Uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti

Evlilik evlilik diyoruz ama karşımızdaki olgun ve evlenilecek insan mi dikkkat etmiyoruz. Şartları fena olmayıp karakteri olgunlaşmamış o kadar insan var ki. Ya da cahil diyelim. Şimdiden böyle basit konuşan evlilikte nasıl olur acaba? Evet kadınlar çocuk doğurmak istiyor ama siz evlilikte mutsuz olacaksanız dünyaya getireceğiniz cocugunuzda bu durumdan etkilenecek. O yuzden yaşım geçiyor diye evlilik doğru değil.

Bende yaşlı gözükmüyorumki hatta yaşimdan küçük olduğumdan konuşulmus ama onun için gerçekler önemli demekki .Ağıt yakmak değil aşırı kırıldım çunkü defalsrca ayni şeyleri yaşiyorum ben nedesem boş ayni şeyleri kimse yaşamadan bilemez teşekkur ederim yinede

Bende yaşlı gözükmüyorumki hatta yaşimdan küçük olduğumdan konuşulmus ama onun için gerçekler önemli demekki .Ağıt yakmak değil aşırı kırıldım çunkü defalsrca ayni şeyleri yaşiyorum ben nedesem boş ayni şeyleri kimse yaşamadan bilemez te
bende inanin yaşimdan çok küçük duruyorum büyük dursam onuda anlarim herkes söyler hatta ama onun mevzu başka genç olsun enerjik sun çocuk doğursun bol bol kafasindadir tahminim

Valla ben empati yapamadım. Pazardan karpuz seçer gibi fotoğrafa bakıp kasinı gözünü begenmedim diyerek bir kahve içmeyi reddeden sizsiniz. Sizin hareketiniz ne kadar sığsa o adamlarınki de o kadar sığ
Ben kendimi biliyorum bu siğ düşünce değilki o adamla kahve içsemde yinede hayır diycektim biliyorum bu benim tamamen ince düşüncemden dolayı kimseye bu lafi demeyi sevmiyorum şimdide bu adam beni dış görünüş anlamında ya tarzim değil dese yine anlarım ama yaş nedir ya sanki 20 lik delikanlı

Sizin kriteriniz dis gorunus onlarinki de yaş olabilir. Belki bir fotografa bakip reddettiginiz insanlar daha farkli dusunuyor olabilirdi ama herkesin bir tercihi var.
Ben asla yargilamiyorumki konumdada dedim bahsettim ama bu bir kıza bunun yaşi büyükmüş de denilmez saygi icabı

Ben asla yargilamiyorumki konumdada dedim bahsettim ama bu bir kıza bunun yaşi büyükmüş de denilmez saygi icabı
Ama yargilamissiniz iste :) begenmediginiz biri de sizin icin bunu diyebilir. "Dis gorunuse bakmak nedir ya sanki kendi dunya guzeli" gibi

Hiç boşuna gerizekalı bir adamın dediği şeye üzülmeyin .Yaşla alakalı genellemelere takılmayın ,o adamın tercihi öyle diye her insan aynı düşünecek diye bir kaide yok .Ayrıca size habire birisini bulan şu insanlarada haddini bildirin .Neymiş öyle size o lafı gelipte, alınıp alınamayacağınızı düşünemeyecek kadar cahiller gibi gelip aktarmalar falan .Çok itici birileri uzak durun bu insanlardan .

Yaşınız için 25 deselerdi emin olun tanışmak isterdi. Görüntünüz değil sorun, yaşınız büyük gelmiş sadece. Bu ülkenin erkeklerinin çoğu böyle. Dün müge anli da bir konu gördüm. Adam 14 sene önce evin 21 yasindaki kızıyla nişanlanıyor, sonra onu bırakıp, 14 yaşındaki küçüğü kaçırıyor.

Bazıları için ne kadar küçük o kadar iyi.

Sizin bir eksiğiniz yok, kafalar çok geri kalmış, çok ilkel.

Siz nasıl biriyle dış görünüşünü beğenmediğiniz için görüşmek istemiyorsanız başkasıda sizinle yaşından dolayı görüşmek istememis olabilir. Sizin için dış görünüş önceliklidir başkası için yaş. Gayet normal birşey bu aslında.

Siz kendi içinizde yaşınızı, evliliğe geç kaldığınızı sorun ettiğiniz için gözleriniz şişecek kadar ağladığıniz buna muhtemelen.

Bence burada ki asıl sorun, arkadaş dediğiniz kişinin bunu size direkt söylemesi hoş yaş değil fotoğrafınızı beğenmeyip görüşmek istemese onu da sorun edecektiniz gibi geldi bana.

Bende eminim zaten beni beğenmiş güzel kızmış demiş küçükte gözüküyor demiş ama mevzu yaş bende gördüm canm müge anlıda .Bu ilkel adaminda öyle kariyerli işi varki dersinizki bu nasil bu kafada

Evet evlilik düşünüyorum zaten kimseyle uzun süreli bi sevgilik olmadiki hepsi bi bahane buldu çekti gitti evlenmezsem bile şunu derdim hiç değilse seviyorum seviliyorum ama yok yani
Ya yanlış anlamayın ama şimdi evleneceğiz diye başlayıp olmayan bir çok ilişki ve evlenmek ne yaa diye başlayıp evlenilen çok ilişki var ama kesin olan şu istekleriniz siz isteseniz de istemeseniz de bir enerji yayıyor belki de sizin bu evlilik düşünceniz fazla yoğundur ve bu insanları korkutuyordur biraz akışına bıraksanız sadece takılsanız nasıl olur ?

Adama diyecek laf çok o ayrı . Çok arar daha çıtır kız parası varsa belki bulur. Ben arkadaşınıza takıldım . Arkadaşınız size direk bunu mu söyledi yani yaşın büyük istemedi mi dedi ? Ben olsam başka bir şey derim o lafı asla arkadaşıma söylemem . Bence siz arkadaşlığınızı bir daha gözden geçirin . Ayrıca 33 yaş evlilik için ideal bir yaş geç değil ki .

Tabiki istemeyebilir inanin aslında bu konuda benim birşey dememde belki doğru değil ama bu direkt söylenmez ben beğenmediğim birine gidinde adama koşa koşa seni beğrnmemis sakın demeyin derim görüştügü varmiş diyin derim .Arkadaşımda hatali bana demek zorunda değikdi bunu ben buna kırıldım evet kendimede üzüldüm hep ayni şeyleri yaşamama ne derseniz artik.Hayır inanin dış görunüş dese ben bu kadar inanin olmazdım çünkü hep derim herksin güzellik anlayişi başkadır aslınds birisi çirkindir ama güzel gelir sana yada güzeldir ama bi tutmaz elektrik nebileyim uzarda gider iste anlatabildim umarim

Evet direkt dedi yaşından dolayı seni istemedi dedi o kadar kırıldimki o an kendimi zor tuttum aşiri bozuldum beni çok iyi anladiniz teşekkür ederim

Ama taniştirlmalarda zaten ilk etapta evlilik konuşmuyoruzki hatta hiç evlilik konusuna giremiyoruz daha dogrusu ben hemen o konuya girmeyi doğru bulmuyorum ve karşi taraf açar evlilik konusunuda ama karşi taraf evlilik ister gibi dursada sonunda anlamsizca son veren karşi taraf olur

Evet direkt dedi yaşından dolayı seni istemedi dedi o kadar kırıldimki o an kendimi zor tuttum aşiri bozuldum beni çok iyi anladiniz teşekkür ederim
Rica ederim , asla kendini yıpratma . Millet 35 den sonra evlenip çifter çifter çocuk yapıyor . Ne yaşın geç ne de biri yaşı büyük dedi diye yaşlandın . Hep densizler çıkar karşımıza hepsine takılırsak yandık .Belki de arkadaşın ilk talibini beğenmedin diye böyle bir şey uydurdu .

Konuşmanız önemli değil yaydığınız enerji evlenmek istiyorum enerjisi böyle bir şey gerçekten var biraz daha rahat olun daha relax olun olursa olur olmazsa amannn tavrı takının

Arkadaş aracılığiyla biriyle tanışabilirsiniz elbette ama sizin birden çok konunuz var bununla ilgili.

Bu tarz tanışmalar için çokta anormal şeyler değil bence yazdıklarınız.

Karşınızda hiç fikrinizin olmadığı insanlar oluyor, başlangıcı da mantık ve istekler üzerine olduğu için, normal kabul etmeniz lazım olanları. Duygusal yaklaşacaksanız size göre değil demek ki bu tarz tanışmalar.

Yok doğruyu demiştir oda baya hevesliydi çünkü .Hayırlısı artik diyecem başka birşey diyemiyorum çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…