Uyuyamayan kk uyeleri

Ayrı bi şehre gidip yyaşayabilir miyim acaba diye dusunuyorum ? Terkeden sevgilinin allah belasını nezamn verir diye dusunuyorum:)
Ayrı bir şehir imkan zaman ve kararlılığına bağlı
Diğerini düşünme canını yaktıysa Allah belasını ummadık anda veriyor

esinizin ailesi ile gorusmezsiniz, bunu da esinize onu refuze etmeden, uygun lisanda aciklarsiniz. zamanla kendi ailenize dair duydugunuz ozlemin kirginligini hissettirirsiniz, butun bu sure zarfinda da onun kendi ailesi ile olan iliskisine karismazsiniz... boylece yoluna girer her sey.

[Qllina, post: 44684390, member: 721175"]Ayrı bir şehir imkan zaman ve kararlılığına bağlı
Diğerini düşünme canını yaktıysa Allah belasını ummadık anda veriyor [/QUOTE]

Ah kararsizliklar yokmu . amin versin allah belasini:)

Kimsenin suçu yok ben yanlış insanları seçtim
Yanlış dediğine göre belliki haketmeyen biri
Rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne düşürsün inşallah

Oysa hiçte anlaşılmıyor
Bu arads konu sahibi eşinin sürekli sana küfür edip hakaret ettiği yüzünden de konu açmışsın barışmak mı istiyorsun
Barıştık çoktan o diyo ki benim arkamda değilsin ailemi daha çok tutuyomusum bende tam tersini söylüyorum sürekli ailesiyle iç içeyiz şimdi diyorlar ki sen bizim gelinizsin kızımızsin mesela babası is bulmam için birilerini araya sokuyor maddi manevi yardimci oluyolar bugün ne varsa döktüm içindekileri onlara

Ailesi karışıyor ve etkileniyo eşim ben on gün yattım abim gelmemiş öyle abilik olmazmis eşim gondermemekte haklıymış ailesiyle görüşmeDigim zamn çok problem yaşadık şimdi bize kol kanat geriyor torunları na sahip çıkıyolar ya görüşmek ıstemesem daha kötü olur bide çalışma mevzum var kaynana bakcak cocuga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…