- 1 Mart 2014
- 580
- 1.270
- 313
- Konu Sahibi kizilcik_serbeti
-
Dusuk oldu malesef. Tesekkur ederim.Erken doğum mu olduRabbim sabir versin inşallah
Bebekli hayata adapte olmak bazı zorluklar içeriyor malesef. Öncelikle de uykusuzluk geliyor. Ama öncelikle bunun geçici olduğunu düşünün. Üç çocuğum var. Küçükler ikiz. İkizlerde gece ilk aylar sürekli bı ona bir ona kalkiyordum gerçeklik algimi kaybediyordum. Eşim hafta sonları bu gece ben bakayım dediğinde de heyecandan uyuyamiyordum. Ay bu gece deliksiz uyuyabilcem heycaniyla hiç uyuyamiyordumhaklisiniz ama iste fazla rahat bir hayatim vardi keyfine duskun biriydim .kac senedir cocuk yapmadik bu yuzden ama artik bitane olsun dedik yani evlat nedir tadalim diye.onu da kaldiramiyorym simdi
Aman Kızılcık Şerbeti Hanım ne diyorsunuz?yeni dogum yaptim sayilir 3 aylik bebegim var ilk ay uyuyamadim tabiki dogal olarak .2.ay bebegim bir tik fazla uyudu bende uyudum. bu 3.ayda bebegim aksamdan yatiyor 9 gibi gece 3 e 4 e kadar yatiuor sabah 5 6 dan sonra bir tur daha uyuyor.o uyuyor guzelde ben yine yatamiyorum psikolojim bozuldu.gozume 1 gr uyku girmiyor son 2 haftadir uyanigim niye uyuyamiyorum artik delircem cocugun hareketini nefes sesini duymaktami diye dusundum artik.aldim cocugu salona koydum sinirimden.babasida orda uyuyor onu da attim odadan.ne yapiyolarsa yapsinlar o derece uykusuzum agliyorum suan.doktora gitsem ilac verirmi acaba .nornalde anne sutu aliyor cocugum ama ona bakmak istemiyorum sirf bu uykusuzluk yuzunden babasi ona mama veriyor.
allah rahmet eylesin uzuldum haklisinizBu yorumum sana bi fayda sağlar mı bilmem. Sadece şunu söylemek istedim. Ben yaklaşık 1 yıldır uyuyamıyorum. Çünkü yaklaşık 11 ay önce bebeğimi kaybettim. Dün benim ilk anneler günüm olacaktı.
Dün gece normalden fazla uyudum. Eşim de sevindi iyi gelmiştir diye. Ama haberi yok bütün gece rüyamda bebeğimi gördüm. Karnimdaymis ama hissedemiyorum.
Eger bebeğim ölmeseydi şimdi muhtemelen senle aynı durumda olacaktım. Ne kadar isterdim....
Tovbe yarabbim vermesin.. yanlis yorumu etiketledinizAllahım rahmet eylesin büyük sabırlar versin inşallah arkadaşım.
Allahım rahmet eylesin acil şifalar versin inşallah arkadaşım.Bu yorumum sana bi fayda sağlar mı bilmem. Sadece şunu söylemek istedim. Ben yaklaşık 1 yıldır uyuyamıyorum. Çünkü yaklaşık 11 ay önce bebeğimi kaybettim. Dün benim ilk anneler günüm olacaktı.
Dün gece normalden fazla uyudum. Eşim de sevindi iyi gelmiştir diye. Ama haberi yok bütün gece rüyamda bebeğimi gördüm. Karnimdaymis ama hissedemiyorum.
Eger bebeğim ölmeseydi şimdi muhtemelen senle aynı durumda olacaktım. Ne kadar isterdim....
Düzelttim çok özür diliyorum.Tovbe yarabbim vermesin.. yanlis yorumu etiketlediniz
Rica ederimDüzelttim çok özür diliyorum.
Lohusa depresyonuna girmis gibi duruyorsunuz.yeni dogum yaptim sayilir 3 aylik bebegim var ilk ay uyuyamadim tabiki dogal olarak .2.ay bebegim bir tik fazla uyudu bende uyudum. bu 3.ayda bebegim aksamdan yatiyor 9 gibi gece 3 e 4 e kadar yatiuor sabah 5 6 dan sonra bir tur daha uyuyor.o uyuyor guzelde ben yine yatamiyorum psikolojim bozuldu.gozume 1 gr uyku girmiyor son 2 haftadir uyanigim niye uyuyamiyorum artik delircem cocugun hareketini nefes sesini duymaktami diye dusundum artik.aldim cocugu salona koydum sinirimden.babasida orda uyuyor onu da attim odadan.ne yapiyolarsa yapsinlar o derece uykusuzum agliyorum suan.doktora gitsem ilac verirmi acaba .nornalde anne sutu aliyor cocugum ama ona bakmak istemiyorum sirf bu uykusuzluk yuzunden babasi ona mama veriyor.
Anlayışınız için çok çok teşekkür ederim.Rica ederim
Lohusa depresyonu yaşıyorsunuz kesinlikle destek alın.yeni dogum yaptim sayilir 3 aylik bebegim var ilk ay uyuyamadim tabiki dogal olarak .2.ay bebegim bir tik fazla uyudu bende uyudum. bu 3.ayda bebegim aksamdan yatiyor 9 gibi gece 3 e 4 e kadar yatiuor sabah 5 6 dan sonra bir tur daha uyuyor.o uyuyor guzelde ben yine yatamiyorum psikolojim bozuldu.gozume 1 gr uyku girmiyor son 2 haftadir uyanigim niye uyuyamiyorum artik delircem cocugun hareketini nefes sesini duymaktami diye dusundum artik.aldim cocugu salona koydum sinirimden.babasida orda uyuyor onu da attim odadan.ne yapiyolarsa yapsinlar o derece uykusuzum agliyorum suan.doktora gitsem ilac verirmi acaba .nornalde anne sutu aliyor cocugum ama ona bakmak istemiyorum sirf bu uykusuzluk yuzunden babasi ona mama veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?