Hemen rapor tutun ailesine haber verin. Okul rehber öğretmeniyle görüşün ki zaten görüşülmüştür süreci o idare eder.
Şu an öyle yaptık. Rehberlik hocasına gidecekler. Bakalım durum ne olacak. O kadarda arsız kızlar ki. Çok daha üzülüyor insan. O kadar olay oldu hala gülüyorlar yüzümüze bakıp. Gülerek cevap veriyorlar.
Siz idareye bilgi vermissiniz. Onlar zaten rehberlik servisini ve gerekli görürlerse okul polisini devreye sokarlar. Çantada ki maddenin ne olduğunu ve ne icin kullanilacagini biz buradan bilemeyiz.Ne desek boş.Rehberlik servisiyle konuşacaklar. Polislik durum değil sanırım. Ama iğne ve ilaç işi durumu karıştırdı. Bir sigara sanarken...
İğne de damar yolu açılan tarzda iğne. Normal şırınga değil.
Arsızlık değil ergenlik aslında. İlerde hatırladıkça utanacaklar eminim. Ben de eşimin iş yerindeki sukulentlere su vermek için çantamda enjektörle dolaşıyorum. Umarım kızların da böyle akla gelmeyecek bir sebepleri vardırŞu an öyle yaptık. Rehberlik hocasına gidecekler. Bakalım durum ne olacak. O kadarda arsız kızlar ki. Çok daha üzülüyor insan. O kadar olay oldu hala gülüyorlar yüzümüze bakıp. Gülerek cevap veriyorlar.
Sadece kullanıcıysa polis birşey yapmıyor zaten ki prosedür aileye bilgi verip tutanak altına almaktan ibarettir. Ki rehberlik servisi bunu yapacaktır.Merhaba hanımlar.
Bir konuda yardiminiza ihtiyacım var. Okulda sigara içenken yakaladığım bir öğrencinin çantasında bir kaç tane damar yolu açmak icin kullanılan ignelerden buldum. Tabiki idare ile bakıldı çantasına. Hoslanmadigim bir durum öğrenci çantasına bakılması ama bazen mecbur kalinabiliyor. Ve bulduğum iğne canimizi sikti. Çocuk piercing takmak için kullanacağım filan dedi ama bilemiyorum . Polis çağırak sanırım idare. Sizin bu konuda bir bilginiz var mı?
Edit: bir de bir ilaç vardi. Uyku ilacı dedi. Ama 13-14 yaşında niye kullanilsin ki?
Arsızlık değil ergenlik aslında. İlerde hatırladıkça utanacaklar eminim. Ben de eşimin iş yerindeki sukulentlere su vermek için çantamda enjektörle dolaşıyorum. Umarım kızların da böyle akla gelmeyecek bir sebepleri vardır
Maalesef yetişip gelen gençlik böyle. Öğrencilerim sayesinde (!) emniyet ve adliyeden eksik olmuyorum, ama ne olursa olsun her gidişimde geriliyorum. Ama öğrencilerim video çekip hikayelerine atarak "birgün yine adliyedeyiz, ç....... abi yakaladı bizi" vb şeyler paylaşıyorlarŞu an öyle yaptık. Rehberlik hocasına gidecekler. Bakalım durum ne olacak. O kadarda arsız kızlar ki. Çok daha üzülüyor insan. O kadar olay oldu hala gülüyorlar yüzümüze bakıp. Gülerek cevap veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?