Canim adaçayı,papatya çayı,melisa çayı bunlar cok rahatlatiyor aktardan ot halinde ya da direk sallama şeklinde alabilirsin.İçtiğinde sakinleşeceksin yataga girince seni mutlu edecek hayaller kur olmasini istedigin bunlarda seni gevşetir.
Anksiyete baslamis cnm gecmis olsun. Yada vardi da baharda depresti. Bende anksiyete var suan mesela uyuyamiyorum. Tam uyuyacsm nefesim kesiliyo gibi hissediyorum. Dr ilc verdi dedigin gibi dusundugum icin attim. İlaclasa gecmiyor kafada sikinti var ama kasim aralik azalir.
Aynen bende basagim. Takinti hastaligi boyle basliyor ileri evresi benimki sonrasi dahada agir oluyormus diyorlsrBenim sizinki gibi değil yani nefesim kesilmiyor mesela saat 1 gibi uyuyorsam 4 bucuk 5 gibi uykum bölünüyor gerisinde de bir uyanık bir uykulu gibi oluyorum normal zamanda da aşırı takıntılı biriyimdir başak burcuyum zaten ve en sevmediğim huyumda budur
Aynen bende basagim. Takinti hastaligi boyle basliyor ileri evresi benimki sonrasi dahada agir oluyormus diyorlsr
Melisa papatya sarı kantaron içtim ilk başlarda papatya bir kaç kez etki etti 1 gibi uyuyup 8 bucukta uyanıp hatta geri uyumaya devam etmiştim ama şu 3 4 gündür hala içiyorum ama etkisi geçti passiflora şurup almıştım onuda kafama dikerek içtim ama tık yok o baya etkisizdisadece uyuyamamk anksiyete başlangıcı değil stresli dönem geçiriyor olabilirsiniz uykularınızı kaçıracak sorunlarınızı kafaya takmış olabilirsiniz ben uyku hapı alıyodum tavsiye etmem zaten psikiyatr yazar onu ancak.ama siz şu uyku yapan ayrıca iştah açan bi şurup var sipraktin onu kullanabilirsiniz doktorunuza danışın tabi güzel uyutur ben onu da kullanmıştım amma ve lakin bitki çayı deneyin önce melisa çayı papatya çayı olabilir
Ahaha aslında şöyle oldu bit doğum gününe gittik ordaki yaşlı bi kadın gözleriyle yedi dedikleri gibi oldu hatta o akşam dedim ki anneme hasta olursam emin ol bu kadın yüzündenNazar değmiş gözleri çıksın
Banada çok nazar değer heybetli olduğum için
ya uyku habı şöyle ki tavsiye etmiyorum çalışan biri için çok zor uyanmak ilk aldığım günü hatırlıyorum akşam 10 gibi aldım diğer gün 2 de zorla uyandırıldım uyandıktan sonra gözüm kızarmıştı başım ağrıyodu halen uyumak istiyodum gel zaman git zaman aylar geçti bünye alıştı ama benim kullandığım direkt psikyatrın verdiği antidepresan uyku ilacıydı piyasada başka uyku ilaçları da olabilir belki öyle değil. bence önce sipraktin al o zaten alerjen bi şurup antihistaminik ilk kullanacağın için süper uyutur yan etkisi uyku ve iştah açıcı yine de siz bilirsiniz karar sizin çnkü uyumamakta zor kabus gibi bilirimMelisa papatya sarı kantaron içtim ilk başlarda papatya bir kaç kez etki etti 1 gibi uyuyup 8 bucukta uyanıp hatta geri uyumaya devam etmiştim ama şu 3 4 gündür hala içiyorum ama etkisi geçti passiflora şurup almıştım onuda kafama dikerek içtim ama tık yok o baya etkisizdiuykumun kaçma sebebide zaten yine uyuyamıcam düşüncesi oluyor uyku hapı neden tavsiye etmiyorsunuz
Kendim almam zaten ya doktorla görüşmeden uyku hapı riskliaynen öyle yap önce şurubu dene hemen uyku hapları alma baktın olmuyor ozaman uyku habı alırsın çok zor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?