koçalar böyle malesef zora gelemiyolar annelere çok iş düşüyor analarin hakkı ödenmez annemi daha iyi anlıyorum simdiBende sizdenim oğlum ayağımda şu an eşim karşı koltukta uyuyo bende sinir oluyommmm
Öyle düşünme şimdi çok yeniGönlüme kimseyi düşürmesin gerek yok ben artık ömrümde kimseye güvenmem,inanmam son oldu..
Ailesi karışıyor ve etkileniyo eşim ben on gün yattım abim gelmemiş öyle abilik olmazmis eşim gondermemekte haklıymış ailesiyle görüşmeDigim zamn çok problem yaşadık şimdi bize kol kanat geriyor torunları na sahip çıkıyolar ya görüşmek ıstemesem daha kötü olur bide çalışma mevzum var kaynana bakcak cocuga
Büyük konuşma canım güvenirsin inşaallahGönlüme kimseyi düşürmesin gerek yok ben artık ömrümde kimseye güvenmem,inanmam son oldu..
Yönlendiriyorlar bizimkini ama abim de ön gün hasta yattım kalkamiyodum bi kere bile gelmedi herseye rağmen yine görmeye gelmeliydi ağızlarına laf verdi eşimde sinirli bu yüzden ona ama evime gelsin kapım Açık diyo abim istemiyo eşine laf söyledi diye bide bana attıkları suçtan dolayiKime ne kardeşim abi senin abin değil mi sen takmıyorsan onlara neeee
Mecburen iyi olduk eşimin tarafıyla abimle kötü olduk onlar yüzünden ailesi diyo en başta kocan gelir bırak abiyi bizleri eşine iyi gecinBen valla bişey anlamadım sen iyimisin eşinin tarafıyla kötümüsün sorun bendemiki
İnsanlar derken sevgili mi arkadaş miKimsenin suçu yok ben yanlış insanları seçtim
Ben bunu defalarca yaşadım hiç birsey geçmiyor iyi biliyorum ben bi erkek için ağlamıyorum güvendiğim insanların beni yüz üstü bırakmasına katlanamıyorÖyle düşünme şimdi çok yeni
zamanla bi bakmışsın geçmiş
Aynen yaa işim oluyo biraz oyala derimkoçalar böyle malesef zora gelemiyolar annelere çok iş düşüyor analarin hakkı ödenmez annemi daha iyi anlıyorum simdi
Yönlendiriyorlar bizimkini ama abim de ön gün hasta yattım kalkamiyodum bi kere bile gelmedi herseye rağmen yine görmeye gelmeliydi ağızlarına laf verdi eşimde sinirli bu yüzden ona ama evime gelsin kapım Açık diyo abim istemiyo eşine laf söyledi diye bide bana attıkları suçtan dolayi
İkisideİnsanlar derken sevgili mi arkadaş mi
Biraz zorBüyük konuşma canım güvenirsin inşaallah
Aynen öyle o gelmemiş ben gitmek istiyoMuş um abime gurur yokmuş bnde Halayı diyo ki bn yigenimi senle görüşmesi de abime diyodum göreyim diye o hiç mi görmek istemiyo seni yigenini istese görür diyo orda haklı aslında üzülüyorum bi abim var bi annem napcam bilmiyorum eşimde bende seviyoruz biraz evliliği yürütmek çok zormussAynen yaa işim oluyo biraz oyala derim
10 dk sonra annesiii oğlun seni istiyoo diye bağırır
Abin de gurur yapıyodur kimse karısına,kardeşine laf söyletmezz
Esinde seni seviyorsa senin ailene saygı göstermek zorunda
Kimse kimseyi sevmek durumunda değil ama saygı duymak zorunda
Bizde onların ailelerine bayılmıyoruz ama eşlerimizin hatırı için gidip geliyoruz
Herkesin hayatı böyle güvenecek birini bulmak zorlaştı dünya nüfusu arttıkça insan sayısı azaliyorİkisideailede var
Biraz zor
Ne kadar doğru dedin insan ailesinenbile güvenemiyor artıkHerkesin hayatı böyle güvenecek birini bulmak zorlaştı dünya nüfusu arttıkça insan sayısı azaliyor
Ben abimi evlendikten sonra diyorum ki tanımamış im bu o olamaz karısı ne derse o anneler değişmez ama anneler başka benceNe kadar doğru dedin insan ailesinenbile güvenemiyor artık
Tatlım hayatta hiç kimseye yüzde yüz güvenmeBen bunu defalarca yaşadım hiç birsey geçmiyor iyi biliyorum ben bi erkek için ağlamıyorum güvendiğim insanların beni yüz üstü bırakmasına katlanamıyor
Evet bunu öğretti hayat sagolsunTatlım hayatta hiç kimseye yüzde yüz güvenme
Kimseyi kendin gibi iyi niyetli sanma
Hayatta sadece kendine güven yeter
O dönemler çokkk eskilerde kalmış
Az beklenti az hayal kırıklığı
Annrler ahh anneler bilemem ki annemle aramız yokBen abimi evlendikten sonra diyorum ki tanımamış im bu o olamaz karısı ne derse o anneler değişmez ama anneler başka bence
Aynen öyle o gelmemiş ben gitmek istiyoMuş um abime gurur yokmuş bnde Halayı diyo ki bn yigenimi senle görüşmesi de abime diyodum göreyim diye o hiç mi görmek istemiyo seni yigenini istese görür diyo orda haklı aslında üzülüyorum bi abim var bi annem napcam bilmiyorum eşimde bende seviyoruz biraz evliliği yürütmek çok zormuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?