- Konu Sahibi Meryem_meriyem
-
kusura bakmayın o detayı görmemişimKinamayin Allah kimsenin başına vermesin ben ogrendigimde hamileligim sonlariydi. Eğer bilseydim hamile kalmazdim
Önceden yoktu sonradan başladı. Zaten Önceden olsaydi anlardim saklanacak bir şey değil. Gece işi yapıyordu bekçilik oradayken başladı. Ah ki ah bir yaşında bebeğim var. Gidicek ne yerim var nede yurdum. Devlete zaten güvenim zerre yok. Oğuzhan Uğurun programini izledim hepten çaresizlestimkusura bakmayın o detayı görmemişim
ama uyuşturucu kullanan bir insanı nasıl anlamazsınız o kadar zamandır ? anlamamanıza ihtimal dahi veremiyorum çünkü
boşanın arkanıza bakmadan kaçın kendi canınızı ve çocuğunuzun canını hayatını düşünün anneniz boşanmayın diyor çünkü eski insanlara göre ne olursa olsun o evlilik yürüyecek düzelecek kafasındalar
Kadın sığınma evleri var oralara gidebilirsin.Önceden yoktu sonradan başladı. Zaten Önceden olsaydi anlardim saklanacak bir şey değil. Gece işi yapıyordu bekçilik oradayken başladı. Ah ki ah bir yaşında bebeğim var. Gidicek ne yerim var nede yurdum. Devlete zaten güvenim zerre yok. Oğuzhan Uğurun programini izledim hepten çaresizlestim
Baba evine gitsemde öldürucekÖldürülme ihtimaliniz olan koca evinden daha mı rahatsız baba eviniz?
Devlete neden güveniniz yok?Önceden yoktu sonradan başladı. Zaten Önceden olsaydi anlardim saklanacak bir şey değil. Gece işi yapıyordu bekçilik oradayken başladı. Ah ki ah bir yaşında bebeğim var. Gidicek ne yerim var nede yurdum. Devlete zaten güvenim zerre yok. Oğuzhan Uğurun programini izledim hepten çaresizlestim
Kadin sığınma evlerinde belli bir süre kalabiliyorsun sonrası zaten yok. kaçsam aileside peşime düşer. Doğulular bizde doguluyuz.Kadın sığınma evleri var oralara gidebilirsin.
Kumar içki madde bunların bir düzelme olayı falan yok düzeleceğine emin olsanızda vakit kaybetmeyin buna bulaşanın bir daha bulaşmayacağının garantisi yok
Çünkü kadin cinayetleriyle dolu. Adamlar uzaklaştırma almalarina rağmen gelip kadinlari vurabiliyorlar. Yada hapse girip iki seneden cikiyorlar. Nasil guveniyimDevlete neden güveniniz yok?
Hayır.. Belirli süre kadın sığınma evinde kalırsınız sonra oradan tanıştığınız 2-3 kadınla size bir ev tahsis edilir.Devlet kirasını öder,size iş olanakları sağlanır.Kadin sığınma evlerinde belli bir süre kalabiliyorsun sonrası zaten yok. kaçsam aileside peşime düşer. Doğulular bizde doguluyuz.
Tabi teşekkür ederim. Bosansam beni öldürmekle tehdit ediyor. Buda benim için sıkıntı. Çalışırım iş begenmemezlik yapmak. Markette calistim. Evlere temizligide gittim. Suda sattim. Allah bir şekilde elbette yardım eder ama öldürmekle tehdit ediyor ki yaparda.Ben hesap sormak için yazmadım haddimi bilirim.Olan olmuş bunların sizin yaptığınız seçtiğiniz yolun sonuçları olduğunu bilin diye yazdım.Allah size yazdığı kaderin yanına akıl da koyarki ona tutunup feraha çıkın.Sizde akıllı bir kadın bir anne olarak ise girin ama iyi ama kötü.Bebeğinizin sizden başka kimi var .Hemen hayatla mücadeleye başlamak zorundasınız.Annenize o eve katlanmak zorundasınız.Hedefiniz çocuğu güvenle büyütmek olmalı.O koca sizi o evdede öldürebilir ayrilsaniz bir şansınız olur ona dönmek iki çocuk daha eklemek.En son çare çocuğu yetiştirme yurduna verip yatılı başka şehirde bir iş bulup durumu düzeltip çocuğu almak.Zor acımasız belki yorumum fakat gerçekçi.Biliyorsunuz madem rahat vermeyecek.Simdi gözünüzü kapatıp hayalde kurabilirsiniz bırakmış falan bu zaman kaybı.Hemen bı yerden başlamanız lazım mor çatı kadın sığınma evi yardım isteyin benim fikrim bu .Yinede hayat sizin
Bilmiyorum inanin ama izlediklerim beni korkuttuHayır.. Belirli süre kadın sığınma evinde kalırsınız sonra oradan tanıştığınız 2-3 kadınla size bir ev tahsis edilir.Devlet kirasını öder,size iş olanakları sağlanır.
Allah yardımcınız olsun ne diyeceğimi bilmiyorum başka çocuk sahibi olmayın dikkat edin devlete sığınsanız korunma imkanı vermiyorlarmi bir valiliktir cimerdir arastirsaniz ne yapılabilir .Cîmere yazınca hemen dönüyorlar konu ne olursa olsunTabi teşekkür ederim. Bosansam beni öldürmekle tehdit ediyor. Buda benim için sıkıntı. Çalışırım iş begenmemezlik yapmak. Markette calistim. Evlere temizligide gittim. Suda sattim. Allah bir şekilde elbette yardım eder ama öldürmekle tehdit ediyor ki yaparda.
Yoktu olsaydı anlardım. 29 yaşındayım. Ailem eşimin ölmesini bekliyorlarÇok geçmiş olsun. Eşiniz de önceden vardıda mı siz fark etmediniz yoksa yeni olan bir şey mi arkadaş çevresinden oluyor genelde. Yaşınız kaç bilmiyorum ama ortada bir çocuk var sizin can güvenliğiniz var düzelir diye beklemeyin düzelmiyorlar bıraktım diyip bir kaç ay sonra tekrar başlıyorlar. Aileniz yakınınız varsa destek alın uzak durmaya çalışın ondan ve hiç bir lafına da inanıp güvenmeyin barışma ayağına
Daha çok gençsin yazık etme kendine. Şikayet etsin ailen dicem ama pek bir işe yaramıyorYoktu olsaydı anlardım. 29 yaşındayım. Ailem eşimin ölmesini bekliyorlar
Hergun kadin cinayetleri işleniyor. Şimdi o kadar iyi anlıyorumki onları. Bende adayım. Devlete siginpta oldurulen çok kadın var. KAllah yardımcınız olsun ne diyeceğimi bilmiyorum başka çocuk sahibi olmayın dikkat edin devlete sığınsanız korunma imkanı vermiyorlarmi bir valiliktir cimerdir arastirsaniz ne yapılabilir .Cîmere yazınca hemen dönüyorlar konu ne olursa olsun
Biz doguluyuz dayakta yesen susup oturman gerek.Daha çok gençsin yazık etme kendine. Şikayet etsin ailen dicem ama pek bir işe yaramıyor
Allah yardımcın olsun kardeşimBiz doguluyuz dayakta yesen susup oturman gerek.
Sadece içimi dökmek istedimNasıl bir çözüm bekliyorsunuz eşinizin bırakması için fikir mi istiyorsunuz yani sonuçta cokda seçenek yok gibi görünüyor uyuşturucuyu da senin istemenle bırakmaz zaten
Ben buna katılmıyorum çok arkadaşım var öyle değil hepsi için bunu söylemeyin ne aileler var kızlarının saçının teline zarar getirmezler Umarım bir çıkış yolu bulursunuzBiz doguluyuz dayakta yesen susup oturman gerek.
Allah razı olsunAllah yardımcın olsun kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?