Leylayım doğrudur acılı bi leyla..Öldü içimdeki kelebeklerSen daha yeni leyla ya bağladın
İnsan o kafadayken bunları düşünmez geri dön o moda
Miğdende kelebekler uçsun
Ayrı bir şehir imkan zaman ve kararlılığına bağlıAyrı bi şehre gidip yyaşayabilir miyim acaba diye dusunuyorum ? Terkeden sevgilinin allah belasını nezamn verir diye dusunuyorum:)
KeskeKesinlikle bi silgi olsa da kötü anıları silse
hamileyim :)Senin derdin ne mideni bulandiriyo?
Çok iyi anlıyorum seni bende yaşadım Allah başka dert vermesinKızım uyumuyor ben de onunla uğraşıyorum. Eğer uyutmayan çocuğunuz yoksa gidin uyuyun kıymetini bilin. Şu minik kuzum uyusa da benim başım da yastık görse off..
Ne araLeylayım doğrudur acılı bi leyla..Öldü içimdeki kelebekler
Ailesi iftira attı bna iyice ortalığı karıştırdi lar ben aileme gittim abimlere abim in eşi beni savundu onlara hakaret etmiş şimdi onlar kötü oldu diyorlar ki bu kdar kin olmaz biz kin tutmadık sizin huzurunuz için onlarında adım atması lazim
Guzeldi:) bu dert değil derman. . Allah hayırlı evlat versin sağlıkla sıhhatli inşaallahhamileyim :)
Oysa hiçte anlaşılmıyorhamileyim :)
Niye bu kadar dert hayrolaLeylayım doğrudur acılı bi leyla..Öldü içimdeki kelebekler
Kimsenin suçu yok ben yanlış insanları seçtimNe ara
Kelebeklerin ömrü 24 saat yalanınam ı kandın yok öyle birşey
Öküzlükmü yaptı acaba
Offf offf hangisini anlatayım geberiyorum acıdan...Sadece bunu biliyorumNiye bu kadar dert hayrola
Yanlış dediğine göre belliki haketmeyen biriKimsenin suçu yok ben yanlış insanları seçtim
Barıştık çoktan o diyo ki benim arkamda değilsin ailemi daha çok tutuyomusum bende tam tersini söylüyorum sürekli ailesiyle iç içeyiz şimdi diyorlar ki sen bizim gelinizsin kızımızsin mesela babası is bulmam için birilerini araya sokuyor maddi manevi yardimci oluyolar bugün ne varsa döktüm içindekileri onlaraOysa hiçte anlaşılmıyor
Bu arads konu sahibi eşinin sürekli sana küfür edip hakaret ettiği yüzünden de konu açmışsın barışmak mı istiyorsun
Gönlüme kimseyi düşürmesin gerek yok ben artık ömrümde kimseye güvenmem,inanmam son oldu..Yanlış dediğine göre belliki haketmeyen biri
Rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne düşürsün inşallah
tesekkur ederim :)Guzeldi:) bu dert değil derman. . Allah hayırlı evlat versin sağlıkla sıhhatli inşaallah
Çok iyi anlıyorum seni bende yaşadım Allah başka dert vermesin
Ailesi karışıyor ve etkileniyo eşim ben on gün yattım abim gelmemiş öyle abilik olmazmis eşim gondermemekte haklıymış ailesiyle görüşmeDigim zamn çok problem yaşadık şimdi bize kol kanat geriyor torunları na sahip çıkıyolar ya görüşmek ıstemesem daha kötü olur bide çalışma mevzum var kaynana bakcak cocugaesinizin ailesi ile gorusmezsiniz, bunu da esinize onu refuze etmeden, uygun lisanda aciklarsiniz. zamanla kendi ailenize dair duydugunuz ozlemin kirginligini hissettirirsiniz, butun bu sure zarfinda da onun kendi ailesi ile olan iliskisine karismazsiniz... boylece yoluna girer her sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?