Neden anne olmayasınız kötü düşünmeyin yakın bir tanıdığım 40 yaşında evlendi ve çocuğu oldu 40 yaşında ama gör hem fit hem güzel o yüzden hiç böyle şeylerle canınızı sıkmayın üstelik bu kadar ağlamaya hiç gerek yok kiÇünkü çok ağrıma gitti bu duygu o kadar kötüki size anlatamam ve ben anne olmayı çok istiyorum içimde bu son ki durumdan sonra buna dair hiç umut kalmadı
Kendimi düsürmek istemedim kendi bilir bu tarz biride bana gelmesin zaten diyebildimkabahatin büyüğü arkadaşınızda. kırılacağımı düşünmedin mi lafı olduğu gibi getirdin diye çıkışmazsanız hatalısınız.
Beni kimsenin isteyeceğini hiç düşünmüyorum artik istemediğim sadece yinede bir şans vereyim dediğim adam bile bana bunu demişkenNeden anne olmayasınız kötü düşünmeyin yakın bir tanıdığım 40 yaşında evlendi ve çocuğu oldu 40 yaşında ama gör hem fit hem güzel o yüzden hiç böyle şeylerle canınızı sıkmayın üstelik bu kadar ağlamaya hiç gerek yok ki
Yok uydurmamiştir eminim .Bilmiyorumki inanin mesele bu adamda değil genel anlamda çok üzüldüm insanlarin bu kadar kırıci olabilmesine üzüldüm bunu demek istemiyorum ama tipine bakmadan bana bunu demesi çok garip muhtemelen mesleğinkariyerli onun ukalalığındanAdamın oyle dediğini nerden bileceksin...Belki hiç senden bahsetmedi bile, kendi uydurması belki...Diyelim ki adam bunu dedi o zaman da sırf şekilci zaten evlilik yürümezdi..Güzel ama büyük demiş...Bak hep şekilci...O adam evlense de mutlaka boşanır ben burdan emin oldum valla
Bende onu dedim sanki kendisi 20 lik delikanlı hayret ettimKendisi kaç yaşındaymış haspamin tövbe estağfurullah ayrıca 33 yaş büyük mi allasen yaa ben bir yerden sonra saymayı bıraktım ve kendimi hala 19 hissediyorum ve öylede gösteriyorum şu göbek gitse 17 olucam
Hayır öyle değil işte bu dediğim tanıdığım gör öyle mutlu kiBeni kimsenin isteyeceğini hiç düşünmüyorum artik istemediğim sadece yinede bir şans vereyim dediğim adam bile bana bunu demişken
Evet evlilik düşünüyorum zaten kimseyle uzun süreli bi sevgilik olmadiki hepsi bi bahane buldu çekti gitti evlenmezsem bile şunu derdim hiç değilse seviyorum seviliyorum ama yok yaniSiz sadece evllik mi düşünüyorsunuz peki ?
Bende anlamadım inanin ondan büyük olsam anlarim derim ya tamam istrmeyebilir demekki 18 yaşindaki biriyle düsünuyor bunu diyende güya okumuş etmis kariyerli bir adamValla ben anlamadım adam guzel kızmış demiş eee sorun ne 36 yaşında imiş sizden 3 yaş buyuk eee gayet ideal .
Arkadasınız da maşallah..
Hey maşallah insanlara şaşiyorum sanki ağızlari fal kim ağzindan ne çıkiyosa onu yaşiyo ben bugün kalkio desemki asla böyle bişe istememde kendimden 10 yaş kücük erkekle evlenecem ben sonumu düşünemiyorum...Takma kafana. Böyle tür erkekler var. Yaşları 40 civarına yakın olanlar bile 20 lik istiyorlar. Bizzat şahidim. Sulalemizde vardı biri yaşı 38 annesine 22 den yaşlı olmasın dedive gerçekten de 21 yaşında ki bir kızı aldı.
Canim benim teşekkür ederim :) inşallah diyelim .Nebileyim baksanıza daha yasim 33 ken bile bunlari duyuyorum çok ağrıma gtti yine kederlendimHayır öyle değil işte bu dediğim tanıdığım gör öyle mutlu ki
Ağlayıp durma sil gözünün yaşını evlenince sonra bu topiği okuyup güleceksin kendine tee buraya yazıyorum
Ya bende artik sıkılmıştım hatta kırıcıda konuştu birkaç kez dedim ki artik tamam diyeyim keşkede demeseydimNe manasiz seyler. Bekar insana surekli evlen evlen denmez ki ya, gorgusuzluk bu arkadasinizin yaptigi.
Size buyuk mu dedi yaşlı mı dedi ki anlamadım..Bende anlamadım inanin ondan büyük olsam anlarim derim ya tamam istrmeyebilir demekki 18 yaşindaki biriyle düsünuyor bunu diyende güya okumuş etmis kariyerli bir adam
Yaşı büyük demişSize buyuk mu dedi yaşlı mı dedi ki anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?