalırsınız sonra oradan tanıştığınız 2-3 kadınla size bir ev tahsis edilir.Devlet kirasını öder,size iş olanakları sağlanır.

Tabi teşekkür ederim. Bosansam beni öldürmekle tehdit ediyor. Buda benim için sıkıntı. Çalışırım iş begenmemezlik yapmak. Markette calistim. Evlere temizligide gittim. Suda sattim. Allah bir şekilde elbette yardım eder ama öldürmekle tehdit ediyor ki yaparda.

Allah yardımcınız olsun ne diyeceğimi bilmiyorum başka çocuk sahibi olmayın dikkat edin devlete sığınsanız korunma imkanı vermiyorlarmi bir valiliktir cimerdir arastirsaniz ne yapılabilir .Cîmere yazınca hemen dönüyorlar konu ne olursa olsun

Yoktu olsaydı anlardım. 29 yaşındayım. Ailem eşimin ölmesini bekliyorlar

Nasıl bir çözüm bekliyorsunuz eşinizin bırakması için fikir mi istiyorsunuz yani sonuçta cokda seçenek yok gibi görünüyor uyuşturucuyu da senin istemenle bırakmaz zaten

Hergun kadin cinayetleri işleniyor. Şimdi o kadar iyi anlıyorumki onları. Bende adayım. Devlete siginpta oldurulen çok kadın var. K

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…