Biraz fazla kafaya takmışsınız ama benim kişisel düşüncem şu 30 ve üstü olup 20 li yaşlar isteyen erkekler gözüme hep ya kusurlu ya da özgüveni çok düşük olduğu için yönetme meraklısı gelirler kendi yaşıtınla kendi aklınla bir birini istemiyorsan senin benim kabul edemeyeceğim bir kusurun var ki daha yönetebileceğin küçük yaşta birini arıyorsun demektir benim gözümde ve genelde hiç şaşmadı bu durum çevremde düşünsene 33 yaşındayım 36 yaşında adam giydiğini kıskanıyorum ayağına beni kısıtlayacak şunla bunla görüşme ayağına çevremi köreltecek yer miyim yemem ağzının payını alır ama daha küçük yaşta çoğu kişiye göre bunlar sevgi kriteri yönetmesi kolay bu yüzden iyi ki olmamış boşverinBelki sizlere abartı gelecek ama sabahın bu saatinde konu açıyorum üzüntüden o kadar yanibir arkadaşım bu ara beni sürekli birileriyle tanıştırmak istedi hata bazı dediklerine kırıldım aradı gönlümü almaya çalişti mutlu olmani istiyorum beni yanliş anlama falan filan onun detayina girmeyip konuya gelmek istiyorum bana birisini gösterdi e bende beğenmedim ve dedimki istemiyorum bendende çocuğa bahsetmişler bende dedimki çocuğada diyinki görüştüğü varmiş gidipte yüzüne seni beğenmedi felan sakın demeyin sonuçta kimseyi kırmak istemem tanımasam bile.Neyse tamam dedi aradan iki üçgün geçti bu yine birisini gösterdi bu gösterdiği fena değildi ya ben dedim bunuda pek beğenmedim ama bir şans verebilirm buna dedim tamam dedi ve benim fotoğrafimi göstermişler eşiyle adam beni beğenmiş güzel kızmış demiş ama yaşı büyük ! Ya ķızlar bunu diyen adam bana benden 3 yaş büyük 36 yaşında o kadar kırıldım ağladımki he diyceksiniz belki ne var bunda bende dedim kendimce olabilir adam küçük biriyle evlilik tercih edicektir ama bu boylemi denilir ya bende beğenmediklerim oldu ama karşı tarafa paldır küldür hiç demedim .ya ben kendimi çok kötü hissediyorum elin adamı tanimam etmem evet ama bana ağir geldi dediği kendim için çok üzüldüm aklima öyle şeyler geliyoki aynaya bakiyorum sürekli mal mal keşke diyorum bana çirkin deseydi ama bunu demeseydi çok kırıc oldu yani gururum çok kırıldı sanırım. Bu şu demek çünkü bence senin yaşin büyük sevilmezsin! Senin yaşın büyük çocuğun olmayabilir vs vs uzar gider aklima neler geliyor neler kendime dair küçücük bir umudum vardı oda bu olayla gitti yani benden çok küçük yaştaki kızlarin evlenme hevesine şaşardım simdi onlari iyi anliyorum kimse bu berbat sevilmez duyguları yaşamak istemiyor çünkü şunları yazarken bile ağlaya ağlaya yazdim valla bu gözlerle nasıl işe gidicem tekrar nasil toparlarım bilmiyorum yazmasam iyce çatlıycaktım
Çünkü çok ağrıma gitti bu duygu o kadar kötüki size anlatamam ve ben anne olmayı çok istiyorum içimde bu son ki durumdan sonra buna dair hiç umut kalmadıElin adamının lafıyla niye kendini üzüyorsunuz ki.densizin tekiymiş işte.arkadaşınız da daha uygun dille olumsuz olduğunu söyleye bilirdi.
Haklısıniz dediklerinizi bende düşündüm ama işte çok duygusalım bana kendimi çok kötü hissettirdi elin tanimadiğim adamı tamam tanimam etmem ama hep görüştüklerim yaşimi problem edince artik patlama noktam oldu sanırımBiraz fazla kafaya takmışsınız ama benim kişisel düşüncem şu 30 ve üstü olup 20 li yaşlar isteyen erkekler gözüme hep ya kusurlu ya da özgüveni çok düşük olduğu için yönetme meraklısı gelirler kendi yaşıtınla kendi aklınla bir birini istemiyorsan senin benim kabul edemeyeceğim bir kusurun var ki daha yönetebileceğin küçük yaşta birini arıyorsun demektir benim gözümde ve genelde hiç şaşmadı bu durum çevremde düşünsene 33 yaşındayım 36 yaşında adam giydiğini kıskanıyorum ayağına beni kısıtlayacak şunla bunla görüşme ayağına çevremi köreltecek yer miyim yemem ağzının payını alır ama daha küçük yaşta çoğu kişiye göre bunlar sevgi kriteri yönetmesi kolay bu yüzden iyi ki olmamış boşverin
Bu kadar üzmeyin kendinizi hakkınızda hayırlısı.belli ki kısmetiniz o değilmiş.inşallah daha iyileri çıkar karşınıza.Çünkü çok ağrıma gitti bu duygu o kadar kötüki size anlatamam ve ben anne olmayı çok istiyorum içimde bu son ki durumdan sonra buna dair hiç umut kalmadı
Eğer çok duygusalsanız böyle tanıdık vasıtasıyla kimseyle görüşmeyin o zaman kendiniz kafanıza göre birini bulun eğer istiyorsanızHaklısıniz dediklerinizi bende düşündüm ama işte çok duygusalım bana kendimi çok kötü hissettirdi elin tanimadiğim adamı tamam tanimam etmem ama hep görüştüklerim yaşimi problem edince artik patlama noktam oldu sanırım
Evet yani bunu bana direkt söylemeyebilirlerdi ya ben de olmusuz yanit verdiklerim oldu ama karsi tarafa hep dedimki sakım gidip adama seni beğenmedi demeyin .Tabiki bütün iliskilerde herşey naklen denmek zorunda değil ama yok kimse kırılırmı incinirmi düşünmez beni hiç de düşünmedikiYa ben adamın densizliğini geçtim de. Bu tür durumlarda sizi kırıp üzeceğini bildiği halde lafı olduğu gibi getirenlere kızıyorum..
Ülen ne gerek var naklen yayına, az güzelle az düşünceli ol. Karşıdaki de insan üzülür kırılır hiç yok.
Başka durumlarda da geçerli sadece ikili ilişki değil. Empati yoksunlarını sevmiyorum
Kendi bulduklarimda oldu ama artik kendim istemedim çünkü onlarda hep farkli yanaştılarEğer çok duygusalsanız böyle tanıdık vasıtasıyla kimseyle görüşmeyin o zaman kendiniz kafanıza göre birini bulun eğer istiyorsanız
Aşırı üzüldüm malesef hsla olmuş ağlamayı kesemiyorum teşekkürler desteğiniz içinBu kadar üzmeyin kendinizi hakkınızda hayırlısı.belli ki kısmetiniz o değilmiş.inşallah daha iyileri çıkar karşınıza.
Eşinin çevresi çok fazla bu senede bana baya taktilar evlen artık diye çok güzel evlendim evlenmem orda dursun üzerine çok güzel laflar duydumArkadasinizda katalog var sanirim bunca adami nerden buluyor ona sasirdim
Ne manasiz seyler. Bekar insana surekli evlen evlen denmez ki ya, gorgusuzluk bu arkadasinizin yaptigi.Eşinin çevresi çok fazla bu senede bana baya taktilar evlen artık diye çok güzel evlendim evlenmem orda dursun üzerine çok güzel laflar duydum
Lütfen bu kadar kendini üzmeyin sizin için neyin hayırlısı olduğunu bilemessiniz.bu kadar düşünmeyin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.Aşırı üzüldüm malesef hsla olmuş ağlamayı kesemiyorum teşekkürler desteğiniz için
Siz sadece evllik mi düşünüyorsunuz peki ?Kendi bulduklarimda oldu ama artik kendim istemedim çünkü onlarda hep farkli yanaştılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?