Uyuyamayan kk uyeleri

Gönlüme kimseyi düşürmesin gerek yok ben artık ömrümde kimseye güvenmem,inanmam son oldu..
Öyle düşünme şimdi çok yeni
zamanla bi bakmışsın geçmiş

Kime ne kardeşim abi senin abin değil mi sen takmıyorsan onlara neeee

Ben valla bişey anlamadım sen iyimisin eşinin tarafıyla kötümüsün sorun bendemiki

Kime ne kardeşim abi senin abin değil mi sen takmıyorsan onlara neeee
Yönlendiriyorlar bizimkini ama abim de ön gün hasta yattım kalkamiyodum bi kere bile gelmedi herseye rağmen yine görmeye gelmeliydi ağızlarına laf verdi eşimde sinirli bu yüzden ona ama evime gelsin kapım Açık diyo abim istemiyo eşine laf söyledi diye bide bana attıkları suçtan dolayi

Öyle düşünme şimdi çok yeni
zamanla bi bakmışsın geçmiş
Ben bunu defalarca yaşadım hiç birsey geçmiyor iyi biliyorum ben bi erkek için ağlamıyorum güvendiğim insanların beni yüz üstü bırakmasına katlanamıyor

koçalar böyle malesef zora gelemiyolar annelere çok iş düşüyor analarin hakkı ödenmez annemi daha iyi anlıyorum simdi
Aynen yaa işim oluyo biraz oyala derim
10 dk sonra annesiii oğlun seni istiyoo diye bağırır

Abin de gurur yapıyodur kimse karısına,kardeşine laf söyletmezz
Esinde seni seviyorsa senin ailene saygı göstermek zorunda
Kimse kimseyi sevmek durumunda değil ama saygı duymak zorunda
Bizde onların ailelerine bayılmıyoruz ama eşlerimizin hatırı için gidip geliyoruz

Aynen öyle o gelmemiş ben gitmek istiyoMuş um abime gurur yokmuş bnde Halayı diyo ki bn yigenimi senle görüşmesi de abime diyodum göreyim diye o hiç mi görmek istemiyo seni yigenini istese görür diyo orda haklı aslında üzülüyorum bi abim var bi annem napcam bilmiyorum eşimde bende seviyoruz biraz evliliği yürütmek çok zormuss

Ben bunu defalarca yaşadım hiç birsey geçmiyor iyi biliyorum ben bi erkek için ağlamıyorum güvendiğim insanların beni yüz üstü bırakmasına katlanamıyor
Tatlım hayatta hiç kimseye yüzde yüz güvenme
Kimseyi kendin gibi iyi niyetli sanma
Hayatta sadece kendine güven yeter
O dönemler çokkk eskilerde kalmış
Az beklenti az hayal kırıklığı

Evet evlilik yürütmek çok zor ilk başlarda bi şeyleri görmezden geliyorsun umursamıyorsun zaman geçtikçe birikimler oluyo ve patlıyorsun
Onların sana bakışı bile rahatsız ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…