Uyuyamadım eşim in eleştirilerinden artık bıktım!

"size komik gelebilir" demişsin ama bana hiç komik gelmedi. Çok ciddi bir problem bu.
Eğer dediğin gibi ise sen güzel ve bakımlı bir kadın ve eşin de kendine bakmayan biriyse aradaki yaş farkından da yola çıkarak eşin kompleks yapıyor ve kendi eksikliklerini bastırmak için seni kötülüyor diye düşünüyorum. Çözümü nasıl olur bilmiyorum. Ama mutlaka bir çözüm bulmaya bak.

Kızlar geceden beri uyumadım :( hala çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim acıyor..

Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana ) :KK43: size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
Nee 2haftada 1mi banyo yapar eşin.ooo öyle bi adamı her sn. Eleştirirdim banyo yap diye başinin etini yerdim yada bi kova suyu alip her akşam üstüne boca ederdim kokuyosun diye.demekki otobüse dolmuşa bindigimde kokan adamlardan biride senin kocan!!

Seni gaza getirmek için söylemiyorum ama evet doğru karar. biraz dik durun n'olur, azıcık gururunuz olsun. yanında ağlamayı falan da bırakın. bardak kırma olayına falan da hiç girmeyin. öyle duygu sömürüsü yapmak daha da küçük düşürecek sizi. sizin önce kendinize saygınız olmalı ki başkaları da saygı duysun. kendinize güvenin ve bir süre gidin o evden. ve üzgünüm evet maalesef sevmiyor. seven insana en kusurlu yerler bile güzel gelir. "güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa" sözü boşuna söylenmemiş. aksine sevmeyen insana da her şey batar. eşiniz sizi sürekli eleştirip, sürekli kusur buluyor. normal mi bu? baksanıza adam 2 haftada bir duş alıyormuş, sırf bunun için o ev terk edilir, ben bırakın eşi ayda 2 kez duş alan ev arkadaşıyla bile aynı evde yaşayamam. ama seviyorsunuz ki gözünüz kör olmuş
Ayda 2 3 sefer duş alan bi adam sevilirmi yaa aksine tiksinilir

ilk evlendiğimizde benim eşimde böyleydi ama bu kadar hakaretvari değildi . sadece işime çok karışırdı. çok sert çıkıştım tersledim çok biliyorsan gel sen yap dedim yani bir şekilde onu durdurdum. hiç çekilecek gibi olmuyor valla. Bir şekilde halletmeniz lazım yoksa dozu artarak devam eder

ilk evlendiğimizde benim eşimde böyleydi ama bu kadar hakaretvari değildi . sadece işime çok karışırdı. çok sert çıkıştım tersledim çok biliyorsan gel sen yap dedim yani bir şekilde onu durdurdum. hiç çekilecek gibi olmuyor valla. Bir şekilde halletmeniz lazım yoksa dozu artarak devam eder
Nasış başa çıktın onunla .. ben delirdim cinnet geççirdim inan olmadı

Kızlar isteyene özelden fotoğrafımızı gönderiyim siz karar verin.. ben bu adam ın herşeyiyle severken o neden beni eleştiriyor :( çok kötüyüm artık ne yapacağımı şaşırdım

Bence eşiniz size bisey söyledikce dalga gectikce sizde onunla gecin.gorsun bakalim nasil oluyomus.bide psikologa ihtiyaci var esinizin sanki dalga gecerek biseylerin ustunu kapatmaya calisiyo gibi.

Bence eşiniz size bisey söyledikce dalga gectikce sizde onunla gecin.gorsun bakalim nasil oluyomus.bide psikologa ihtiyaci var esinizin sanki dalga gecerek biseylerin ustunu kapatmaya calisiyo gibi.
Söylediğinizi yaptım onu da denedim. Ben de onu eleştirdim.. saçların bembeyaz başında saç kalmıyxak artık.. kolların çok ince git fitnees yap dedim.. iyice çirkinleştik olmuyor yani.. adam değişmedi

Bence eşinizde özgüven eksikliği var yani siz aslında eşinizin söylediğinin tam aksine güzel,evini temizleyen her işini iyi yapan birisiniz lakin aranızda ki yaş farkı ve sizin böyle olmanız eşinizde özgüvensizlik yaratıyor ve sizi sözlü olarak eleştirmeye başlıyor,bazı insanlarda da olur bu karşıdaki kişi iyidir ama insan kıskançlığı dan veya özgüvensizliginden eleştirmeye,cekememezlige başlar...bu da aynı öyle bı durum
Eşiniz sizi eleştirmeye başladığında gulun geçin veya o kambur mu dedi ,sizde gulun fiziğim gayet düzgün deyin yani inanmayın dedigine,yanında bugün ne kadarda güzelim deyin,özgüveninizi tekrar yerine getirmeye calisin.

Çok merak ettik gönder de şu kıyaslamayı eşin neden yapıyor görelim. Bişeyler daha derim de banlanırım!
Kızlar isteyene özelden fotoğrafımızı gönderiyim siz karar verin.. ben bu adam ın herşeyiyle severken o neden beni eleştiriyor :KK43: çok kötüyüm artık ne yapacağımı şaşırdım

Burdan gaza gelip evi terk etmeye filan kalkmayin. Bas edilemeyecek bir sorun degil. Ben burdan esinizin sizi sevmedigi kanisina filan varmadim. Sadece sizden buyuk oldugu icin ve muhtemelen kompleksli oldugu icin sizi bastirmaya calisiyor hepsi bu. Kendinizi farkinda olun. Bakiminizi aksatmayin. Ben olsam sadece seyi derdm sanirim. Ozguven eksikligin filan mi var bana boyle yakistirmalar yapinca daha mi iyi hissediyosun derdim

Söylediğinizi yaptım onu da denedim. Ben de onu eleştirdim.. saçların bembeyaz başında saç kalmıyxak artık.. kolların çok ince git fitnees yap dedim.. iyice çirkinleştik olmuyor yani.. adam değişmedi
Sana bu durumdan dolayi git boşan diye asla diyemem zira bu huyu disinda baska sıkıntıniz yokmus.ama söyle bisey var böyle biriyle ömür gecermi.biz yeni evliyken eşimde benim yaptigim temizligi cok elestiriyodu yeter artik dedim verdim eline bezi al sen yap dedim.o gun bugundur karismaz.bende asla elestiriye gelemem cok ters cevabini veririm.korkar beni elestirmekten :KK71:

Bence eşinizde ciddi özgüven eksikliği var. O yüzden sizin özgüveninizi de düşürmeye çalışıyor. Sakın oyuna gelmeyin. Ayrıca niye öyle konuşmasına müsaade ediyorsunuz anlamadım. Benimle böyle konuşamazsın ,sen kendini ne zannediyorsun diye başlayın devamını da getirin. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Eşiniz sizi zapt etmek için ezmeye çalışıyor. Siz onu ezin bence. Kafasını kaldıramasın. Sakın sizi manevi olarak yıkmasına izin vermeyin. Lütfen kontrolü elinize alın
Çooooooook doğru !!!!!!

pis herif sana laflar hazırladım;
içinin pisliği dışına da vurmuş.
Beni bu halimle bile baş tacı eden mükemmel bir karım var diyeceğine o pis laflarınla kadını kendi seviyene indirmeye çalışıyorsun. Sana öyle psikolojik işkenceler etmek gerek ki senin yaptıkların yanında gül suyu kalsın. Ama daha da iyisi Allah sana şifa versin çünkü bu bir hastalık belli ki.
Sevgili konu sahibi,
kocanı seviyorsan bir uzmandan destek al, o sana onu nasıl oraya götüreceğini anlatır zaten
yok sevgim o kadar kalmadı diyorsan hiç kendini heba etme ayrıl.
Eminim ki sen bize anlattığından da daha güzel, bakımlı, becerikli, pozitif birisin. Bunları haketmiyorsun. Kendine bir iyilik yap.

Özel mesajdan nasıl fotoğraf gönderileceğini anlayamadım.. nasıl gönderiliyor?

Eşiniz kendi içindeki eziklikleri, kompleksleri, sizi hor görerek bastırmaya çalışıyor bence. Kesinlikle büyük psikolojik sıkıntıları var. Yerinizde olsam bir psikoloğa gitmesini şart koşarım. Ömür böyle bir adamla geçmez çünkü. Ya da koyun g.tüne tekmeyi. Gitsin kendisine başka kurban bulsun, dengesiz herif.

Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana ) :KK43: size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
2 haftada 1 banyo yapmak:KK57::olamaz:

Özel mesajdan nasıl fotoğraf gönderileceğini anlayamadım.. nasıl gönderiliyor?
Çok merak ettik gönder de şu kıyaslamayı eşin neden yapıyor görelim. Bişeyler daha derim de banlanırım!
merhaba özelden fotoğrafımızı gönderdim

Back
X