Ama arkadaşsınız illa sevgili olmayacaksınız bu işin sonunda bunu anlatmaya çalışıyorumO soruyu alinca aninda karşi taraf biter gözümde size belki alinganlik gelebilir ama ben üzülmek istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama arkadaşsınız illa sevgili olmayacaksınız bu işin sonunda bunu anlatmaya çalışıyorumO soruyu alinca aninda karşi taraf biter gözümde size belki alinganlik gelebilir ama ben üzülmek istemiyorum
Çok teşekkür ederim güzel dilekkeriniz için çok güzel yazmişsinizHemen kurtul bu düşünceden çok yıpratırsın kendini gerek yok, erkekler de kadınlar da hayatta kaybedenleri hissediyor, sen pes edersen o enerji iyice açığa çıkar. Kendine bebek gibi bak, saçını makyajını giysilerini doğru kullan, kilona dikkat et. Bir de gülümse ve enerjik görün. En kısa zamanda güzel haber gelecek hadi inanıyorum sana![]()
Söyledikleriniz ağir gelmiyor da ben bu konuda bir çok kez güzel enerjide olmama rağmen hiç değişmedi malesefki .Ayrıca hayır asla neden kadın yaş aldikça değersizleşsin ben bunu nasil düşünebilirim öyle olsa erkek kardeşim var kendinden 5 yaş büyük bir kızı önermiş bir insanım kardeşime bu zihniyette olsam farklı olurdu .Ben toplumun bizlere bakiş açisina üzülüyorum kırılıyorum bu yani burdan gerçekten birçok söylediğim belliki yanliş anlaşiliyor malesefsizinle yaşıtım, 33 yaşındayım ve erkek arkadaşım 37 yaşında. yakın bir arkadasım benle yaşıt ve sevgilisi 29 yaşında. o da ben de hayatımıza evliliği koymuyoruz, hatta o anne olmayı çok istiyor, ben istemiyorum. yine de ne o ne ben böyle bir durum için -hele de tanımadığım önem arz etmeyen bir adam- için bırak ağlamayı güler geçerdik. çünkü "kadın" olmanın yaşla, sayıyla, doğurganlıkla bir ilgisi yok. kendimi örnek vermem objektif bakış açısı olmayabilir o yüzden bir kaç arkadaşım için konuşacağım. kendilerini liseden bu yana uzun yıllardır tanıyorum, her zaman ilgi gören kadınlardı, sağlıklarına bakımlarına dikkat ettiler, eğitimlerine hobilerine ve hayattaki sevdikleri şeylere önem verip o yönde ilerlediler ve ben bu kadınlardan bir gün bile "sizin bahsettiklerinizi" duymadım.
bu söylediğim ağır gelebilir, fakat kişisel fikrim, bakımlı, kendini eğitmiş, ruhunu canlı tutan, hayat enerjisi olan kadınlar hangi yaş olursa olsun daima karşı cinsle ilişkiler açısından şanslı oluyorlar çünkü "aura" denilen şeyi aslında sizin hayata bakış açınız oluşturuyor. ama bu sizin bakış açınızla maalesef olmaz, siz küçük göstermekle bile övünüyorsunuz çünkü bilinçaltı düşünceniz muhtemelen "yaş arttıkça kadının değersizleşeceği". "kadın" olmaktan anladığınız birey olmak değil de sadece erkeğe sunulan güzellik ve doğurganlık olursa, bu durumunuz hiç bitmez, çok da ağlarsınız.
dediklerimi nasıl algılarsınız bilmiyorum ama derinde kendi yanlış düşünce biçiminiz ve diğer arkadaşlarında belirttiği gibi özgüvensizliğiniz yatıyor. umarım buna eğilirsiniz.
Kesinlikle yani onada dedim alalacele bi tavırda saçma birşeydi dediğiniz çok mantikli ve olmasi gerekenBurda hatalı olan tanıştıran arkadaşta. iki tarafa genel hatlarıyla bilgi verseler bu sıkıntı olmaz. Bir kız var ama yaşı, işi, boyu vs şudur eğer uygun görürsen tanıştıralim denmeli.
Gerçekten amacı oysa başardi hakikaten kendimi helak ettim ağlamaktan ama yaşadiklarima ağladim adami tanimam etmem insanlara anlamsiz geliyor ama mevzu başka oysaki siz beni anlayabildiniz bence
İnşallahh çokk teşekkür ederim❤❤Tabii ki anlıyorum...
Bekarsındır, yok mu hayatında kimse derler
Nişanlanırsın, düğün ne zaman derler
Evlenirsin, bebek ne zaman derler
Ayrılırsın, yok mu hayatında kimse
deyip, yine başa dönerler...
Kısacası herkes her zaman mutlaka konuşacak şeyler bulur.
Siz kafanıza taktıkça daha çok üstünüze gelirler.
O yüzden kimsenin sizi bu duruma sokmasına, üzmesine, ağlatmasına bir daha izin vermeyin...
Evlilik kader, kısmet, nasip işidir. Bir önce ki yazdığımda da dediğim gibi, bazen olmaması olmasından daha hayırlıdır...
Umarım her şeyin en güzeli, en hayırlısı sizi bulur ve bugün ağladığınıza ilerde gülecek kadar çok mutlu olursunuz ...
Bu özgüvenlik durum değilki ben incindiğim konuyi belirttim.çirkin deseydi göbek atmazdim ama bu kadar eminimki üzülmezdim hatta ben en başında dedim kimse kimseyi beğenmek zorunda değil diye ama benimde beğenmediklerim oluyoda nebileyin dan diye gidinde adama bunu yetiştirin dememValla özgüven sizde sıfır,çirkin deseydi bu seferde ağmayacaktınız sanmayın... hiç tanımadığınız birinin iki lafına takmayın canım...arkadaşınız sizinle dalga geçiyor sanki.. görüşmeyi kesin..
Asil sorun burda iste bu dusuncede. Boyle dusundugunuz icin bu tarz soylenenlere cok icerliyosunuz cunku kendiniz de bunu dusunuyorsunuz. Ki ben dusuncelerin enerjimize yansidigini ve o tarz seyleri cektigine inaniyorum. Bir kac sene once sevgilim yok diye cok takiyordum ve sanki her sey icin gec kalmisim gibi hissediyordum. Arkadaşlarımın çoğunun sevgilisi vardı evlilik yolundalardı. Artık sonsuza kadar yalnızım gibisinden ve öyle düşünürken çevrem de hep o tarz konuşuyordu garip bir şekilde. En yakın arkadaşım sevgilim olmamasını garipsediğine dair şeyler söylüyordu, başka arkadaşım karamsardı ikimiz de yalnız kalıcaz hep tarzı. Ben de ikisine de şu an içerlediğiniz gibi içerliyordum. Sonra iyi hissetmek diye bir kitap var ordaki yöntemlerden birini uyguladım ve beni ne bu kadar kötü hissettiriyor iyice ortaya döküp mantıksız yönlerini fark edince ferahladım ve artık bu konu beni üzmüyor. Böyle hissedersem hemen nerde mantıksızım anlıyorum ruh halim düzeliyor. Ki ben dusuncelerimi degistirdikten sonra hayatima giren kisiler de oldu.Ne güzel ama birinin beni sevmesi bana o kadar uzak geliyorki etrafta o kadar genç kiz varken benle kim artik görüşürki onu anladım valla teşekkür ederim umarim
Asil sorun burda iste bu dusuncede. Boyle dusundugunuz icin bu tarz soylenenlere cok icerliyosunuz cunku kendiniz de bunu dusunuyorsunuz. Ki ben dusuncelerin enerjimize yansidigini ve o tarz seyleri cektigine inaniyorum. Bir kac sene once sevgilim yok diye cok takiyordum ve sanki her sey icin gec kalmisim gibi hissediyordum. Arkadaşlarımın çoğunun sevgilisi vardı evlilik yolundalardı. Artık sonsuza kadar yalnızım gibisinden ve öyle düşünürken çevrem de hep o tarz konuşuyordu garip bir şekilde. En yakın arkadaşım sevgilim olmamasını garipsediğine dair şeyler söylüyordu, başka arkadaşım karamsardı ikimiz de yalnız kalıcaz hep tarzı. Ben de ikisine de şu an içerlediğiniz gibi içerliyordum. Sonra iyi hissetmek diye bir kitap var ordaki yöntemlerden birini uyguladım ve beni ne bu kadar kötü hissettiriyor iyice ortaya döküp mantıksız yönlerini fark edince ferahladım ve artık bu konu beni üzmüyor. Böyle hissedersem hemen nerde mantıksızım anlıyorum ruh halim düzeliyor. Ki ben dusuncelerimi degistirdikten sonra hayatima giren kisiler de oldu.
Umarim anlatabilmisimdir. Tipinize laf etse alinmazmissiniz ama yasiniz hassas noktaniz o yuzden bu kadar icerliyorsunuz ve bu enerji de karsiya geciyor. Daha önce pozitif olduğum dönem olmuştu demişsiniz başka yorumda, ama gerçekten bunu aşmış olsaydınız hala bu laflara bu kadar üzülmezdiniz.
evet benden kaynaklı zor olabilirEvlilikte zor olan bisey yok. Zor oluyorsa demek ki biseyler yanliş gidiyor.
Ben evlendigim ilk yil eşimin ailesiyle sorun yaşadim mesela ama ben yaşadim diye herkes eş ailesiyle sorunlu olmuyor veya daha iyi tolere edebiliyor, zor gelmiyor kimisine.
Eş ailesiyle sorun yaşamiş olmam ben ve karsimdaki insanlarla alakali tamamen.
Şuan eşimin ailesiyle bir sorunum yok, rahatim mesela.
Evlilikte biseyler zorsa onu zorlaştiran biz veya karsimizdakilerdir.
Ha ben genel olarak evlilik insani degilim diyorsaniz 40 yasinda da evlenseniz bu degişmezdi.
Ben de önceki konuları da gördüğüm için böyle bir yorum yaptım yoksa yorumum arkadaşına kızmak odaklı olurdu. Umarım bir an önce kendine eziyet etmeyi bırakır.Alintiladiginiz seyi gordum de ne vahim. Konu sahibinin yuz konusunun yuzu de ayni temali. Evlenmek istiyor, tanistiriliyor birileriyle. Ya devam etmiyor gorusmeler ya da yasinin ilerlemis oldugu iletiliyor kendisine.
Hep ayni seyi yasayan konu sahibine elestirel yorum yapinca da konu sahibi gormezden geliyor yorumlari.
Enteresan bir hayat. Varsa yoksa evlilik, evlenememek.
Ya siz neden benimle uğraşiyosunuz sürekli sizin konulariniz çokmu farkliAlintiladiginiz seyi gordum de ne vahim. Konu sahibinin yuz konusunun yuzu de ayni temali. Evlenmek istiyor, tanistiriliyor birileriyle. Ya devam etmiyor gorusmeler ya da yasinin ilerlemis oldugu iletiliyor kendisine.
Hep ayni seyi yasayan konu sahibine elestirel yorum yapinca da konu sahibi gormezden geliyor yorumlari.
Enteresan bir hayat. Varsa yoksa evlilik, evlenememek.