Bende yaşlı gözükmüyorumki hatta yaşimdan küçük olduğumdan konuşulmus ama onun için gerçekler önemli demekki .Ağıt yakmak değil aşırı kırıldım çunkü defalsrca ayni şeyleri yaşiyorum ben nedesem boş ayni şeyleri kimse yaşamadan bilemez teşekkur ederim yinedecok abartıyorsunuz , adam oyle demıs ne olmus ? sız dıyorsunuz ya ben karsı tarafı kırmamak ıcın dıkkat ederım, o adam dogru tercıh degılmıs sızın ıcın demek kı ne guzel ıste boyle seyler daha yuz yuze gelmeden netıcelenıyor ?
daha genc gosteren bırını tercıh edıyor olabılır bu sız yaslısınız anlamanı da gelmıyor daha genc gorunenı ıstıyordur bunca bu denlı agıt yakacak ne var kı ?
bence sız evlılık ıcın acele etmeyın bu kadar basıt seye boyle uykusu kacan evlenınce sadoya baglar allah muhafaza cok cıddıyım ben .
Bende yaşlı gözükmüyorumki hatta yaşimdan küçük olduğumdan konuşulmus ama onun için gerçekler önemli demekki .Ağıt yakmak değil aşırı kırıldım çunkü defalsrca ayni şeyleri yaşiyorum ben nedesem boş ayni şeyleri kimse yaşamadan bilemez tecok abartıyorsunuz , adam oyle demıs ne olmus ? sız dıyorsunuz ya ben karsı tarafı kırmamak ıcın dıkkat ederım, o adam dogru tercıh degılmıs sızın ıcın demek kı ne guzel ıste boyle seyler daha yuz yuze gelmeden netıcelenıyor ?
daha genc gosteren bırını tercıh edıyor olabılır bu sız yaslısınız anlamanı da gelmıyor daha genc gorunenı ıstıyordur bunca bu denlı agıt yakacak ne var kı ?
bence sız evlılık ıcın acele etmeyın bu kadar basıt seye boyle uykusu kacan evlenınce sadoya baglar allah muhafaza cok cıddıyım ben .
bende inanin yaşimdan çok küçük duruyorum büyük dursam onuda anlarim herkes söyler hatta ama onun mevzu başka genç olsun enerjik sun çocuk doğursun bol bol kafasindadir tahminimhıc unutmuyorum ben bekarken bı arkadasım guya çöpümü çatacak
ben oyle resımle falan aday secmem bunu bılıyor bende o sırada kursa gıdıyorum bırlıkte kursuma gelmısler cay ıcelım hemde dersınden gerı kalma dıye
bende cocugun o nıyetle bana bakmaya geldıgını bılmıyorum haberım yok yanıorada gorucem sonra arkadasım dıyecekmıs kı bana cocuk senden hoslandı ne dusunursun konusmak ıstermısın dıyecekmıs
buna gerek kalmadıcocuk konusurken yasımı sordu soyledım pat dıye irisin kalın etlısın yasından buyuk duruyorsun dedı
yuzune fener tutulmus tavsan gıbı kaldım once sonra bır kahkaha patlattım
bunu hayatımda ılk kez ondan duydum cunku 34 yasımda olmama ragmen maksımum 30 duran uzun ınce bır kızım yanıpandemıden once magaza gezdıgımde bırı benı begenmıs bekarmısınız dıye gelmıs sormustu evlıyım cocugum var dedıgımde ınanamamıstı cocugum olduguna ınanmıyor mıllet oyle dıyeyım anlayın
ama percemlerını one ınek yalamıs gıbı tarayan maço tavırlı gomlegının onunu acmıs kunduralı abimiz (anladınız o tıpı ) bana etin kalın irisin buyuk duruyorsun dedı
buna en fazla gulunur ne aglayacagımesım benden kucuk mesela ama esım benden buyuk duruyor ne var kı bunda olabılır ?
Ben kendimi biliyorum bu siğ düşünce değilki o adamla kahve içsemde yinede hayır diycektim biliyorum bu benim tamamen ince düşüncemden dolayı kimseye bu lafi demeyi sevmiyorum şimdide bu adam beni dış görünüş anlamında ya tarzim değil dese yine anlarım ama yaş nedir ya sanki 20 lik delikanlıValla ben empati yapamadım. Pazardan karpuz seçer gibi fotoğrafa bakıp kasinı gözünü begenmedim diyerek bir kahve içmeyi reddeden sizsiniz. Sizin hareketiniz ne kadar sığsa o adamlarınki de o kadar sığ
Ben asla yargilamiyorumki konumdada dedim bahsettim ama bu bir kıza bunun yaşi büyükmüş de denilmez saygi icabıSizin kriteriniz dis gorunus onlarinki de yaş olabilir. Belki bir fotografa bakip reddettiginiz insanlar daha farkli dusunuyor olabilirdi ama herkesin bir tercihi var.
Ben kendimi biliyorum bu siğ düşünce değilki o adamla kahve içsemde yinede hayır diycektim biliyorum bu benim tamamen ince düşüncemden dolayı kimseye bu lafi demeyi sevmiyorum şimdide bu adam beni dış görünüş anlamında ya tarzim değil dese yine anlarım ama yaş nedir ya sanki 20 lik delikanlı
Ama yargilamissiniz iste :) begenmediginiz biri de sizin icin bunu diyebilir. "Dis gorunuse bakmak nedir ya sanki kendi dunya guzeli" gibiBen asla yargilamiyorumki konumdada dedim bahsettim ama bu bir kıza bunun yaşi büyükmüş de denilmez saygi icabı
Hiç boşuna gerizekalı bir adamın dediği şeye üzülmeyin .Yaşla alakalı genellemelere takılmayın ,o adamın tercihi öyle diye her insan aynı düşünecek diye bir kaide yok .Ayrıca size habire birisini bulan şu insanlarada haddini bildirin .Neymiş öyle size o lafı gelipte, alınıp alınamayacağınızı düşünemeyecek kadar cahiller gibi gelip aktarmalar falan .Çok itici birileri uzak durun bu insanlardan .Belki sizlere abartı gelecek ama sabahın bu saatinde konu açıyorum üzüntüden o kadar yanibir arkadaşım bu ara beni sürekli birileriyle tanıştırmak istedi hata bazı dediklerine kırıldım aradı gönlümü almaya çalişti mutlu olmani istiyorum beni yanliş anlama falan filan onun detayina girmeyip konuya gelmek istiyorum bana birisini gösterdi e bende beğenmedim ve dedimki istemiyorum bendende çocuğa bahsetmişler bende dedimki çocuğada diyinki görüştüğü varmiş gidipte yüzüne seni beğenmedi felan sakın demeyin sonuçta kimseyi kırmak istemem tanımasam bile.Neyse tamam dedi aradan iki üçgün geçti bu yine birisini gösterdi bu gösterdiği fena değildi ya ben dedim bunuda pek beğenmedim ama bir şans verebilirm buna dedim tamam dedi ve benim fotoğrafimi göstermişler eşiyle adam beni beğenmiş güzel kızmış demiş ama yaşı büyük ! Ya ķızlar bunu diyen adam bana benden 3 yaş büyük 36 yaşında o kadar kırıldım ağladımki he diyceksiniz belki ne var bunda bende dedim kendimce olabilir adam küçük biriyle evlilik tercih edicektir ama bu boylemi denilir ya bende beğenmediklerim oldu ama karşı tarafa paldır küldür hiç demedim .ya ben kendimi çok kötü hissediyorum elin adamı tanimam etmem evet ama bana ağir geldi dediği kendim için çok üzüldüm aklima öyle şeyler geliyoki aynaya bakiyorum sürekli mal mal keşke diyorum bana çirkin deseydi ama bunu demeseydi çok kırıc oldu yani gururum çok kırıldı sanırım. Bu şu demek çünkü bence senin yaşin büyük sevilmezsin! Senin yaşın büyük çocuğun olmayabilir vs vs uzar gider aklima neler geliyor neler kendime dair küçücük bir umudum vardı oda bu olayla gitti yani benden çok küçük yaştaki kızlarin evlenme hevesine şaşardım simdi onlari iyi anliyorum kimse bu berbat sevilmez duyguları yaşamak istemiyor çünkü şunları yazarken bile ağlaya ağlaya yazdim valla bu gözlerle nasıl işe gidicem tekrar nasil toparlarım bilmiyorum yazmasam iyce çatlıycaktım
Bende eminim zaten beni beğenmiş güzel kızmış demiş küçükte gözüküyor demiş ama mevzu yaş bende gördüm canm müge anlıda .Bu ilkel adaminda öyle kariyerli işi varki dersinizki bu nasil bu kafadaYaşınız için 25 deselerdi emin olun tanışmak isterdi. Görüntünüz değil sorun, yaşınız büyük gelmiş sadece. Bu ülkenin erkeklerinin çoğu böyle. Dün müge anli da bir konu gördüm. Adam 14 sene önce evin 21 yasindaki kızıyla nişanlanıyor, sonra onu bırakıp, 14 yaşındaki küçüğü kaçırıyor.
Bazıları için ne kadar küçük o kadar iyi.
Sizin bir eksiğiniz yok, kafalar çok geri kalmış, çok ilkel.
Ya yanlış anlamayın ama şimdi evleneceğiz diye başlayıp olmayan bir çok ilişki ve evlenmek ne yaa diye başlayıp evlenilen çok ilişki var ama kesin olan şu istekleriniz siz isteseniz de istemeseniz de bir enerji yayıyor belki de sizin bu evlilik düşünceniz fazla yoğundur ve bu insanları korkutuyordur biraz akışına bıraksanız sadece takılsanız nasıl olur ?Evet evlilik düşünüyorum zaten kimseyle uzun süreli bi sevgilik olmadiki hepsi bi bahane buldu çekti gitti evlenmezsem bile şunu derdim hiç değilse seviyorum seviliyorum ama yok yani
Tabiki istemeyebilir inanin aslında bu konuda benim birşey dememde belki doğru değil ama bu direkt söylenmez ben beğenmediğim birine gidinde adama koşa koşa seni beğrnmemis sakın demeyin derim görüştügü varmiş diyin derim .Arkadaşımda hatali bana demek zorunda değikdi bunu ben buna kırıldım evet kendimede üzüldüm hep ayni şeyleri yaşamama ne derseniz artik.Hayır inanin dış görunüş dese ben bu kadar inanin olmazdım çünkü hep derim herksin güzellik anlayişi başkadır aslınds birisi çirkindir ama güzel gelir sana yada güzeldir ama bi tutmaz elektrik nebileyim uzarda gider iste anlatabildim umarimSiz nasıl biriyle dış görünüşünü beğenmediğiniz için görüşmek istemiyorsanız başkasıda sizinle yaşından dolayı görüşmek istememis olabilir. Sizin için dış görünüş önceliklidir başkası için yaş. Gayet normal birşey bu aslında.
Siz kendi içinizde yaşınızı, evliliğe geç kaldığınızı sorun ettiğiniz için gözleriniz şişecek kadar ağladığıniz buna muhtemelen.
Bence burada ki asıl sorun, arkadaş dediğiniz kişinin bunu size direkt söylemesi hoş yaş değil fotoğrafınızı beğenmeyip görüşmek istemese onu da sorun edecektiniz gibi geldi bana.
Evet direkt dedi yaşından dolayı seni istemedi dedi o kadar kırıldimki o an kendimi zor tuttum aşiri bozuldum beni çok iyi anladiniz teşekkür ederimAdama diyecek laf çok o ayrı . Çok arar daha çıtır kız parası varsa belki bulur. Ben arkadaşınıza takıldım . Arkadaşınız size direk bunu mu söyledi yani yaşın büyük istemedi mi dedi ? Ben olsam başka bir şey derim o lafı asla arkadaşıma söylemem . Bence siz arkadaşlığınızı bir daha gözden geçirin . Ayrıca 33 yaş evlilik için ideal bir yaş geç değil ki .
Ama taniştirlmalarda zaten ilk etapta evlilik konuşmuyoruzki hatta hiç evlilik konusuna giremiyoruz daha dogrusu ben hemen o konuya girmeyi doğru bulmuyorum ve karşi taraf açar evlilik konusunuda ama karşi taraf evlilik ister gibi dursada sonunda anlamsizca son veren karşi taraf olurYa yanlış anlamayın ama şimdi evleneceğiz diye başlayıp olmayan bir çok ilişki ve evlenmek ne yaa diye başlayıp evlenilen çok ilişki var ama kesin olan şu istekleriniz siz isteseniz de istemeseniz de bir enerji yayıyor belki de sizin bu evlilik düşünceniz fazla yoğundur ve bu insanları korkutuyordur biraz akışına bıraksanız sadece takılsanız nasıl olur ?
Rica ederim , asla kendini yıpratma . Millet 35 den sonra evlenip çifter çifter çocuk yapıyor . Ne yaşın geç ne de biri yaşı büyük dedi diye yaşlandın . Hep densizler çıkar karşımıza hepsine takılırsak yandık .Belki de arkadaşın ilk talibini beğenmedin diye böyle bir şey uydurdu .Evet direkt dedi yaşından dolayı seni istemedi dedi o kadar kırıldimki o an kendimi zor tuttum aşiri bozuldum beni çok iyi anladiniz teşekkür ederim
Konuşmanız önemli değil yaydığınız enerji evlenmek istiyorum enerjisi böyle bir şey gerçekten var biraz daha rahat olun daha relax olun olursa olur olmazsa amannn tavrı takınınAma taniştirlmalarda zaten ilk etapta evlilik konuşmuyoruzki hatta hiç evlilik konusuna giremiyoruz daha dogrusu ben hemen o konuya girmeyi doğru bulmuyorum ve karşi taraf açar evlilik konusunuda ama karşi taraf evlilik ister gibi dursada sonunda anlamsizca son veren karşi taraf olur
Arkadaş aracılığiyla biriyle tanışabilirsiniz elbette ama sizin birden çok konunuz var bununla ilgili.Tabiki istemeyebilir inanin aslında bu konuda benim birşey dememde belki doğru değil ama bu direkt söylenmez ben beğenmediğim birine gidinde adama koşa koşa seni beğrnmemis sakın demeyin derim görüştügü varmiş diyin derim .Arkadaşımda hatali bana demek zorunda değikdi bunu ben buna kırıldım evet kendimede üzüldüm hep ayni şeyleri yaşamama ne derseniz artik.Hayır inanin dış görunüş dese ben bu kadar inanin olmazdım çünkü hep derim herksin güzellik anlayişi başkadır aslınds birisi çirkindir ama güzel gelir sana yada güzeldir ama bi tutmaz elektrik nebileyim uzarda gider iste anlatabildim umarim
Yok doğruyu demiştir oda baya hevesliydi çünkü .Hayırlısı artik diyecem başka birşey diyemiyorum çok sağolunRica ederim , asla kendini yıpratma . Millet 35 den sonra evlenip çifter çifter çocuk yapıyor . Ne yaşın geç ne de biri yaşı büyük dedi diye yaşlandın . Hep densizler çıkar karşımıza hepsine takılırsak yandık .Belki de arkadaşın ilk talibini beğenmedin diye böyle bir şey uydurdu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?