Uyuşturucu kullanan kişi düzelir mi ?

ruhkadin34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
13
-5
1
31
Bir süre önce Eşimin uyuşturucu kullandığını öğrendim. Ailesine de açtım konuyu dört bir yandan takipteyiz. İkimizde çalışıyoruz .3 yıllık evliyiz çocuğumuz yok. 3 yıldır borçtan burnumuz kurtulmadı bitcoin di iddaydı şans oyunları tarzı kumar uygulamaları derken hep içerideyiz diyordu kısa yoldan zengin olma peşinde paşam böyle böyle ne birikim ne bişey yapabildik üstüne kayınvalideme taşındık borçları ödeyebilmek için. Yaklaşık 8 aydır da madde kullandığını öğrendim . Amatem ve psikolojik danışmanlık aldık psikoloğu bıraktık madden yetişemiyoruz amateme belirli aralıklarla gidiyor . Arkadaşlarıyla ilişkisini kestim çevresindeki insanlar da bu haltı yiyormuş ama eşim de kabul ediyor hata bende kimse zorlamadı diye şimdi bıraktım diyor ama ara ara şüpheli hareketler yapıyor para kontrolü bende ama geçenlerde kartı verdim nakit avans çekilmiş benzin aldım diyor yemiyorum ama yemiş gibi yapıyorum şimdi ırakta çalışmaya gidecek abisinin yanına 2-3 ay istese bile kullanamayacak. Sorum şu geldiğinde ne olacak? Daha önce çevrenizde madde kullanmış bırakmış ve birdaha kullanmayan biri var mı ? Benim güvenim nasıl tazelenecek. Ayrılmak istemiyorum kalbim ağır basıyor ama aklım çok karışık .

100 bağımlının 1’i belki düzelir. Abim Türkiye’deki en kaliteli tedavileri gördü, düzelir gibi oldu, yine bozuldu. Hem de daha beter bozuldu. Bu adamı boşayın. Kurtuluşunuz yok.
Size de Oktivus Oktivus arkadaşa da çok üzüldüm.
İnsanın kardeşini böyle görmesi ne zor, Allah kimsenin başına vermesin.

Size de Oktivus Oktivus arkadaşa da çok üzüldüm.
İnsanın kardeşini böyle görmesi ne zor, Allah kimsenin başına vermesin.
Tesekkur ederim. Aslinda dusununce zor degil. Cunku bagimlilik ne bilmiyoduk basimiza gelecegini asla dusunmedik. Biz bagimli oldugumu.ogrendigimizde abla kardes bagimiz coktan kopmustu. Hic yapmayacagi seyleri yapmisti kmseye haber vermeden asla onaylanmayacak bi kizla evlenmisti. Babamin sirketinden ufak tefek para yurutmustu. Evden farkettirmeden esyalar cikarmisti. Bunlar ogrenildikce aramiz bozuldu cunku anne babamin kaybederiz diyip soyleyemediklerini ben hep soyledim. Onlar hala vazgecemediler evlat sonucta. Ama ben vazgectim. Televizyonda gordugum bagimli genclere ne kadar uzuluyosam ona da o kadar uzuluyorum yabancidan farksiz benim icin

Bir süre önce Eşimin uyuşturucu kullandığını öğrendim. Ailesine de açtım konuyu dört bir yandan takipteyiz. İkimizde çalışıyoruz .3 yıllık evliyiz çocuğumuz yok. 3 yıldır borçtan burnumuz kurtulmadı bitcoin di iddaydı şans oyunları tarzı kumar uygulamaları derken hep içerideyiz diyordu kısa yoldan zengin olma peşinde paşam böyle böyle ne birikim ne bişey yapabildik üstüne kayınvalideme taşındık borçları ödeyebilmek için. Yaklaşık 8 aydır da madde kullandığını öğrendim . Amatem ve psikolojik danışmanlık aldık psikoloğu bıraktık madden yetişemiyoruz amateme belirli aralıklarla gidiyor . Arkadaşlarıyla ilişkisini kestim çevresindeki insanlar da bu haltı yiyormuş ama eşim de kabul ediyor hata bende kimse zorlamadı diye şimdi bıraktım diyor ama ara ara şüpheli hareketler yapıyor para kontrolü bende ama geçenlerde kartı verdim nakit avans çekilmiş benzin aldım diyor yemiyorum ama yemiş gibi yapıyorum şimdi ırakta çalışmaya gidecek abisinin yanına 2-3 ay istese bile kullanamayacak. Sorum şu geldiğinde ne olacak? Daha önce çevrenizde madde kullanmış bırakmış ve birdaha kullanmayan biri var mı ? Benim güvenim nasıl tazelenecek. Ayrılmak istemiyorum kalbim ağır basıyor ama aklım çok karışık .

Onu düzelticem derken kendini kaybedersin.
Hem kumar, hem uyuşturucu.
Bırak yakasını gitsin.

Orda da bulur kullanır. Kullanan heryerde buluyor. Güven kolay kaybedilen zor kazanilan birseydir. Sizin yapacağiniz birsey yok o size guven verecek zamanla

Ne yazık ki çok zor.imkansız değil ama çok yüksek irade gerekiyor.kardeşimi 3 kere hastaneye yatırdık zorunlu.yine akıllanmadı.herşeyden vazgeçebilirler ama ondan çok zor ,Allah bu belaya düşmüş herkese ailelerine kolaylık versin.ne kötü bir hastalık ne başka birşey.bu maddenin paronayaları, şizofreni halleri ,kurtulamaması göz göre göre birşey yapamaman çok acı birşey

Siz duzeldi sanirsiniz bir cocugunuz olur bir bakmissiniz yine baslamis. Bu riske degmez. Size duzelir denmesini beklemissiniz ama duzelmez bosuna kendi hayatinizi mahvetmeyin. Bosanmak istemiyorsanizda omur boyu cocugunuz olmasin bu adamdan.

Back
X