- 6 Haziran 2023
- 13
- -5
- 1
- 31
- Konu Sahibi ruhkadin34
Bir süre önce Eşimin uyuşturucu kullandığını öğrendim. Ailesine de açtım konuyu dört bir yandan takipteyiz. İkimizde çalışıyoruz .3 yıllık evliyiz çocuğumuz yok. 3 yıldır borçtan burnumuz kurtulmadı bitcoin di iddaydı şans oyunları tarzı kumar uygulamaları derken hep içerideyiz diyordu kısa yoldan zengin olma peşinde paşam böyle böyle ne birikim ne bişey yapabildik üstüne kayınvalideme taşındık borçları ödeyebilmek için. Yaklaşık 8 aydır da madde kullandığını öğrendim . Amatem ve psikolojik danışmanlık aldık psikoloğu bıraktık madden yetişemiyoruz amateme belirli aralıklarla gidiyor . Arkadaşlarıyla ilişkisini kestim çevresindeki insanlar da bu haltı yiyormuş ama eşim de kabul ediyor hata bende kimse zorlamadı diye şimdi bıraktım diyor ama ara ara şüpheli hareketler yapıyor para kontrolü bende ama geçenlerde kartı verdim nakit avans çekilmiş benzin aldım diyor yemiyorum ama yemiş gibi yapıyorum şimdi ırakta çalışmaya gidecek abisinin yanına 2-3 ay istese bile kullanamayacak. Sorum şu geldiğinde ne olacak? Daha önce çevrenizde madde kullanmış bırakmış ve birdaha kullanmayan biri var mı ? Benim güvenim nasıl tazelenecek. Ayrılmak istemiyorum kalbim ağır basıyor ama aklım çok karışık .