uyuyamiyorum. Dolandirildim mi?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Bugun uni.nin orda gezerken 3-4 tane takim elbiseli adam bizi durdurdu yapikredinin bir karti varmis onun icin form doldurmamiz konusunda israr ettiler kampanyalardan falan bahsettiler. Benimde salakligima geldi galiba formu doldurdum. Uzerinde kocaman bankanin ismi yaziyordu bikac yere imza attim. Sonra adam ogrenciler icin aylik ucret 0tl diye gosterdi sozlesmeden. Ogrenci kartimi ve kimligimi alip fotografini cekti. Annemin kizlik soyadi adres tel fln yaziyordu basvuru formunda
İki kiz doldurduk
Sizce bir sey olur mu gece gece terledim aklima geldi uyuyamiyorum cok korkuyorum.
Bu bilgilerle bisey yapilabilir mi ki

Sizi aricaklar eger karti istemezseniz soylersiniz gondermezler onaylarsaniz adresinize gelicek dedi bir de

Sizi yolda her durdurana böyle bilgilerinizi dağıtıyorsunuz herhalde?
merak etmeyin bir şey olmaz. okul önlerinde çok yapılıyor bu.

Bir de sey dediler
Biz de ogrenciyiz kotamizi doldurucaz en azindan basvuru yapin
Doğru söylüyorlar kota doldukça prim alıyorlar.
Size ya kart onayı mesaji gelir yada telefon ederler kabul etmeyin bu kadar basit bu senelerdir devam eden bisey korkulacak bi durum yok kesinlikle

Doğru söylüyorlar kota doldukça prim alıyorlar.
Size ya kart onayı mesaji gelir yada telefon ederler kabul etmeyin bu kadar basit bu senelerdir devam eden bisey korkulacak bi durum yok kesinlikle

Peki kimligimin fotografni cekmesi? Kimligimle bir seyler yapabilirler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…