Uyuyamayanlardan mısınız?

Uyuyamıyorum. İki hafta sonra nikahım var. Son anda değişiklik olmazsa oda nikahı gibi beş altı kişiyle yapacağız. Balayı zaten yapmayacağız ama evde de eşimin çocuğu olduğu için ( üniversiteler kapalı) ben rahat edemem diyorum. Acaba ilk gece olayını ertelesek mi yada napsak düşünüp duruyorum.

Uyuyamıyorum. İki hafta sonra nikahım var. Son anda değişiklik olmazsa oda nikahı gibi beş altı kişiyle yapacağız. Balayı zaten yapmayacağız ama evde de eşimin çocuğu olduğu için ( üniversiteler kapalı) ben rahat edemem diyorum. Acaba ilk gece olayını ertelesek mi yada napsak düşünüp duruyorum.

Evde koca bi ünv li varken rahat olmaz tabi...Peki hep cocuguyla mı yaşayacaksınız

yatmadan 2-3 saat önce falan kahve içmeyin.
telefon ile yatmadan 1 saat önce minimum uğraşmayı kesin.
telefon ışığı cidden uyumaya olumsuz yönde etki ediyor.
papatya çayının sakinleştirici ve uyku getirici etkisi var. yatmadan 30 45 dk öncesinde falan için. mışıl mışıl uyuma olasılığınız yüksek tüm bunları yaparsanız.

Aramadın diye sitem etmiştim asla kabul etmez hatasını ve tartışmaya döndü..Sonra onceki yaptıklarımı sayıp döküp yalnız kalmaya ihtiyacım var bu sekilde yürütemiyorum deyip gitti
Klasik bahaneler.ilgisiz biriyle olmaz zaten.Allah daha iyisini tez zamanda karşına çıkarsın da mutluluktan uyuyama inşallah

yatmaya 3 saat kala telefonu bırak, yatağa da kitapla gir kitap oku. şu adem güneşin yeni kitabı beni acayip rahatlattı tavsiye ederim. bırak ve rahatla kitabın adı.

Yoğun bi iş hayatım var, yoruluyorum ve gündüz uykum da geliyor ama gel gör ki gece yatağa girince sağa dön sola dön yok uyuyamıyorum...
Sonra telefonu elime alıyorum tekrar bırakıyorum yine uyku yok...Böyle böyle saat 1 bazen 2 oluyor..

Hayatımda zaten stres vardı bir de her dakka korona haberleriyle iyce huzursuz oldum...Ve zor kalkıyorum sabah..Artı sevgilim de terketti bu arada sağolsun acımadı da ...

Benim gibi uyuyamayanlar öneriniz nedir?
YouTube da mistikyol derin uyku meditasyonu var. İlk günler alışana kadar birkaç kez dinlersin. Sonrasında çok rahat uyursun.

gecen hafta bende boyleydim corona stresinden.
sonra dusundum ben uyumayinca ne oluyor hangi problem halloluyor hiç.
kendime bir yontem buldum her gece basimi yastiga koydugumda tum sevdiklerimle guzel bir tatil koyunde bir masa basinda sen şakrak sohbet muhabbet hayali kuruyorum.
başka türlu kaybetme korkusunun verdigi aciyi susturamiyorum.
sizde size iyi gelecek seyleri dusunerek kapatin gozlerinizi

Back
X