Uyuyamadım eşim in eleştirilerinden artık bıktım!

2 haftada bir banyo mu???? O bence kendinin ne halde olduğunu biliyor seni de asagıya çekmek istiyor sende ver ağzının payını ne ağlaması ya?

Kızlar arkadasım ın evindeyim. Beni almaya geldi şimdi .. ama hala oturuyoruz gitme taraftarında değilim. Yine aynı şeyleri yapacaksın değişmiyceksin dedim.. değişcem söz veriyorum dedi.. bilmiyorum kafam çok karısık

Canm sen sakin bir daha ağlayip sinirlerjni yipratma bir sure yine boyle davranirsa gulup dalgaya al baktin tepki yok gul ve onun hatalarini yuzune vur vee sakin kendini salma aksine dahada inada girip kendine bak ama kendin icin aynada önce kendine baksin sonra size laf soksun erkekler yuzunden kendi benliğinden vazgeçme

2 hafta duş almayan pis biri, makyaj yapamayan sarkık memeli saçı başı dağınık ama temiz gezen birinden çok daha iticidir!.

Bu adam sizi kiskanyor ondan daha iyi olmanizi cekemyor sizi uzerek keyif aluor ozguveninizin bitmesini istyor size guzel laglar solerse sizin simarcaginizdan korkyor olabilir ve sizi kotu gosterip ondan baskasini gozunuzun gormemesi icin yapyo bence.çünkü ben esime guzel olmamismiyim bisey de demiyon dediginde solemedim guzel olmusun ama demedim simarirsin diye diyo.ozguven yukseliverirse napar esiniz

Eşinizin yaptığı çok ayıp ya. Merak ettim severek mi evlendiniz görücü usulü mü ?

Belkide sizin ozguveninizi yerle bir etmeye calisiyor ve basariyordur ?? Siz bunlara bozulmayin ki o da bu huyunu biraksin karsisinda dimdik durun.

Ya insan eşine kabile memeli der mi sinirim bozuldu gülme geldi

Acaba sevmiyor mu tahammülü mü kalmadı diye düşündüm açıkçası. Hani sevmediğiniz insanın her yaptığı gözünüze batar ya öyle.

2 haftada bir banyo yapan erkek mi bu kadar eleştiri yapıyor sana? Sen önce adam gibi banyo terbiyesi al sonra gel bana laf yap diyemiyor musun???

Iyk 2 hafta banyo yapmaya insanın yanında 2 saniye bile durulmaz kokudan

kendi pisliğini temizlesin önce o.
herşeyi farkındadır da olsa ondan böyle davranıyordur.
valla iyi sabrediyorsunuz
ben olsam kovmuştum evden
öküz

Bence eşinizin özgüven eksikliği var erkekler kendilerinden yaşca küçük kadınlarla evlendiklerinde genelde üzerlerine titrerler o benden daha genç görünüyo o benim karım diye sahiplenirler
Sizinki de sizi böyle yerden yere vurarak kendi olmayan egosunu tatmin ediyor
Söyledkleri terbiyesizce bana eşim bunları diyecek ben varya ağzıma geleni söylerim ondan kat kat iyisini hakettiğimi de

Karşına alıp konuşmak, ağlamak falan bunlar birçoğunda işe yaramaz. Çünkü empati özürlüdürler ve senin bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunu aynısını kendileri hissetmeden anlayamazlar. Her seni eleştirmek için atağa kalktığında boşta kalma karşılık ver ve onun lafının sende bir etkisi olmadığını ona hissettir. Ya zamanla o düzelecek ya da sen ona bu şekilde cevap vermeye alışacaksın ve hayatınız bu eleştirileri birbirinize yaparak eğlenmekle geçecek. İkincisi de aslında kötünün iyisi. Hayata garip de olsa bir renk katabilir( yani iç güveysiden hallice)

eşiniz başak burcu mu? bazen özgüven sorunu yaşayan erkekler yanındaki kadını eleştirerek kendilerini tatmin ederler. kendi eksiklerini böyle kapatırlar... benim saçım açılmış ama onunda memeleri düşmüş gibi.... benim göbeğim var ama o da makyaj yapmayı hiç beceremiyor gibi...

Senin adına üzüldüm arkadaşım ama sende fırsat veriyorsun sert çıkmıyorsun ne demek bunlar ya daha 1,5 sene evlisiniz bu kadar eleştiri beğenmiyorsa niye seni aldı sen niye bunu çekiyorsun bu kadar beni eleştiren bir erkek değil 1,5 100 senelik koca olsa çekmem ben bile yazarken sinir oldum erkekler kendilerini bişey sanıyorlarsa bişey olmadıklarını bildirene kadar hergün üzerine koyarak sana hakaretlerine devam edecektir. Kadınlar buna müsaade etmemeli haddini bildir bilmiyorsa da benim için çözüm belli ama seni bilemem kolaylıklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…