Uyuyamama problemi.

yyaaggmmuurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
340
314
73
34
Merhaba kızlar.
Eşimde hayatı boyunca süregelen bir uyku problemi var. Hep sabahlara kadar oturmaya alışmış. Şimdi okuldu, işti derken, zorlanıyoruz. Ben de geceleri uyumamasından rahatsızım haliyle.

Sizden ricam, onu biraz olsun rahatlatabilecek bitki çayı tarzında bir öneriniz var mı?

sıcak bir yatak biraz masaj papatya çayı çok karanlık bir oda bence işe yarayabilir çay kahveyide geç aatlerde içmesin tabi

bende uyku problemi çekiyorum ama bu bir alışkanlık kendi haline bırakın ilk önce uyu hadi gibi cümleler kurmayın çünkü bana birisi öyle söyleyince pskolojik hiç uyuyamıyorum... kantoron çayı birtek işe yarıyor bazen o çayı içince vücudu çok dinlenir kaliteliuyku çeker:)

doğadan markasının pasifloralı relax çayı var, büyük marketlerde bulabilirsiniz

Melisa çayı ile yeşilçayın rahatlattığını biliyorum.

Melisa, Sarı kantaron olabilir. Ve yatmadan önce odasına lavanta ama oda kokusu değil siz alıp lavanta demleyin onun suyu olsun

Kantaron çayı karışımı var .Aktardan alabilirsin .kavanozda toz halinde .Dili bile uyuşturuyo.Küt diye uyutur.

Cnm uyki sorunu bendede var yaaa sabah gec uyaniyorum aksamda uykum gelmiyor ama ben esimle bir uyumak istiyorum sbah erkwn kalksam ama kalkamiyorum erken uyuyim erken kalkim istyorum melisa cayi denedin papatya denedim ama olmuyor bi cozum bulursan banada soylermisin tatlim :))

Bitkisel çözümleri herkes söylemiş zaten ama ben de bitkisel olmayan bir şey yazayım. Bir dönem uyku düzenim çok bozuldu. İki ay kadar çok hafif bir uyku ilacı kullandım. Bağımlılık falan yapmıyor, iki aydan sonra da kutu bitince pıt diye bıraktım. Çok bilinen bir ilaç ama burdan isim yazmak yasak. İsterseniz özelden ulaşın vereyim ismini.

Çayla falan çözülmez o sorun diyeyim... Doktora gitmesi biraz da kendi çabasıyla uykuyu düzene sokması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…