Uyuyamadım eşim in eleştirilerinden artık bıktım!

Son güncelleme , dün aksam arkadasım ın evindeydim.. gece 1 e kadar orada konuştuk beni eve gelmeye ikna etti bir daha böyle birşey söylemeyeceğini söyledi.. ama yine de ikna olmadım.. daha önce de söz vermiştin özürdilemiştin, 1-2 gün sonra yeniden kırıcı eleştiriler de bulunmuştun dedim. Bu sefer başka olacağını beni kaybetmekten korktuğunu söyledi..bardağın sadece boş tarafını gördüğümü seni ne kadar sevdiğimi görmediğini söyledi.. “zaten güzel olduğunu biliyorsun neden iltifat edeyim ki “ dedi .. bende zaten iltifat etmeni istemiyorum , sen tam tersine hakaret ediyorsun farkındamısın dedim.. ben onları sana ciddi bi şekilde söylemedim ki gülerek söyledim çok hassassın kafana takıosun dedi... daha sonra emin ol bir daha böyle kırıcı konuşmıycam dedi.. bende bu tip davranışların devam ederse boşanmaya kadar gidecek dedim. Üzüldü. Daha sonra evimize gittik..

Umarım düzelir ama bu konuda net ve kararlı olduğunuzu anlamasını sağlayın fırsat vermeyin hakkınızda hayırlısı olsun

Düşündükçe bana da gülme geliyor :)) afrikada ki kadınlar ın memeleri gözümün önünde canlanıyor sonra yeniden kızıyorum üzülüyorum..

Zaten dışarıya çıkacağımız zaman makyaj yapma sen makyajsız güzelsin.. şöyle giyinme diyip duruyor.. bi dışarı çıkacağınız zaman üstü kapalı iltifat ediyor.. bende artık komplex yaptığının farkındayım

Eğer bu davranışlarına devam ederse çift terapisine gidicem

Düşündükçe bana da gülme geliyor :)) afrikada ki kadınlar ın memeleri gözümün önünde canlanıyor sonra yeniden kızıyorum üzülüyorum..
Kabile memelimi orayı atlamışım sende arkadaşım beğenmiyorsan verirsin kıyarsın paracığına 10,000 tl cik taş gibi memem olur de ay bu adam nasıl çekilir allah sabır versin

İş yerinde tam tersine önde.. hiç birşeyi beğenmez herşeyi bu olmamış diyip geri çevirir %100 hatasız iş ister.. zaten analizci

İnşallah gerçekten farkına varmıştır. Gerçekten düz mantıklar. Güzelsin bunu zaten biliyorsun diyor. Size kabile memeli derken bunun espiri olduğunu sanıyor. İnşallah kırgınlığınızı telafi edebilir. Bunları söylememekle olmaz. Ruhunuzu okşaması lazım. Sıradaki hedef iltifat etmeyi öğrenmesi:)

Şu banyo işinden siz hiç mi rahatsız değilsiniz?

Kabile memelimi orayı atlamışım sende arkadaşım beğenmiyorsan verirsin kıyarsın paracığına 10,000 tl cik taş gibi memem olur de ay bu adam nasıl çekilir allah sabır versin
Valla göğüslerimi yaptırmaya niyetim yok. Öyle çok sarkık değil ama taş gibi de değil.. hangi kadının göğüsleri mükemmel ki? Paracığına onun kıydım zaten toplu alışveriş yaptım sinirden :)

sen yaptırmak istemesende ona öyle dersin senin tavırlarına sessiz kalmadığını bilsin ohhh yarasın iyi yapmışsın daha fazla alışveriş yap :))))))))

Rahatsız olmazmıyım.. rahatsızım tabiki.. ama önceden daha beterdi .kışın ayda bir banyo yapardı.. en azından artık 2 hafta da bir yapıyor. Gelişme kaydetti.. duş alma gibi bi alışkanlığı yok.. 2 hafta da bir girer tam banyosunun süresi 2 saat sürüyor

sen yaptırmak istemesende ona öyle dersin senin tavırlarına sessiz kalmadığını bilsin ohhh yarasın iyi yapmışsın daha fazla alışveriş yap :))))))))
Aynen kredi kartı tutarı arttıkça çenesinin de azaldığını farkediyorum zaten :)

Bir spa merkezine abone olun ve haftada bir spa günleri yapın. Erkek bayan ayrı lüks hamamlar var. Maç günleri harika oluyor. Belki bu şekilde cazip gelebilir. Arkadaşlarıyla gider falan. Yaz geldi yahu, size kolay gelsin:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…