Uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti

Alintiladiginiz seyi gordum de ne vahim. Konu sahibinin yuz konusunun yuzu de ayni temali. Evlenmek istiyor, tanistiriliyor birileriyle. Ya devam etmiyor gorusmeler ya da yasinin ilerlemis oldugu iletiliyor kendisine.

Hep ayni seyi yasayan konu sahibine elestirel yorum yapinca da konu sahibi gormezden geliyor yorumlari.

Enteresan bir hayat. Varsa yoksa evlilik, evlenememek.
Bana yorum yapmak zorunda değilsin lutfen konularima yorum yazmayiniz

Buna siz karar vermiyorsunuz. Istedigim konuya yorum yapabilirim.

Gercekleri duymak zorunuza mi gitti?
Siz bi dönüp kendi konulariniza bakin sanki bilmiyoruz bende size cevap vermek zorunda değilim konuma gelip tartişma ortami yaratmayin bir dahada yazdiğiniz hiçbirşeye cevap verip konumu dağitmiycam

Siz bi dönüp kendi konulariniza bakin sanki bilmiyoruz bende size cevap vermek zorunda değilim konuma gelip tartişma ortami yaratmayin bir dahada yazdiğiniz hiçbirşeye cevap verip konumu dağitmiycam

Sizi evlenme temasiyla tanidik ve acilan her konu da eskisinin biraz modifiye edilmis hali.

Cok duzgun bir sekilde yorum yapmami bile tartisma ortami yaratmak olarak algiliyorsunuz. Elestirel yorumlari zaten gormezlikten geliyorsunuz. Isinize gelenleri de kalplere boguyorsunuz.

Neyse, yolunuz acik olsun.

Çünkü çok ağrıma gitti bu duygu o kadar kötüki size anlatamam ve ben anne olmayı çok istiyorum içimde bu son ki durumdan sonra buna dair hiç umut kalmadı :KK43:

arkadaşın gerçekten arkadaşın olsa bunu söylemezdi, sana birilerini göstermeden önce o kişiye gösterirdi ki onun yorumuna göre sana söylesin.
ayıp.
çok ayıp arkadaşının bunu sana söylemesi.

Ya ben adamın densizliğini geçtim de. Bu tür durumlarda sizi kırıp üzeceğini bildiği halde lafı olduğu gibi getirenlere kızıyorum..

Ülen ne gerek var naklen yayına, az güzelle az düşünceli ol. Karşıdaki de insan üzülür kırılır hiç yok.

Başka durumlarda da geçerli sadece ikili ilişki değil. Empati yoksunlarını sevmiyorum
Kesinlikle katılıyorum. Hatalı olan direk nakleden kişi

Belki sizlere abartı gelecek ama sabahın bu saatinde konu açıyorum üzüntüden o kadar yani :( bir arkadaşım bu ara beni sürekli birileriyle tanıştırmak istedi hata bazı dediklerine kırıldım aradı gönlümü almaya çalişti mutlu olmani istiyorum beni yanliş anlama falan filan onun detayina girmeyip konuya gelmek istiyorum bana birisini gösterdi e bende beğenmedim ve dedimki istemiyorum bendende çocuğa bahsetmişler bende dedimki çocuğada diyinki görüştüğü varmiş gidipte yüzüne seni beğenmedi felan sakın demeyin sonuçta kimseyi kırmak istemem tanımasam bile.Neyse tamam dedi aradan iki üçgün geçti bu yine birisini gösterdi bu gösterdiği fena değildi ya ben dedim bunuda pek beğenmedim ama bir şans verebilirm buna dedim tamam dedi ve benim fotoğrafimi göstermişler eşiyle adam beni beğenmiş güzel kızmış demiş ama yaşı büyük ! Ya ķızlar bunu diyen adam bana benden 3 yaş büyük 36 yaşında o kadar kırıldım ağladımki he diyceksiniz belki ne var bunda bende dedim kendimce olabilir adam küçük biriyle evlilik tercih edicektir ama bu boylemi denilir ya bende beğenmediklerim oldu ama karşı tarafa paldır küldür hiç demedim .ya ben kendimi çok kötü hissediyorum elin adamı tanimam etmem evet ama bana ağir geldi dediği :( kendim için çok üzüldüm aklima öyle şeyler geliyoki aynaya bakiyorum sürekli mal mal keşke diyorum bana çirkin deseydi ama bunu demeseydi çok kırıc oldu yani gururum çok kırıldı sanırım. Bu şu demek çünkü bence senin yaşin büyük sevilmezsin! Senin yaşın büyük çocuğun olmayabilir vs vs uzar gider aklima neler geliyor neler kendime dair küçücük bir umudum vardı oda bu olayla gitti yani :( benden çok küçük yaştaki kızlarin evlenme hevesine şaşardım simdi onlari iyi anliyorum kimse bu berbat sevilmez duyguları yaşamak istemiyor çünkü :( şunları yazarken bile ağlaya ağlaya yazdim valla bu gözlerle nasıl işe gidicem tekrar nasil toparlarım bilmiyorum yazmasam iyce çatlıycaktım :(
Kusura bakmayın ama arkadaşınızin yaptığı yanlış. Bir kere niye eşi sizin fotonuza bakmış. Begenmis de. Bu onu iki rahatsız etmiş o yüzden size bunu demek istedi. Eşine birşey diyemedi sizin uzukeceginizi bile bile söyledi. Ben olsaydım. Derdim. Elektrik alamadı. Allah bahtını açık etsin. Demis derim. En yakınım da olsa. Çok ayıp etmiş.

Ya lütfen kızmayın ama 30 yaşını geçmiş bir insan için fazla cocuksu alınganlık ile bakmıyormusunuz? Bir kere erkekler kendileri 60 olsun 20 yasinda kiz isterler. Sanki adamın yaşı sizden büyük değilde küçük. Sanki onuda 20 linkler isteyecekti. O tamamen o adamın sal.kligi. Bosverin ne takıyorsunuz.

Kusura bakmayın ama arkadaşınızin yaptığı yanlış. Bir kere niye eşi sizin fotonuza bakmış. Begenmis de. Bu onu iki rahatsız etmiş o yüzden size bunu demek istedi. Eşine birşey diyemedi sizin uzukeceginizi bile bile söyledi. Ben olsaydım. Derdim. Elektrik alamadı. Allah bahtını açık etsin. Demis derim. En yakınım da olsa. Çok ayıp etmiş.
benim fotoğrafmi eşi o adama göstermiş adam beğenmiş güzel kızmış ama olmaz demiş ben yaş anlamında kuçük istiyorum felan filan .Evet size katiliyorum zaten birisi beni düsünüp incelik etse saşardim dann diye demesi gerekmezdi

Ya lütfen kızmayın ama 30 yaşını geçmiş bir insan için fazla cocuksu alınganlık ile bakmıyormusunuz? Bir kere erkekler kendileri 60 olsun 20 yasinda kiz isterler. Sanki adamın yaşı sizden büyük değilde küçük. Sanki onuda 20 linkler isteyecekti. O tamamen o adamın sal.kligi. Bosverin ne takıyorsunuz.
Yok kızmıyorumda ya o duyguyu anlatamiyorumda ben emin olum iğrenç bir his belkide ilk kez görüşceğim bir erkek bunu sorun ettiği için kötü oldum bilmiyirum burda çoğu dediki çirkin desede veya işte seni beğenmesede yine üzülürdün evet belki üzülürdüm ama bu derece asla olmazdım eminim çünkü kendi görüştüklerimin yüzünede demişimdir herksin güzellik anlayişi başkadir kimse kimseyi beğenmek zorunda değilki .Benimkisi burada çocukca belki algilandi abarti geldi ama benimkisi birazda dolmuşluk diyelim herkes bi laf söylüyor artik çok daraldım sustum buda benim patlama noktam oldu

arkadaşın gerçekten arkadaşın olsa bunu söylemezdi, sana birilerini göstermeden önce o kişiye gösterirdi ki onun yorumuna göre sana söylesin.
ayıp.
çok ayıp arkadaşının bunu sana söylemesi.
Bende böyle düşünüyorum bilmem heralde reddedilmeyeceğimi düşündü :)))

Bu kadar takıp üzülmeniz hiç normal değil. Heleki tanımadığınız ve bir daha göremeyeceğim tipler....

Bu kadar takıp üzülmeniz hiç normal değil. Heleki tanımadığınız ve bir daha göremeyeceğim tipler....
Ben bir şahsa takilmadimki yani mevzu o değil tanimam etmem eğer o adama takilsaydim evet bu hastalikli bir durum olurdu.Kendimi aşiri yiprattim evet ama bunlar tamamen artik devamli söylenenler kulağima gelenler vs vs sabır sabır bu son patlamam oldu ilk kez ağlayabildim çok uzun zaman sonra ben çok sevdiğim adam gidip başkasiyla evlenirken bile ağlayamadim evet üzüldüm ama ağlayamadim

Ben bir şahsa takilmadimki yani mevzu o değil tanimam etmem eğer o adama takilsaydim evet bu hastalikli bir durum olurdu.Kendimi aşiri yiprattim evet ama bunlar tamamen artik devamli söylenenler kulağima gelenler vs vs sabır sabır bu son patlamam oldu ilk kez ağlayabildim çok uzun zaman sonra ben çok sevdiğim adam gidip başkasiyla evlenirken bile ağlayamadim evet üzüldüm ama ağlayamadim
Valla boşver boşver . Dakika düşünmeye değmez. Hayatını böyle boş şeylere üzülerek geçirme. Zamanında ben de üzüldüm ağladım bi sürü erkeğe, boşşşşşş ve çok yazık. Önüne bakk. Kimse seni mutsuz edemez . Hayırlısıysa inşallah evlenip mutlu olursun/ ben de sonunda demiştim hayırlı diilse evlenmeyeyim. Hayırlısı olsun ve mutlu ol

Belki sizlere abartı gelecek ama sabahın bu saatinde konu açıyorum üzüntüden o kadar yani :KK43: bir arkadaşım bu ara beni sürekli birileriyle tanıştırmak istedi hata bazı dediklerine kırıldım aradı gönlümü almaya çalişti mutlu olmani istiyorum beni yanliş anlama falan filan onun detayina girmeyip konuya gelmek istiyorum bana birisini gösterdi e bende beğenmedim ve dedimki istemiyorum bendende çocuğa bahsetmişler bende dedimki çocuğada diyinki görüştüğü varmiş gidipte yüzüne seni beğenmedi felan sakın demeyin sonuçta kimseyi kırmak istemem tanımasam bile.Neyse tamam dedi aradan iki üçgün geçti bu yine birisini gösterdi bu gösterdiği fena değildi ya ben dedim bunuda pek beğenmedim ama bir şans verebilirm buna dedim tamam dedi ve benim fotoğrafimi göstermişler eşiyle adam beni beğenmiş güzel kızmış demiş ama yaşı büyük ! Ya ķızlar bunu diyen adam bana benden 3 yaş büyük 36 yaşında o kadar kırıldım ağladımki he diyceksiniz belki ne var bunda bende dedim kendimce olabilir adam küçük biriyle evlilik tercih edicektir ama bu boylemi denilir ya bende beğenmediklerim oldu ama karşı tarafa paldır küldür hiç demedim .ya ben kendimi çok kötü hissediyorum elin adamı tanimam etmem evet ama bana ağir geldi dediği :KK43: kendim için çok üzüldüm aklima öyle şeyler geliyoki aynaya bakiyorum sürekli mal mal keşke diyorum bana çirkin deseydi ama bunu demeseydi çok kırıc oldu yani gururum çok kırıldı sanırım. Bu şu demek çünkü bence senin yaşin büyük sevilmezsin! Senin yaşın büyük çocuğun olmayabilir vs vs uzar gider aklima neler geliyor neler kendime dair küçücük bir umudum vardı oda bu olayla gitti yani :KK43: benden çok küçük yaştaki kızlarin evlenme hevesine şaşardım simdi onlari iyi anliyorum kimse bu berbat sevilmez duyguları yaşamak istemiyor çünkü :KK43: şunları yazarken bile ağlaya ağlaya yazdim valla bu gözlerle nasıl işe gidicem tekrar nasil toparlarım bilmiyorum yazmasam iyce çatlıycaktım :KK43:
ay kuzum vallahi boşuna üzülmüşsün gerçekten gözyaşına yazık .Böyle adamlar genelde kendilerinde eksiklik olduğunu düşünen insanlardır.Nitekim sebep çocuksa 18 yaşında olup gebe kalamayan da var 40 yaşında tak diye hamile kalıp doğuran da..ve yaşın da ne var senin??tanıdığım herkes ben de dahil 30 yaşında evlılık düşünmeye baslıyoruz zaten.Okuldu işti derken ancak sıra gelıyor ee hayatında okuldan ya da işten. tanıstıgın bırı cıkmamıssa da bu sure daha da uzuyor.Eşimle 2yaş var aramızda ben 30 ken o 32 ydi inan yaş hıc sorun olmadı gündeme bıle gelmedı senin şu sığır adam gıbı de dusunebılırdı ya ben 25yaşında olan bırını ıstıyorum vs🙊aman salla ya nasibinde varsa her şey bahane gercekten o kişi çıktığında karşında hiç birşeyin önemi olmayacak göreceksin senin için sadece vakti değilmiş.Evlilik nasip işi

Belki sizlere abartı gelecek ama sabahın bu saatinde konu açıyorum üzüntüden o kadar yani :KK43: bir arkadaşım bu ara beni sürekli birileriyle tanıştırmak istedi hata bazı dediklerine kırıldım aradı gönlümü almaya çalişti mutlu olmani istiyorum beni yanliş anlama falan filan onun detayina girmeyip konuya gelmek istiyorum bana birisini gösterdi e bende beğenmedim ve dedimki istemiyorum bendende çocuğa bahsetmişler bende dedimki çocuğada diyinki görüştüğü varmiş gidipte yüzüne seni beğenmedi felan sakın demeyin sonuçta kimseyi kırmak istemem tanımasam bile.Neyse tamam dedi aradan iki üçgün geçti bu yine birisini gösterdi bu gösterdiği fena değildi ya ben dedim bunuda pek beğenmedim ama bir şans verebilirm buna dedim tamam dedi ve benim fotoğrafimi göstermişler eşiyle adam beni beğenmiş güzel kızmış demiş ama yaşı büyük ! Ya ķızlar bunu diyen adam bana benden 3 yaş büyük 36 yaşında o kadar kırıldım ağladımki he diyceksiniz belki ne var bunda bende dedim kendimce olabilir adam küçük biriyle evlilik tercih edicektir ama bu boylemi denilir ya bende beğenmediklerim oldu ama karşı tarafa paldır küldür hiç demedim .ya ben kendimi çok kötü hissediyorum elin adamı tanimam etmem evet ama bana ağir geldi dediği :KK43: kendim için çok üzüldüm aklima öyle şeyler geliyoki aynaya bakiyorum sürekli mal mal keşke diyorum bana çirkin deseydi ama bunu demeseydi çok kırıc oldu yani gururum çok kırıldı sanırım. Bu şu demek çünkü bence senin yaşin büyük sevilmezsin! Senin yaşın büyük çocuğun olmayabilir vs vs uzar gider aklima neler geliyor neler kendime dair küçücük bir umudum vardı oda bu olayla gitti yani :KK43: benden çok küçük yaştaki kızlarin evlenme hevesine şaşardım simdi onlari iyi anliyorum kimse bu berbat sevilmez duyguları yaşamak istemiyor çünkü :KK43: şunları yazarken bile ağlaya ağlaya yazdim valla bu gözlerle nasıl işe gidicem tekrar nasil toparlarım bilmiyorum yazmasam iyce çatlıycaktım :KK43:
ağlamaktan gözleri şişirecek kadar üzülünecek birşey değil ki bu kendi değerinizin farkında olun biraz bir kişinin lafıyla yıkılıyorsanız bu yaşa kadar nasıl sağlam gelebildiniz merak ettim açıkcası:) insanlar konuşur düşünmeden birşeyler söylerler bu kadar takılmayın

Valla boşver boşver . Dakika düşünmeye değmez. Hayatını böyle boş şeylere üzülerek geçirme. Zamanında ben de üzüldüm ağladım bi sürü erkeğe, boşşşşşş ve çok yazık. Önüne bakk. Kimse seni mutsuz edemez . Hayırlısıysa inşallah evlenip mutlu olursun/ ben de sonunda demiştim hayırlı diilse evlenmeyeyim. Hayırlısı olsun ve mutlu ol
İnşallah canım teşekkür ederim

ay kuzum vallahi boşuna üzülmüşsün gerçekten gözyaşına yazık .Böyle adamlar genelde kendilerinde eksiklik olduğunu düşünen insanlardır.Nitekim sebep çocuksa 18 yaşında olup gebe kalamayan da var 40 yaşında tak diye hamile kalıp doğuran da..ve yaşın da ne var senin??tanıdığım herkes ben de dahil 30 yaşında evlılık düşünmeye baslıyoruz zaten.Okuldu işti derken ancak sıra gelıyor ee hayatında okuldan ya da işten. tanıstıgın bırı cıkmamıssa da bu sure daha da uzuyor.Eşimle 2yaş var aramızda ben 30 ken o 32 ydi inan yaş hıc sorun olmadı gündeme bıle gelmedı senin şu sığır adam gıbı de dusunebılırdı ya ben 25yaşında olan bırını ıstıyorum vs🙊aman salla ya nasibinde varsa her şey bahane gercekten o kişi çıktığında karşında hiç birşeyin önemi olmayacak göreceksin senin için sadece vakti değilmiş.Evlilik nasip işi
Teşekkür ederim yorumunuz iyi geldi❤

Back
X