Uyuyamıyorum, deliricem!

oscarandthewolf

Dürtme içimdeki narı, üstümde beyaz gömlek var*
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
201
240
23
2 haftadan fazladır uyku düzenimin içine etmiş durumdayım. Bu saat oldu ben hala uyumadım. Uykum gelsin diye kitap okuyorum, dizi izliyorum ama yatağa uzandığım an gözler cin gibi açılıyor. Aslında kafama uyku biniyor ama hem sıcağın etkisiyle hem de sanırım bünyem bu düzene alıştığı için uyuyamıyorum. Uyuduktan sonra da akşam 6 gibi uyanıyorum ve bu cildimi de mahvediyor, gözlerimin altı çökmüş morarmış vaziyette. Ne yapabilirim bunun için? Sahurda yoğurt falan da yiyorum aslında ama fayda etmedi.

Kitabı yatacağınız yerde okuyun. Sözsüz klasik müzik az ses ile arka fonda açık olabilir.

Sabah erken kalkmanızı gerektirecek rutininiz yok mu? Okul,iş gibi?
Ben de tam tersi uyanamıyorum

valla çokta çözümü yok..banada oluyor ara ara..ve bu durumdan nefret ediyorum..ki ben işe gidiyorum düşün artık zombi gibi geziyorum ortalıkta...doktor bir ilaç vermişti oda fazla sersem yaptı bir kez içtim birdaha içmedim..melisa çayı falan iç..yatmadan önce yemek yeme..hatta meyve bile yeme..ama sıcaklara pek çözüm yok..ben vantilatörü yatak odanın bir duvarına sabitliyorum biraz odayı serinletiyor öyle uyuyorum..eşim sahurda kapatıyor..yapçak bir şey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…