Farklı tanişma istemiyorumki artik kendim kimseyle tanismak istemiyorum çünkü o şekilde daha ciddiyetsiz oluyor böyle en azindan evet denilen çok ağirima gitti ama niyetler daha belliArkadaş aracılığiyla biriyle tanışabilirsiniz elbette ama sizin birden çok konunuz var bununla ilgili.
Bu tarz tanışmalar için çokta anormal şeyler değil bence yazdıklarınız.
Karşınızda hiç fikrinizin olmadığı insanlar oluyor, başlangıcı da mantık ve istekler üzerine olduğu için, normal kabul etmeniz lazım olanları. Duygusal yaklaşacaksanız size göre değil demek ki bu tarz tanışmalar.
Bilmemki belkide tamamen bu konuyu kapatmak kendimi kapatmak herkesle iletişimi kesmek en azindan sürekli sevilmez olduğumu hatirlatan yokKonuşmanız önemli değil yaydığınız enerji evlenmek istiyorum enerjisi böyle bir şey gerçekten var biraz daha rahat olun daha relax olun olursa olur olmazsa amannn tavrı takının
Eğer bu benim başima gelen sadece birkaç şey olsaydi dediginiz gibi rahat olurdum sallamazdim bu kaçinci yasadigim sey hatirlamiyorumBu konular bana çok saçma geliyor ya ne biliyim, kendine güveni olan insan umursamaz bence böyle dingillerle muhatap olmaz
Evet çok haklisiniz arkadaş olan öyle söylemez biriyle görüşmeye başlamiş der üzerinde durmaz geçistirir o kadar haklisinizki .Yardim almayi isterdim ama o imkan yok gerçekten artik yaşadiklarimdan dolayi hiç sağliklindüşünemiyorum farkindayim her seferinde benzer şeyleri yaşiyorum bende hakliyim ama boşa bu sağliksiz düsüncelerde değilimAdamı tanımazsınız etmezsiniz. Keşke daha zarif bir adam olsaydı ama olmak zorunda da değil. Adamın yaş kriteri var, bu şekilde ifade etmiş.
Siz ince davranan bir insansınız diye, tanımadığınız ve sizi tanımayan insanlardan bunu ummak, hep üzer, pek de gerçekçi değil.
Diyelim ki kabalık, e arkadaşınızın, adı üstünde sizin arkadaşınız, size bunu bu şekilde söylemiş olması, adamınkinden daha büyük bir kabalık
değil mi?
Hiç olmazsa, önceki seferlerde sizden öğrendiği gibi davranamaz mıydı, size, aa meğerse adam başka biriyle görüşmeye başlamış diyip, geçiştiremez miydi ? Belki ona da doğal geldi, siz farklı nedenlerle beyleri, beyler farklı nedenlerle sizi uygun bulmayabilirler.
Ha, onu bunu boşverin, bunu duymuş olmak esas beni üzen, sabahlara kadar ağlatan şey diyorsanız, lütfen samimiyetime ve iyi niyetime inanın, profesyonel yardım almayı düşünün bu konuda. Bir iki seans biriyle konuşmak bile bakış açınızın üzerinde çok olumlu etkiler yapar. Bu sağlıklı bir durum değil.
Evet çok haklisiniz arkadaş olan öyle söylemez biriyle görüşmeye başlamiş der üzerinde durmaz geçistirir o kadar haklisinizki .Yardim almayi isterdim ama o imkan yok gerçekten artik yaşadiklarimdan dolayi hiç sağliklindüşünemiyorum farkindayim her seferinde benzer şeyleri yaşiyorum bende hakliyim ama boşa bu sağliksiz düsüncelerde değilimAdamı tanımazsınız etmezsiniz. Keşke daha zarif bir adam olsaydı ama olmak zorunda da değil. Adamın yaş kriteri var, bu şekilde ifade etmiş.
Siz ince davranan bir insansınız diye, tanımadığınız ve sizi tanımayan insanlardan bunu ummak, hep üzer, pek de gerçekçi değil.
Diyelim ki kabalık, e arkadaşınızın, adı üstünde sizin arkadaşınız, size bunu bu şekilde söylemiş olması, adamınkinden daha büyük bir kabalık
değil mi?
Hiç olmazsa, önceki seferlerde sizden öğrendiği gibi davranamaz mıydı, size, aa meğerse adam başka biriyle görüşmeye başlamış diyip, geçiştiremez miydi ? Belki ona da doğal geldi, siz farklı nedenlerle beyleri, beyler farklı nedenlerle sizi uygun bulmayabilirler.
Ha, onu bunu boşverin, bunu duymuş olmak esas beni üzen, sabahlara kadar ağlatan şey diyorsanız, lütfen samimiyetime ve iyi niyetime inanın, profesyonel yardım almayı düşünün bu konuda. Bir iki seans biriyle konuşmak bile bakış açınızın üzerinde çok olumlu etkiler yapar. Bu sağlıklı bir durum değil.
33 yaş çok değil ki gören de 53 sanacak ağlama sakın hele bir de bu kadarCanim benim teşekkür ederim :) inşallah diyelim .Nebileyim baksanıza daha yasim 33 ken bile bunlari duyuyorum çok ağrıma gtti yine kederlendim
Hiç tanımadığınız biri size yaşı büyük dedi diye mi bu kadar ağladınız?Belki sizlere abartı gelecek ama sabahın bu saatinde konu açıyorum üzüntüden o kadar yanibir arkadaşım bu ara beni sürekli birileriyle tanıştırmak istedi hata bazı dediklerine kırıldım aradı gönlümü almaya çalişti mutlu olmani istiyorum beni yanliş anlama falan filan onun detayina girmeyip konuya gelmek istiyorum bana birisini gösterdi e bende beğenmedim ve dedimki istemiyorum bendende çocuğa bahsetmişler bende dedimki çocuğada diyinki görüştüğü varmiş gidipte yüzüne seni beğenmedi felan sakın demeyin sonuçta kimseyi kırmak istemem tanımasam bile.Neyse tamam dedi aradan iki üçgün geçti bu yine birisini gösterdi bu gösterdiği fena değildi ya ben dedim bunuda pek beğenmedim ama bir şans verebilirm buna dedim tamam dedi ve benim fotoğrafimi göstermişler eşiyle adam beni beğenmiş güzel kızmış demiş ama yaşı büyük ! Ya ķızlar bunu diyen adam bana benden 3 yaş büyük 36 yaşında o kadar kırıldım ağladımki he diyceksiniz belki ne var bunda bende dedim kendimce olabilir adam küçük biriyle evlilik tercih edicektir ama bu boylemi denilir ya bende beğenmediklerim oldu ama karşı tarafa paldır küldür hiç demedim .ya ben kendimi çok kötü hissediyorum elin adamı tanimam etmem evet ama bana ağir geldi dediği kendim için çok üzüldüm aklima öyle şeyler geliyoki aynaya bakiyorum sürekli mal mal keşke diyorum bana çirkin deseydi ama bunu demeseydi çok kırıc oldu yani gururum çok kırıldı sanırım. Bu şu demek çünkü bence senin yaşin büyük sevilmezsin! Senin yaşın büyük çocuğun olmayabilir vs vs uzar gider aklima neler geliyor neler kendime dair küçücük bir umudum vardı oda bu olayla gitti yani benden çok küçük yaştaki kızlarin evlenme hevesine şaşardım simdi onlari iyi anliyorum kimse bu berbat sevilmez duyguları yaşamak istemiyor çünkü şunları yazarken bile ağlaya ağlaya yazdim valla bu gözlerle nasıl işe gidicem tekrar nasil toparlarım bilmiyorum yazmasam iyce çatlıycaktım
Ben karşı tarafta ne maddiyatı taktım ne işi bu tarz halledilebilebilir meseleler bana sorun olmadi benim için bir önemli mevzu var yası büyükte olsa genç gözüksün isterim bu görüştüğümde aslinda olduğundan büyük gözüküyordu ama şans vermek istedim hatta bundan önce görüştüklerimede bircok sans verdim tamamen kritersiz olmadım illaki evlenmem lazim kesin diyipte kimseye atlamadim .Ben arkadaşima bunun bilincinde olduğum için dedimki detay olarak belirtki çok yeni birşeymiş humeyra bana söylememiş henüz yeni diye ben herşeyi düsündüm dedim zaten .Buradaki mevzu anlatmsk istediğim çok basit aslınds insan hep ayni şeyleri yaşayip duyunca ister istemez kötü oluyor kendi içimde üzerini örttüm ama dolmuşum farkinda olmadan buds patlama noktam oldu işte olay bu kadar basit kendimi aşiri kötü hissettim ve konu açtimGörücü bu değil mi ? 'ben bulamadım,biri bana mantıga uygun bir eş bulsun'
Benim yakın bir arkadaşım görücü usulü fakir fukara borçlu bir adamla evlenmişti. Ki kızın durumu çok iyi, ailesinin kirada kaç tane evi var. O kıza da demiştim, insan görücü usulü evlenir de normalde bulamayacağı iyi biriyle evlenir diye. Gitti,evlendi. Şimdi hem çocuğun huyunu suyunu sevmiyor,hem maddi kaygılarla yaşıyor, ailelerden destek alıyor.
WTF???
Siz de aynı şekilde. Bunca gosterilen insanların ya mesleğini beğenmediniz, olmuşken mühendis olsun , dediniz. Ya tipini beğenmediniz, olmuşken yakışıklı olsun- colugumun çocuğumun geni güzel olsun dediniz. Ya ailesini begenmediniz ya başka bir şey...
Nasıl ki kendinize ait kriteriniz varsa onların da var.
Ayrıca 33 yaş , yaş bile değil. Ben de otuz olacağım, evlilik planının e'si bile yok. Hayatıma aldığım insan evlilik konusunu açsa kapattiriyorum. 33 yaş da geceler boyu ağlayacak bir yaş değil. Adama da hak verdim kesinlikle. Zaten seni sevmiyor, sana karşı bir bagi yok. Belki normalde karşılaşıp hoşlansa ondan büyük olmana bile önem vermez. Ama arkadaşı tarafindan gösterilen, Alalade bir fotoğrafsın. Tabii ki kendi kriterine uygun değilse daha güzelini, daha gencini, daha çok kazananani ya da ev hanımı olacak kişiyi isteyebilirsin. Sonuçta katalog işi gibi bir şey, anladığim kadarıyla arkadaşınızın yaptığı. Adam da katalogda daha iyi ,daha f/p bir ürün görmek istemiş olabilir.
Bence olay çok normal. Eğer siz de gerçekten tez elden gelinlik giymek istiyorsaniz size gösterilenlere şans verin . Belki sizin boyu kisa diye reddettiginiz adam da geceler boyu ağlıyordur, "maddiyatin kötü dese düzeltirdim, burnun yamuk dese yaptırirdım,kel dese saç ektirirdim..ama bu boyla ben ne yapayım" diye, belli mi olur? 'ben başka bahane bul,beğenmedi deme dedim' demekle sıyrılmış mi oluyorsunuz? Belki de arkadaşınız dan dun birisi. Size soyleidgi gibi eşine dostuna 'yok kanka begenmedi' diyor. Ki sizi yakın arkadaşım diye gosteriyor millete. Adam salak mı, düşünemiyor mu 'yakin arkadasinin yalnız olup olmadığını naisl bilmez,demek ki beni beğenmedi' diye?
İnsanların sıkıntılarıyla dalga geçer tarzda olmanız hiç hoş değilSecmece karpuzmu bu yav surekli yenisi geliyor
Su forumda ki en buyuk 1. Dert koca bulamamak 2.dert sevgilim yanimda yurudu hamile kalirmiyim
Hani derdini kucumsemek istemiyorum ama bunun icinde aglaya aglaya heder olunmaz. Zaten sevgili de trendyoldan resmine bakip secilip beğenmediysen gönderilmez. Kendin secer tanir beğenir dibini koklar alirsin.
Evet yipratmaz normalde ama sürekli ayni şeyler yaşaninca böyle oluyor sanırımHiç tanımadığınız biri size yaşı büyük dedi diye mi bu kadar ağladınız?
E siz her önüne geleni beğeniyor musunuz? Hayır. Bazı insanlar kırılmasın vs diye farklı şekilden reddeder bazıları direkt söyler. Bu kırılacak bir cevap değil ki. O adam için yaşınız büyük olabilir bir başkası için küçük olabilir ve yine bir başkası için yaşınız ideal olabilir. İnsan bunun için kendini bu kadar yıpratır mı?
Kesinlikle haklısınız öyle yapıcam gözüküyor zaten aslında ben öncesinde mesafe koymuştum ama ısrarla arar benim mesafe koymam daha önce patavatsizliklari olmuştu bide zaten kendimi birçok şeyden geri cekmiştim bana iyi gelmiyor çünkü insanlar bu sonkinde artik zorlayince eh tamam diyeyim dedimNe aglayacak ne de adama laf edecek birsey yok. Adama gore yasiniz buyuk olabilir sizin bazi erkeklerin tipini begenmemenizle ayni durum. Sorun arkadasinizin sizin kirilabileceginizi dusunmeyerek bunu pat diye yüzünüze soylemesi olmus. Burada da adamin dedigine uzulmek yerine arkadasinizla iliskinizi sorgulamaniz lazim. Boyle biriyle arama mesafe koyardim açıkçası.
Hmyraa,Belki sizlere abartı gelecek ama sabahın bu saatinde konu açıyorum üzüntüden o kadar yanibir arkadaşım bu ara beni sürekli birileriyle tanıştırmak istedi hata bazı dediklerine kırıldım aradı gönlümü almaya çalişti mutlu olmani istiyorum beni yanliş anlama falan filan onun detayina girmeyip konuya gelmek istiyorum bana birisini gösterdi e bende beğenmedim ve dedimki istemiyorum bendende çocuğa bahsetmişler bende dedimki çocuğada diyinki görüştüğü varmiş gidipte yüzüne seni beğenmedi felan sakın demeyin sonuçta kimseyi kırmak istemem tanımasam bile.Neyse tamam dedi aradan iki üçgün geçti bu yine birisini gösterdi bu gösterdiği fena değildi ya ben dedim bunuda pek beğenmedim ama bir şans verebilirm buna dedim tamam dedi ve benim fotoğrafimi göstermişler eşiyle adam beni beğenmiş güzel kızmış demiş ama yaşı büyük ! Ya ķızlar bunu diyen adam bana benden 3 yaş büyük 36 yaşında o kadar kırıldım ağladımki he diyceksiniz belki ne var bunda bende dedim kendimce olabilir adam küçük biriyle evlilik tercih edicektir ama bu boylemi denilir ya bende beğenmediklerim oldu ama karşı tarafa paldır küldür hiç demedim .ya ben kendimi çok kötü hissediyorum elin adamı tanimam etmem evet ama bana ağir geldi dediği kendim için çok üzüldüm aklima öyle şeyler geliyoki aynaya bakiyorum sürekli mal mal keşke diyorum bana çirkin deseydi ama bunu demeseydi çok kırıc oldu yani gururum çok kırıldı sanırım. Bu şu demek çünkü bence senin yaşin büyük sevilmezsin! Senin yaşın büyük çocuğun olmayabilir vs vs uzar gider aklima neler geliyor neler kendime dair küçücük bir umudum vardı oda bu olayla gitti yani benden çok küçük yaştaki kızlarin evlenme hevesine şaşardım simdi onlari iyi anliyorum kimse bu berbat sevilmez duyguları yaşamak istemiyor çünkü şunları yazarken bile ağlaya ağlaya yazdim valla bu gözlerle nasıl işe gidicem tekrar nasil toparlarım bilmiyorum yazmasam iyce çatlıycaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?