Uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti

ağlamaktan gözleri şişirecek kadar üzülünecek birşey değil ki bu kendi değerinizin farkında olun biraz bir kişinin lafıyla yıkılıyorsanız bu yaşa kadar nasıl sağlam gelebildiniz merak ettim açıkcası:) insanlar konuşur düşünmeden birşeyler söylerler bu kadar takılmayın
Bilmem kendimi cok değersiz saçma sapan hissettim ben dolmuşum bir patlama yaşadim sanırim :)

Arkadas niye ısrarla birilerini buluyor?
Bide size niye söylüyor adamın dedikleriini?
Herikisi de densiz bence.
Takılmayın.

Arkadas niye ısrarla birilerini buluyor?
Bide size niye söylüyor adamın dedikleriini?
Herikisi de densiz bence.
Takılmayın.
Ben anlamadım birde eskiden böyle değildi hani yeni evli bir arkadaşim değil daha öncesi böyle bir durum olmadı bu sene birilerini getiriyo önüme tamam kötü niyet aramak istemiyorum kendince düsünüyo olabilir güzel birşeyde neye kırılırım kırilmam bunları bilmesi lazim birini bulunca okadar acele ediyorki uzerimde iyce bir pskolojik baski oluşuyor

Ben anlamadım birde eskiden böyle değildi hani yeni evli bir arkadaşim değil daha öncesi böyle bir durum olmadı bu sene birilerini getiriyo önüme tamam kötü niyet aramak istemiyorum kendince düsünüyo olabilir güzel birşeyde neye kırılırım kırilmam bunları bilmesi lazim birini bulunca okadar acele ediyorki uzerimde iyce bir pskolojik baski oluşuyor
Töbe yarabbim komisyon mu alıyon bacım sen derim:D
Pandemi var milleti getirip durmasın,virüs tasıcak resmn ya:S

Değmez üzüldüğünüze. tanımadığınız etmediğiniz adam sizi tanımadan böyle saçma bir laf demiş onu size yetiştiren arkadaşınız da ne biçim söylemiş ki bu kadar üzüldünüz. değer mi? Yaşın hiçbir önemi yok, ben mesela kendimden 3,5 yaş küçük biriyle evlendim. Sorun değil.

Back
X