- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
2 haftada bir banyo mu???? O bence kendinin ne halde olduğunu biliyor seni de asagıya çekmek istiyor sende ver ağzının payını ne ağlaması ya?Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana )size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
Bu adam sizi kiskanyor ondan daha iyi olmanizi cekemyor sizi uzerek keyif aluor ozguveninizin bitmesini istyor size guzel laglar solerse sizin simarcaginizdan korkyor olabilir ve sizi kotu gosterip ondan baskasini gozunuzun gormemesi icin yapyo bence.çünkü ben esime guzel olmamismiyim bisey de demiyon dediginde solemedim guzel olmusun ama demedim simarirsin diye diyo.ozguven yukseliverirse napar esinizEvet evliliğimizde ki büyük bir sorun... gerçekten sevmediği için mi böyle davranıyor? Ben yarın ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum en azından bir süre kafadinlemek düşünmek.. doğru karar mı bilmiyorum.. sinirle de hareket etmek istemiyorum
Eşinizin yaptığı çok ayıp ya. Merak ettim severek mi evlendiniz görücü usulü mü ?Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana )size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana )size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
yay burcu mu esinizİnan evde cinnet geçirdim anlamadı... sustum anlamadı ben bu adamla ne yapacağımı artık şaşırmış durumdayım.. bardak olayını deneyeceğim .
Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana )size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
Bence eşinizin özgüven eksikliği var erkekler kendilerinden yaşca küçük kadınlarla evlendiklerinde genelde üzerlerine titrerler o benden daha genç görünüyo o benim karım diye sahiplenirlerMerhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana )size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
Karşına alıp konuşmak, ağlamak falan bunlar birçoğunda işe yaramaz. Çünkü empati özürlüdürler ve senin bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunu aynısını kendileri hissetmeden anlayamazlar. Her seni eleştirmek için atağa kalktığında boşta kalma karşılık ver ve onun lafının sende bir etkisi olmadığını ona hissettir. Ya zamanla o düzelecek ya da sen ona bu şekilde cevap vermeye alışacaksın ve hayatınız bu eleştirileri birbirinize yaparak eğlenmekle geçecek. İkincisi de aslında kötünün iyisi. Hayata garip de olsa bir renk katabilir( yani iç güveysiden hallice)Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana )size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
eşiniz başak burcu mu? bazen özgüven sorunu yaşayan erkekler yanındaki kadını eleştirerek kendilerini tatmin ederler. kendi eksiklerini böyle kapatırlar... benim saçım açılmış ama onunda memeleri düşmüş gibi.... benim göbeğim var ama o da makyaj yapmayı hiç beceremiyor gibi...Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana )size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
Senin adına üzüldüm arkadaşım ama sende fırsat veriyorsun sert çıkmıyorsun ne demek bunlar ya daha 1,5 sene evlisiniz bu kadar eleştiri beğenmiyorsa niye seni aldı sen niye bunu çekiyorsun bu kadar beni eleştiren bir erkek değil 1,5 100 senelik koca olsa çekmem ben bile yazarken sinir oldum erkekler kendilerini bişey sanıyorlarsa bişey olmadıklarını bildirene kadar hergün üzerine koyarak sana hakaretlerine devam edecektir. Kadınlar buna müsaade etmemeli haddini bildir bilmiyorsa da benim için çözüm belli ama seni bilemem kolaylıklar dilerimMerhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana )size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?