Uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti

Adamın oyle dediğini nerden bileceksin...Belki hiç senden bahsetmedi bile, kendi uydurması belki...Diyelim ki adam bunu dedi o zaman da sırf şekilci zaten evlilik yürümezdi..Güzel ama büyük demiş...Bak hep şekilci...O adam evlense de mutlaka boşanır ben burdan emin oldum valla

Çünkü çok ağrıma gitti bu duygu o kadar kötüki size anlatamam ve ben anne olmayı çok istiyorum içimde bu son ki durumdan sonra buna dair hiç umut kalmadı
Neden anne olmayasınız kötü düşünmeyin yakın bir tanıdığım 40 yaşında evlendi ve çocuğu oldu 40 yaşında ama gör hem fit hem güzel o yüzden hiç böyle şeylerle canınızı sıkmayın üstelik bu kadar ağlamaya hiç gerek yok ki

Beni kimsenin isteyeceğini hiç düşünmüyorum artik istemediğim sadece yinede bir şans vereyim dediğim adam bile bana bunu demişken

Yok uydurmamiştir eminim .Bilmiyorumki inanin mesele bu adamda değil genel anlamda çok üzüldüm insanlarin bu kadar kırıci olabilmesine üzüldüm bunu demek istemiyorum ama tipine bakmadan bana bunu demesi çok garip muhtemelen mesleğinkariyerli onun ukalalığından

Bende onu dedim sanki kendisi 20 lik delikanlı hayret ettim

Beni kimsenin isteyeceğini hiç düşünmüyorum artik istemediğim sadece yinede bir şans vereyim dediğim adam bile bana bunu demişken
Hayır öyle değil işte bu dediğim tanıdığım gör öyle mutlu ki
Ağlayıp durma sil gözünün yaşını evlenince sonra bu topiği okuyup güleceksin kendine tee buraya yazıyorum

Valla ben anlamadım adam guzel kızmış demiş eee sorun ne 36 yaşında imiş sizden 3 yaş buyuk eee gayet ideal .
Arkadasınız da maşallah..

Valla ben anlamadım adam guzel kızmış demiş eee sorun ne 36 yaşında imiş sizden 3 yaş buyuk eee gayet ideal .
Arkadasınız da maşallah..
Bende anlamadım inanin ondan büyük olsam anlarim derim ya tamam istrmeyebilir demekki 18 yaşindaki biriyle düsünuyor bunu diyende güya okumuş etmis kariyerli bir adam

Hey maşallah insanlara şaşiyorum sanki ağızlari fal kim ağzindan ne çıkiyosa onu yaşiyo ben bugün kalkio desemki asla böyle bişe istememde kendimden 10 yaş kücük erkekle evlenecem ben sonumu düşünemiyorum...

Hayır öyle değil işte bu dediğim tanıdığım gör öyle mutlu ki
Ağlayıp durma sil gözünün yaşını evlenince sonra bu topiği okuyup güleceksin kendine tee buraya yazıyorum
Canim benim teşekkür ederim :) inşallah diyelim .Nebileyim baksanıza daha yasim 33 ken bile bunlari duyuyorum çok ağrıma gtti yine kederlendim

Bende anlamadım inanin ondan büyük olsam anlarim derim ya tamam istrmeyebilir demekki 18 yaşindaki biriyle düsünuyor bunu diyende güya okumuş etmis kariyerli bir adam
Size buyuk mu dedi yaşlı mı dedi ki anlamadım..

cok abartıyorsunuz , adam oyle demıs ne olmus ? sız dıyorsunuz ya ben karsı tarafı kırmamak ıcın dıkkat ederım, o adam dogru tercıh degılmıs sızın ıcın demek kı ne guzel ıste boyle seyler daha yuz yuze gelmeden netıcelenıyor ?
daha genc gosteren bırını tercıh edıyor olabılır bu sız yaslısınız anlamanı da gelmıyor daha genc gorunenı ıstıyordur bunca bu denlı agıt yakacak ne var kı ?

bence sız evlılık ıcın acele etmeyın bu kadar basıt seye boyle uykusu kacan evlenınce sadoya baglar allah muhafaza cok cıddıyım ben .

hıc unutmuyorum ben bekarken bı arkadasım guya çöpümü çatacak
ben oyle resımle falan aday secmem bunu bılıyor bende o sırada kursa gıdıyorum bırlıkte kursuma gelmısler cay ıcelım hemde dersınden gerı kalma dıye
bende cocugun o nıyetle bana bakmaya geldıgını bılmıyorum haberım yok yanı orada gorucem sonra arkadasım dıyecekmıs kı bana cocuk senden hoslandı ne dusunursun konusmak ıstermısın dıyecekmıs
buna gerek kalmadı cocuk konusurken yasımı sordu soyledım pat dıye irisin kalın etlısın yasından buyuk duruyorsun dedı
yuzune fener tutulmus tavsan gıbı kaldım once sonra bır kahkaha patlattım
bunu hayatımda ılk kez ondan duydum cunku 34 yasımda olmama ragmen maksımum 30 duran uzun ınce bır kızım yanı pandemıden once magaza gezdıgımde bırı benı begenmıs bekarmısınız dıye gelmıs sormustu evlıyım cocugum var dedıgımde ınanamamıstı cocugum olduguna ınanmıyor mıllet oyle dıyeyım anlayın
ama percemlerını one ınek yalamıs gıbı tarayan maço tavırlı gomlegının onunu acmıs kunduralı abimiz (anladınız o tıpı ) bana etin kalın irisin buyuk duruyorsun dedı

buna en fazla gulunur ne aglayacagım esım benden kucuk mesela ama esım benden buyuk duruyor ne var kı bunda olabılır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…