- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi vesikaliyarim
youtubedan bi video açıyorum gözlerimi kapayıp dinliyorum pat uyumuşum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek yapin bebek olunca kafanizi yastiga koyar koymaz uyuyorsunuz
![]()
Zihnin dolu olduğu için uyuyamıyorsun... İçinden konuşup çok düşündüğün için. Beynini rahatsız ediyorsun oda seni uyutmuyor![]()
Uyuyamıyorum. İki hafta sonra nikahım var. Son anda değişiklik olmazsa oda nikahı gibi beş altı kişiyle yapacağız. Balayı zaten yapmayacağız ama evde de eşimin çocuğu olduğu için ( üniversiteler kapalı) ben rahat edemem diyorum. Acaba ilk gece olayını ertelesek mi yada napsak düşünüp duruyorum.
Yok hayır şuan üniversite kapalı olduğu için eve geldi. Normalde tatillerde bir ay filan geliyor.Evde koca bi ünv li varken rahat olmaz tabi...Peki hep cocuguyla mı yaşayacaksınız
Yok hayır şuan üniversite kapalı olduğu için eve geldi. Normalde tatillerde bir ay filan geliyor.
E o üniversite bi gün mutlaka bitecek ama çocuk evine döner yüksek ihtimalleYok hayır şuan üniversite kapalı olduğu için eve geldi. Normalde tatillerde bir ay filan geliyor.
Klasik bahaneler.ilgisiz biriyle olmaz zaten.Allah daha iyisini tez zamanda karşına çıkarsın da mutluluktan uyuyama inşallahAramadın diye sitem etmiştim asla kabul etmez hatasını ve tartışmaya döndü..Sonra onceki yaptıklarımı sayıp döküp yalnız kalmaya ihtiyacım var bu sekilde yürütemiyorum deyip gitti
Klasik bahaneler.ilgisiz biriyle olmaz zaten.Allah daha iyisini tez zamanda karşına çıkarsın da mutluluktan uyuyama inşallah
yatmaya 3 saat kala telefonu bırak, yatağa da kitapla gir kitap oku. şu adem güneşin yeni kitabı beni acayip rahatlattı tavsiye ederim. bırak ve rahatla kitabın adı.
YouTube da mistikyol derin uyku meditasyonu var. İlk günler alışana kadar birkaç kez dinlersin. Sonrasında çok rahat uyursun.Yoğun bi iş hayatım var, yoruluyorum ve gündüz uykum da geliyor ama gel gör ki gece yatağa girince sağa dön sola dön yok uyuyamıyorum...
Sonra telefonu elime alıyorum tekrar bırakıyorum yine uyku yok...Böyle böyle saat 1 bazen 2 oluyor..
Hayatımda zaten stres vardı bir de her dakka korona haberleriyle iyce huzursuz oldum...Ve zor kalkıyorum sabah..Artı sevgilim de terketti bu arada sağolsun acımadı da ...
Benim gibi uyuyamayanlar öneriniz nedir?
Kişisel gelişim kitabı mı?yatmaya 3 saat kala telefonu bırak, yatağa da kitapla gir kitap oku. şu adem güneşin yeni kitabı beni acayip rahatlattı tavsiye ederim. bırak ve rahatla kitabın adı.
Mümkünse dönmesinAramadın diye sitem etmiştim asla kabul etmez hatasını ve tartışmaya döndü..Sonra onceki yaptıklarımı sayıp döküp yalnız kalmaya ihtiyacım var bu sekilde yürütemiyorum deyip gitti
YouTube da mistikyol derin uyku meditasyonu var. İlk günler alışana kadar birkaç kez dinlersin. Sonrasında çok rahat uyursun.
evetKişisel gelişim kitabı mı?